viglink.com

Thursday, April 18, 2013

Brendas Blog, 17 april kanaliserad av Brenda Hoffman för www.LifeTapestryCreations.com


Kära vänner. Det finns kanske familje- eller samhällsmedlemmar ni inte kan förstå, eftersom deras handlingar och tankar är så annorlunda mot era. Som barn kanske ni drömde om att er ”riktiga” familj skulle komma och rädda er från detta främmande hem.

Även om ni inte kan minnas tiden innan ni kom till Jorden, var det många av er som anmälde sig för möjligheten att bli en del av denna övergång, trots bristen på intresse från era tidigare andliga familjemedlemmar.

Ni minns bara hur obekvämt det kändes många gånger i er barndom, när ni försökte anpassa er till dessa främlingar, som var era familje- eller samhällsmedlemmar.

Ni kanske också har utvalda familjer, som ni interagerade med i tidigare liv för att slutföra specifika karmiska delar i denna livstid. Även om ni inte tycker om att umgås med dem, finns det ett slags band med de människor som ni har haft tidigare liv tillsammans med. De personerna är inte ämnet för dagens diskussion.

Vi talar om de människor ni inte kan förstå eller relatera till, hur mycket kärlek och medkänsla ni än skickar till dem. De kanske är familjemedlemmar som ni absolut inte känner någon tillgivenhet för. Ni förstår inte hur de tänker, och ni har heller ingen större önskan att ta reda på det. Det är inte så att ni tycker illa om dem – det finns bara ingen gemenskap.

Ni har kanske märkt att ni är tillsammans med samma människor i liv efter liv. Ni står i relation till varandra på så många sätt, även om inte alla av dem är positiva. Men ni känner någon form av samhörighet i hjärtat, när ni försöker umgås med dem. Ni behöver inte skydda ert hjärta, snarare öppna det och låta dem som inte matchar er nuvarande frekvens leva sitt liv utan inblandning från er. Även om det finns en själarnas gemenskap, har ni lite intresse av en fortsatt fysisk kontakt.

Vi diskuterar dem som ni inte har någon gemenskap med i hjärtat. De kanske är era föräldrar, syskon, barn, medarbetare eller någon liknande relation. Ni har inga känslor för dem, och är inte intresserade av att förstå dem. Som om de är från en annan planet eller värld. Det är de.

Även om alla så småningom kommer att upptäcka sin väg, är en del av dem ni nu umgås med inte intresserade av att göra det inom den närmaste framtiden. Det finns en skillnad mellan dem ni umgicks med i tidigare liv, och dem som är nya i er umgängeskrets.

De som ni har interagerat med i tidigare liv, på Jorden eller på andra platser, känns viktiga för er fysiskt, andligt och känslomässigt. De som ni inte har interagerat med tidigare, framkallar inte samma känslor. Ni interagerar med dem fysiskt, men ni har inga band till dem utöver de nödvändiga. De känns som främlingar.

Kanske er barndoms drömmar bestod i att hitta er ”riktiga” familj – en indikator på att ni inte har starka band med er nuvarande familj. Ni kanske kände dem flyktigt i tidigare liv, men absolut inte på det sätt som förenar medlemmar i en familj.

Varför har vi inte förmedlat denna information tidigare? Därför att ni inte hade den emotionella färdigheten att ha kontakt med främmande kroppar i er värld tidigare.

Ni har rensat ut under en tid nu, och när ni gjorde det utforskade ni tidigare liv, familjedynamik, samhällsgemenskap och många andra bitar. Men ni har ännu inte lärt er hur ni ska interagera med dem som inte är en del av ert hjärta. De närmaste dagarna kommer ni att få information om hur ni ska göra det.

En del av dem, som ni inte har haft ett liv tillsammans med på Jorden eller på andra platser i Universum, har ni lyckats knyta an till på ett uppriktigt sätt. Kanske inte som ni nödvändigtvis skulle ha gjort i den fysiska världen, men ni har skapat en kontakt.

Vi talar om dem som känns obekväma, men som ni ändå inte kan radera bort från era liv, för det finns inget att radera. Det är som om de vore spöken – inte tillräckligt solida för att ni ska kunna radera bort dem från era liv.

De närmaste dagarna kommer att ge er verktyg för att avlägsna dessa som känns som en tung börda, och som har lite eller inget bidrag för att hjälpa er på vägen. Låt oss förklara. Ibland kan dessa, som ni inte har några känslor för, klänga sig fast vid er, eftersom ni är en ledstjärna och de är rädda. Dessa väsen är förmodligen nya på Jorden. De ville vara en del av spänningen i denna övergång och erbjöd sig frivilligt att göra så.

En del nya väsen kan inte känna eller tänka på samma sätt som ni, som har levt otaliga liv på Jorden. De är nya själar på Jorden – oavsett om de är eller inte är nya själar i alla delar av Universum. Precis som Dr Spock i TV-showen Star Trek, kanske de inte ens vill känna som ni. De verkar kalla och beräknande när de leker med sina nya mentala egenskaper, och är inte intresserade av eller förtrogna med känslor. Eller också är de så fyllda med känslor att ni finner dem förtryckande.

Dessa nya själar kan ha en så extrem obalans att ni inte ens vill ha dem i er närhet. Det är den grupp ni kommer att vända er till de närmaste dagarna.

Vi har talat om för er att vissa inte kommer att lämna 3D i denna livstid. Och så är det, att dessa underbart kärleksfulla själar frivilligt har valt att fullfölja den rollen tillsammans med andra, som också har problem, som de vill klara ut i denna livstid. Resten av varelserna på Jorden är Ljusarbetare.

Alla är en viktig kugge i den här övergången – även de ni inte kan relatera till. De är inga dåliga människor – bara nya varelser som har en härlig tid och vadar sig genom de fysiska, emotionella och andliga 3D elementen.

Tänk på dem som immigranter som höjer dynamiken på Jorden, och som så småningom kommer att övergå till dimensioner bortom 3D med nya insikter, tankar och handlingar som ni kommer att uppleva med stor glädje i era framtida liv.

Tillåt dem att vara barnen (the infants) på Jorden – oavsett deras ålder. Vet att det inte finns någon anledning för er att ta hand om dem – såvida ni inte vill det på ett kärleksfullt sätt. De njuter fullständigt av sina inlärningsprocesser på Jorden – precis som ni gör i dimensionerna bortom 3D. De håller på att föra in nytt ”blod” till Jorden – och är en lika viktig del av denna övergång som ni är.

Det finns inget behov av att ta hand om dem. Endast att observera dem, om ni vill, i vetskap om att ni utvecklas i olika dimensionella riktningar, medan de leker och njuter i 3D för att blomma ut till Ljusarbetare vid en senare tidpunkt. Så må det bli. Amen.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s free blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her subscribe and blog page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: www.LifeTapestryCreations.com

No comments: