viglink.com

Tuesday, April 30, 2013

Det Plejadiska Rådet av Nio, 24 april, 2013 Del 2 av 2.



Ett helt paradigm av hemlighetsmakeri kommer nu att krossas.


Närandet från Mänskligheten

Ett av avslöjandena som ni kommer att få då det gäller kabalen är de har använt de negativa och täta energierna från mänskligheten för att hålla sig själva energetiskt närda.

Låt oss förklara, kära själar. Då någon har nått en viss nivå uppträdande av tjänst-till-självt så skruvas negativiteten och själviskheten av sådant uppförande upp till en otrolig extrem nivå, och själarna som blir fångna i sådan extrem tjänst-till-självt och den resulterande önskan att kontrollera så många som möjligt runt dem som möjligt har tagit deras eget närande av negativitet så långt att de nu måste nära sig från de lägre energierna av andra bara för att hålla sig själva närda.

Det är ganska likt hur skattedollarna från mänskligheten har slussats in i ett förfallet och döende ockult finansiellt system som har gått långt bortom att kunna räddas, på grund av girigheten av de själar som etablerade ett sådant system bara för sig själva och trodde sig själva förmögna att hålla dess existens hemligt i evighet.

Dessa själar har tagit mänsklighetens pengar i ett desperat försök att hålla deras döende ockulta finansiella system uppe bara en lite längre stund, och på samma sätt har de närt sig från mänsklighetens negativitet och ättlingarna till ledarna av kabalen som inte är inneslutna finner det mycket svårare att uppnå hållbarhet via de energier som mänskligheten sänder ut, av två olika skäl.

Ett skäl är att mänskligheten börjar utsöndra negativitet allt mindre då uppstigningen som äger rum hjälper med att initiera uppvaknandet hos många själar, och den andra anledningen är att kabalens själva förmåga att nära sig från de lägre energierna minskar då de planetära vibrationerna blir allt lättare i förberedelse för de mycket renare tillstånden av medvetande som ni nu går in i som ett kollektiv.

Avslöjandenas Roll i Uppstigningen

Vi har tidigare diskuterat vissa djärva ”förskjutningspunkter” då mänskligheten helt klart kommer att bli initierade in i renare tillstånd av medvetande, och vi säger att medan avslöjandena i sig själva inte kommer att förebåda en sådan punkt så kommer det mycket starkt att hjälpa var och en av er att känna igen och justera in er till olika koncept och idéer om er värld och just denna inre aspiration kommer att leda er till renare medvetandetillstånd som så många av er har letat efter och som så många av er inte än har kommit ihåg sin fulla kapacitet för att tillgå.

I själva verket kan var och en av er få tillgång till de högre rikena; till de energier från Plejaderna som nu talar till er; till energierna av olika uppstigna själar som orubbligt försöker att kommunicera med mänskligheten vid denna tid; till era högre jag och framtida jag som länge har gett er råd och guidande längs er livsväg; det finns så många själar som ni kan förbinda er med och så många riken som väntar just bortom era medvetna uppfattningar som ni kan tillgå och känna, och även de i er värld som är fulla av tillfällig omedvetenhet vet och känner detta djupt inom sig.

Ni Kommer att Förstå det Goda Ni Har Gjort

Djupt inom er så inser var och en av er att ni är en suverän, Gudomlig gudsgnista som är på Jorden på ett slutligt uppdrag av personlig och kollektiv tillväxt. Så många av er har avsiktligt kommit till denna värld för att ge svar åt de mörka krafterna och den negativitet som de har gett ut och närt till mänskligheten, och ljuset som ni har kunna skina har gjort detta och så mycket mycket mer.

Då vi nu ger våra slutliga intryck för denna kommunikation så gratulerar vi er, som så många andra har gjort, på grund av det rena ljuset som ni har kontinuerligt har kunnat skina på ytan av Jorden.

När ni når ett uppstiget perspektiv så kommer ni att kunna se tillbaka på olika facetter av er Jordliga erfarenhet och när ni gör så kommer ni att kunna förstå och känna varje sista bit av godhet som ni har gjort då ni utvecklades från de lägre rikena på Jorden. Vi kommer att vara i dessa riken och väntar på er, med leenden i våra ansikten och Kärlek i våra hjärtan.

Tack till Plejadernas Råd av Nio och till SanJAsKa för att vara deras kanal.

WesAnnac.com

AquariusParadigm.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: