viglink.com

Tuesday, April 30, 2013

Sananda, 22 april, 2013 Håll ut i turbulensen och rid ut till lugnet av frid och kärlek


Yeshua:

Hej, kära ni, jag hälsar er återigen med all kärlek från mitt hjärta. Jag ger er detta meddelande idag, så ni kan fortsätta rensa er och gå framåt på er valda väg. Ni har nått en period av djup förfining på er väg mot uppstigning och skapande.

Tiden kommer när alla måste utvärdera klarheten i sina mål och intentioner, kära ni. Ni börjar se med en mycket bredare uppfattning, därför måste justeringar göras och nya saker accepteras, som alltid, för att kunna öka er påverkan på ert liv och världen omkring er.

Tro ej annat, ni avancerar framåt hela tiden med ökad förståelse om vem ni är, vad ni är för, och vad ni kan ge på er evigt snurrande uppstigningsspiral.

Därför är det nödvändigt att hela tiden förfina era intentioner och mål, och fortsätta med evigt expanderande hjärta och öppenhet. Vad ni utan tvekan upptäcker är att många saker bubblar upp till den stilla ytan, som kräver en närmare titt och omdöme om vad som finns i ert hjärta.

Medan ni rensar bort spillrorna som döljer er Gudomliga Natur, kan ni se och känna antingen blockeringar eller öppningar, som hela tiden ändrar på er uppfattning av verkligheten, och kräver att ni justerar om och om igen, samt bedömer vad det är som kan rensa upp vägen mot er utveckling.

Det kan vara något ni har sett förut, men på en annan nivå. Bli inte ledsna. När ni rensar bort detta kommer det fram vägar till alléer av perception som ni aldrig har sett eller uppfattat.

Ni kanske känner er som en morfisk varelse, som förändras varje minut. Men lita på att ni följer ert uppväxtmönster och er mission, och var säkra på att ni stöter bort alla rädslor mot det okända, som möjligen kan komma upp. Ju mer ni låter gå och överlämnar er till förändringarna inom och omkring er, desto klarare kommer ni att se er väg.

Mina älskade, något som ni kan behöva se i vitögat just nu, är nödvändigheten att förlåta andra, och er själva, på en djupare nivå än någonsin tidigare. När ni undersöker alla tankar och åsikter ni har, hur många gånger kommer nödvändigheten upp av förlåtelse, speciellt med allt som synbarligen sker omkring er, som känns vara tvärtemot att ha Fred i världen?

Ja, ibland kan det se ut som att världen går i Fredens motsatta riktning. Men det kräver er att undersöka hur ni tittar på skeenden omkring er. Det kan också ge er en möjlighet att finna Fred och Förlåtelse djupare i ert hjärta, eller hur?

Var säker på att ni går i den rätta riktningen, och medan ni fortsätter på Ljusets Väg, spelar det ingen roll vad händer omkring er, det bringar ännu större möjlighet för Fred i världen. Om ni fokuserar på det som inte är fridfullt, kommer ni längre bort från alla möjligheter till varaktig Fred.

Det spelar ingen roll vem eller vad som agerar med våld och sprider oroligheter, dem förtjänar förlåtelse också. När ni förlåter dem, släpper ni loss en medkänsla som kan bränna bort alla rester av hat och våldsamhet överallt. Brinnandet fångar upp alla gärningar, ageranden, känslor och ord som virvlar omkring i er och alla andra, i dåtid, presens och framtid, som naturligtvis är bara Nuet.

Det behövs enbart mod till att vända ryggen till det som ni inte längre vill se i er värld, och placera över en lins av Optimism, Hopp och Kärlek. Måla er egen bild över det hela som ett överdrag; måla en värld så full av Kärlek så det kväver, släcker, och pulveriserar alla resterande glödande bitar av sjuka tankar och gärningar.

Var stadig i ert mål att åstadkomma en värld av Fred och Kärlek. Låt inget hindra er. Varje gnista av Ren Kärlek och Förlåtelse som kommer från ert hjärta, låter elden av allomfattande Kärlek och hängivenhet till Sanningen att sprida sig, så ni återigen blir till ert Sanna Själv. Det kommer inte att finnas kvar något syre till gnistor av våld, orolighet och föroreningar i vägen mot att Fred och Kärlek ska fylla världen.

Förbli alerta i ert mål, och rena era hjärtan med Kärlek, Medkänsla och Förlåtelse; och när ni ser någon glöd av rädsla kvar, fyll på med djup, bestående och omslutande Kärlek och Medkänsla, som inte kan göra något annat än att spridas till alla andra.

Förbli orubblig i att mata er växande inre Gnista av Ljus, oavsett vad ni ser eller hör omkring er. Gör det till er prioritet, er komfort, och er försäkran, att med detta kommer Skiftet av Tidsåldrarna. Ni är i mitten av det hela. Medan ni kanske känner att ni skakar med förändringarnas vibration, förbli centrerade, och låt er alltid vara stadiga och alerta i ert mål, och visionen mot en bättre, ljusare värld.

Det är bra att ni stabiliserar ert ”flygplan” i mitten av turbulensen. Förbli stabila mitt i turbulensen och rid ut den till lugnet av Fred och Kärlek. Ni har ingen aning om hur nära ni är. När dammet lägger sig, kommer ni att se. Under tiden, förbli orubblig och trofast i att kultivera er inre Gudomliga Natur i allt ni tänker och gör. Inget annat spelar någon roll, egentligen.

Ni är mina kamrater i Fred och Kärlek. Vi marscherar framåt tillsammans till Landet av Skönhet och Renhet, som ni aldrig sett förut i ert liv. Men ni kommer att finna, vid närmare titt, att ni faktiskt har varit där förut. Välkomna er själva tillbaka till den vackra renheten och förbli alerta i ert mål och er intention att göra så.

Er evigt älskande broder och tjänare,

Yeshua

Översättning: Monika – www.st-germain.se

No comments: