viglink.com

Tuesday, April 23, 2013

Sananda, 21 april, 2013 av John Smallman Våren är i luften, och så är förändringen av ett mest magnifikt slag



Den Enighet som är Gud omsveper hela skapelsen, det är det oändliga fältet av gudomlig kärlek där all vishet, all kunskap, har allt medvetande i sin eviga existens. Det är ett tillstånd av fullkomlig glädje, frid och förnöjsamhet, där ingen är, eller någonsin kan vara på något sätt, berövad. Det är verkligheten, där alla är fria att skapa rikligt med de kunskaper och förmågor som Gud har skänkt dem, och glädje i resultaten.

Det är i detta storslagna tillstånd som mänskligheten kommer att vakna upp i. Ert nuvarande tillstånd av sömn, ständigt avbruten av drömmar och mardrömmar som ni upplever som verkligt och materiellt, inte längre tjänar er, såni har valt att vakna upp i det uppfriskande, stimulerande och spännande tillstånd av förundran som ni valde att kortfattat gömma er för en stund sedan. Det verkar för er som att ni har upplevt denna påhittade verklighet i en mycket lång tid - och i "tid" har nidet- men det har bara varit tillfälligt, som ni kommer att märka när ni vaknar. Och då kommer er glädje och förvåning blir gränslös och oupphörlig. Verkligheten är alltid häpnadsväckande eftersom det placerar er i närvaro av den oändliga, allälskandeKällan, som skapade er enbart för att uppleva evig glädje, förvåning och förundran - och så kommer ni att göra.

Många av er känner er ur gängorna, uttråkad med livet som ni nu upplever, och undrar om det finns något sätt att förbättra det, för att göra det tillfredsställande och upplyftande, medansni ser människor runt omkring er, nära och kära, främlingar, även ni, kämpa med ångest och lidande, som det verkar, fortsätter i oändlighet, och för vilka det inte verkar finnas någon lättnad. I själva verket har ni kommit för att se illusionen för vad den är: en plats där tillstånden ärbegränsade. Ni vill vakna upp, nikommer att vakna upp, och dagligen gör ni valet mer och mer att göra det och därmed ändrar ni den kollektiva viljan hos mänskligheten. Då kollektiva viljan förändras, intensifieras ert missnöje, eftersom er medvetenhet om det oacceptabla i de nuvarande levnadsförhållandena för så många på jorden blir mycket tydligare. För att möjliggöra sådana smärtsamma livserfarenheter för så mycket av mänskligheten att fortsätta olösta har blivit oacceptabel för er.

Det är den avsikten, den önskan som intensifieras och därigenom säkerställerden kollektiva avsikten av mänsklighetens förändringar, och det är att den kollektiva avsikten som skapar utrymmet, den miljö där nifinner er själva. Våren är i luften, och så är förändringen av ett mest magnifikt slag. Kraften i er kollektiva avsikt är enorm, och tills nyligen hade ni varit utspridda, splittrade, arga och rädda, det är nu ni kommer i linje med en kärleksfull avsikt att skapa fred, hälsa och överflöd för alla på planeten genom harmoniskt samarbete och förståelse. Sedan december förra året har en enorm förskjutning i uppsåt skett över hela världen, och effekterna av detta börjar visa sig.

Det har blivit omöjligt för dem som vill kontrollera världen att tillgodose sina egna självcentrerade dagordningar genom att hålla dem gömda eller under sin linda längre. Sanningen kommer ut, och för dem som vill dölja och undertrycka det, är det alarmerande, i själva verket är det skrämmande. Men det finns ingen återvändo, slöjan av företagens sekretess har hävts och tas nu bort helt och hållet. Bolagssekretess har varit en viktig men i hög grad förbisedd aspekt av alla era världsliga organisationer sedan urminnes tider, och det är nu i färd med att upplösas. Enorma världsliga maktcentra faller sönder, och deras kollaps är nära förestående. Denna makt har alltid varit illusorisk, men eftersom folk i allmänhet trodde på det och accepterade det, verkade det ha substans.

Då informationen och tekniken, vilket kommer att göra det möjligt att övervinna sjukdomen permanent och tillhandahålla rikligt till alla på jorden och samtidigt reparera de enorma planetariska skador som har uppkommit under de senaste hundra åren, då det görs känt och spridsstortoch fritt, möjligheten att kontrollera ett stort antal människor genom rädsla och hot om konfiskering av deras tillgångar kommer att tas bort. Var och en av er är en suverän varelse, skapad av Gud för att njuta till fullo av frukterna av livet genom intelligensen av medvetande, kreativitet, och harmoniskt samarbete, och ni är nu i färd med att återupptäcka och återvinna er respekt och värdighet av det oåterkalleligatillståndsom ni var skapade i.

Som ni har blivit tillsagda, om och om igen, Kärlekenär livskraften, styrkan, och den kreativa enhet som ger svaret på varje fråga eller problem som uppstår. Kärleken hyser, godtar, harmoniserar och integrerar, jämnar ut vägen till Enighet genom att klargöra eventuella problem som kan orsaka splittring. Kärlek är standarden som för allt i linje så att konflikter och oenigheter inte kan ta med sig sina destruktiva element i spelet för att störa den evigt lättgående briljansen av verkligheten. Och kärlek leder er stadigt och oundvikligen mot ert uppvaknande. Låt kärlek, er sanna natur, vägleda er i varje ögonblick, och uppleva frid, tillsammans med bristen på stress och ångest som detta ger. Det är er oåterkalliga rätt!

Er kärleksfulla bror, Jesus.

Översättning: Madelene Söderberg, www.st-germain.se

No comments: