viglink.com

Saturday, April 20, 2013

El Morya ~ Ascension tar med sina globala förändringar ~ Som kanaliseras genom Meline Lafont




Copyright © Bild från Meline Lafont: Nya Zeeland

El Morya

Som ett tecken på min uppskattning jag kommer att sätta dig till mods med de nya energiska förändringar som sker på planeten Jorden. Det finns en hel förestående just nu och de nya skott växa ur sin stubbe tvinga sin väg genom marken på jorden att frambringa underbara frukter som du har slitit så hårt.

Mycket utrymme har gjorts för massiva förnyelser och anrikningar för att erhålla ett planetsystem skift in i Ljuset. Den skimrande sfär av gyllene ljus skiner ner på dig nu och låter henne häpnadsväckande energier härkomst i denna regal dalen där i århundraden mörkret har härskat suveränt. Ljuset erbjuds till dig så att du kan se igen i de mörka skrymslen och vrår i ditt väsen och din planetariska vara så en grundlig strategi och ett resolut närvaro av ljus kan göras möjligt.

Denna tidsram kallas upplysning och har att göra dels med uppkomsten av alla mörka aspekter som någonsin har härskat i ert väsen och om Varat av Gaia. Allt granskas och grundligt rensas tills ett nytt grönt blad av hopp, liv och födelse framträder. En födelse resultat efter omvandlingen av alla gamla och ogiltiga i allting nytt och berikande. Du kommer att återfödas till ett rent och underbart vitt ljus som speglar ditt medvetande och som visar sig som en magnifik ny varelse.

När allt är pånyttfödd, kommer ett nytt paradigm av ljus dyka där endast Ljuset kommer att härska och existera, på ett sådant sätt att det inte blir något mer mörker eftersom mörker och ljus är en och kompletterar varandra på ett sådant sätt att endast Ljuset förblir, som ett resultat av de två har sammanförts. Ljuset aldrig kan släckas, kan det vara bara gömd bakom en stor massa av tyngdkraften. Att gravitationen är densiteten och dualitet, är det den värld du har levt i århundraden.

Som ett tecken på min kärlek och respekt är det min plikt och min heder inte bara stödja utan även att delegera alla ytterligare uppsägningar leder fram till insikten.Min älskade Närvaro är vederbörligen känd av alla er som Master av den första strålen, vilket bidrar mycket till er alla tillsammans med de änglalika riken ärkeängeln Mikael.

Den viktigaste för din närvaro är din egen varelse och din egen inre värld (hjärta).För närvarande är vi närvarande på rådande nivå i hjärtat och har alltid funnits med dig i denna värld av Vara. Jag själv, El Morya, Kuthumi, Saint Germain, Lady Portia, Lady Nada och Sananda, Quan Yin, Melkisedek, Hilarion, Serapis Bey, Paul den venetianska, Moder Maria, Maitreya och alla mästarna och ärkeänglarna av beställa av Ljuset hjälpa dig kraftigt på daglig basis genom en riktigt kraftfull nivå av vår närvaro. Vi gör det här för att stödja er alla och att leda dig till din egen anrikning i ditt sanna jag.

Precious frågor är på väg att utvecklas till alla er fastän många hjärtan inte alltid betrakta dem som sådana. ALLT innebär en lektion, en upplevelse och en skapelse i verkliga livet som leder fram till aktiveringen av ditt inre jag. ALLT leder upp till din resa i ditt inre jag och in i den kvardröjande i din inre värld av att vara. ALLT är du och alla, är det just upplevt, rötas eller accepterat   i en distinkt och personligt sätt.

Kvar i din egen sanning och din egen heartfeeling är absolut viktigt och de aktuella frågor kommer att spela en viktig roll här att leda er alla till denna slutsats, så att det också blir din åtgärd. Alla aktuella frågor om din nuvarande världen är obefintlig eftersom det är en skapad illusion som kommer från skapandet av holografiska aspekter. Ur verkligheten är de intet och bildar en realitet bara i en persons huvud och tankar om hjärnan gör valet att ta denna verklighet som sanning.

Så valet är upp till er alla vad du kommer att överväga din egen verklighet och vad som inte. Detta är nu ordningen för dagen och är en pågående fråga som kan vålla en hel del förvirring. De DNA-mallar har börjat sin resa till full aktivering och ta med sig minnen och aktiveringar avseende tidigare liv i parallella världar och dimensioner. Allt kommer återigen bli en stor massa av energi, ditt väsen.

Ovannämnda aktiveringar bildar ett nytt sätt att vara där världen plötsligt ses och förstås på olika sätt. Själar reser på en medelväg i en parallell värld av deras verkliga väsen, där deras egen inspiration och deras elementära medvetande ger upphov till en enorm förändring i denna värld på ett sådant sätt att allt plötsligt inte längre passar sin egen bild. Lita på, mina kära, att detta kommer att ta dig tillbaka till ditt riktiga platser och att en hel del kan hålla på förekommande på din gamla verklighet förrän allt och meddelanden alla, vet, förstår, integrerar och förkroppsligar denna.

Med mina mest innerliga önskningar och min kärlek till denna nya era som utspelas, är du mitt i den viktigaste fasen av denna underbara liv lektion och dito processen fram till Global Ascension.

Ledar El Morya


Copyright © av Meline Lafont. All Rights Reserved. Tillstånd ges att kopiera och distribuera detta material, förutsatt att innehållet kopieras i sin helhet och oförändrade, distribueras fritt, och detta meddelande om upphovsrätt och länkar ingår.   http://pleiadedolphininfos.blogspot.com /   och  http://lafontmeline . wordpress.com /

No comments: