viglink.com

Tuesday, April 30, 2013

Mästare Hilarion och ÄÄ Raphael, 27 april 2013 Via Sharon Taphorn



Förhöj er andliga frekvens med Ärkeängel Raphael och Mästare Hilarion



Dessa senaste månader har varit en tid av enorm andlig tillväxt på det jordliga planet och många av er har höjt och håller fortfarande på att höja er andliga frekvens. Ibland när detta händer behöver ni tillåta er fysiska kropp en tid att hinna ikapp resten av era kroppar. Detta kan vara utmanande, speciellt om ni inte är vana att ta hand om er själva ur perspektivet av de fyra olika kropparna, den mentala, den känslomässiga, den andliga eller eteriska och självklart den fysiska, som är den tätaste, vilket gör att den tar längst tid på sig att assimilera med de andra. Var milda, snälla och tålmodiga med er själva när ni är med dem ni bryr er om, eftersom det är en process öppnar upp sig.

Vila mycket och drick mycket vatten som är välsignat med kärlek för att försäkra er om dess högsta vibration och ät färsk frukt och grönsaker, ekologiska om möjligheten finns, eftersom de är fyllda med en livskraftsenergi som ni behöver för att höja era vibrationer och assimilera de nya nivåerna som är tillgängliga på en bred skala. Naturligtvis också; meditation och att vara i naturen hjälper er inte bara att höja era frekvenser; det hjälper er också att bearbeta igenom och släppa det som inte längre gagnar ert nya jag. Fråga Ärkeängel Raphael om hjälp att hela vilka fysiska symptom som helst och att hålla sitt ljus över er process.

När ni höjer er frekvens och justeras till denna nya nivå, kommer ni märka att ni vill ha något mer utmanande för er själva och er tillväxt. Fråga efter Mästare Hilarion att vara er vägledare den andliga, mentala och känslomässiga kontakten och förståelsen. Som en mästarguide som har haft många jordeliv, erbjuder han enorm visdom och förståelse för uppvakningsprocessen. När eleven är redo kommer läraren.

Under denna avtäckande process av att höja era frekvenser, kommer ert energifält, er hjärtenergi och ert känslomässiga uppvaknande ta er till en ny nivå. De av er som är vakna eller ordentligt inne i den här processen kommer att se era ljus och ni kommer naturligt att till er dem som är på en liknande väg och också dem som följer efter eftersom de kan känna vem ni håller på att bli och ni blir deras lärare. Fråga era änglar om hjälp med detta och också med att hålla ett positivt perspektiv eftersom ni blir känsligare för energierna omkring er. Ni är definitivt redo, annars skulle ni inte förnimma, känna av och utvecklas som ni gör. Lita på era förmågor och vet att ni har de resurser tillgängliga för att göra de förändringar som söker efter.

Ha tålamod med er själva och andra. Det är inte alltid lätt att vara i er sanning, men också lita på att saker och ting är som de skall vara, speciellt när ni tittar er omkring och känner att världen har blivit tokig. De av en lägre frekvens eller utan kontakt med Källan handskas inte alltid så bra med dessa vibrationer och det kan verka som att det finns galenskap överallt omkring er. Det är vid sådana här tider som det är viktigt att skydda sig själva och också hålla ert fokus positivt. Detta är tecknen på tillväxt som inte alltid är så bekväma för dem som lever i den rädslobaserade – makt över energin från de senaste eonerna. Detta är ett återbalanserande av ert jordplan och det håller på att justeras till dessa nya frekvenser. Samlas med andra likasinnade så mycket som ni kan för att låna en positiv, optimistisk framtidsutsikt och att låna er energi till freda på jorden och välvilja till era medmänniskor.

Då ni hittar den balansen för er själva, kommer ni att märka att ni skapar den nya världen som många av er känner och längtar efter inuti era hjärtan. Lita på att allt detta leder andra till den punkten där de inte längre blint accepterar orden och tankarna hos andra och blir elever på denna nya nivå av varande som många av er befinner er på eller strävar efter. Ha tillit och förtroende för er själva, de mänskliga änglar och ljusarbetare som ni är och har stort inflytande och påverkan på massmedvetandet, medan ni strävar efter att leva era liv på ett bättre sätt. Precis som stenen i bäcken eller den hundrade apans analogi, gör ni stor inverkan på andra genom att vara och fokusera på er själva och detta andliga upptäckande som äger rum för er just nu. Det som ljusarbetare gör genom att koncentrera sig på sin egen resa är att expandera sig själva och allt som är. Er förändring påverkar alla, vare sig ni är medvetna om det eller inte.

Ta er tid att bli förälskade i er själva och er egen resa. Vet att dessa omvälvningar signalerar slutet på en fas eller början på en helt ny då ni upplever denna andliga förändring. Det är dags att upptäcka en ny stig, ett nytt sätt att vara och att leva för människorna och det är en storslagen syn för de av oss som observerar er med spänd uppmärksamhet då ni expanderar i era relationer med er själva, era liv och universum. Vet att ni är trygga och beskyddade från alla typer av skada. Undvik dem vars fokus är att hålla er i rädsla eller ledsamhet och låt era hjärtan helas. Erbjud förlåtelse för er själva och andra. Se saker från ett högre själsligt perspektiv och ni kommer att förstå att det är så oerhört mycket mer som händer än det som ögat ser. Be era änglar hjälpa er att slappna av och känna er trygga eftersom det verkligen är hög tid för invånarna på jorden att gå vidare till dessa högre, finare ljusfrekvenser.

Ni är definitivt på vägen mot upplysning, till en vibration och frekvens som tillåter en kortare tidsförskjutning för er att skapa de hopp och drömmar som ni har i era hjärtan. Håll glädjen, förnöjsamheten och tacksamheten levande i era hjärtan för denna avslöjande resa och vet att ni gör ett fantastiskt arbete med att bearbeta all denna smuts och dynga för att hitta platsen av det högre ljuset. Ni är precis där ni behöver vara för att slutföra de mål och planer som ni gjorde upp för så väldigt väldigt länge sedan och till det säger vi; bra jobbat, välkomna hem, ni är nästan där och ni är en viktig del av att skapa denna nya värld och vi tackar er delar ni spelar för de är verkligen storslagna!

Thank you, Tack, Mahalo, Merci, Gracias, Vielen Dank, Taka, Kiitos, Grazie, Obrigado, Dank, Chokran….etc!

www.playingwiththeuniverse.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: