viglink.com

Tuesday, April 16, 2013

Saint Germain, 10 april 2013 Via Méline Lafont Nesara: Som ni vet, måste man gå in sina nya skor innan de känns bekväma



Mina kära, vänner och familj, mina gamla chelas och framför allt vackra själar. Det är än en gång med stor förtjusning och en ofantlig mängd Kärlek som jag kommer för att dela min rena energi och min essens med er alla. Jag är fylld av glädje och med rätta. Det finns många säker i detta arbete som jag ser framemot och som jag är väldigt stolt över. Jag är stolt för att det handlar om vissa saker som redan är kända och äger rum i de högre dimensionerna och som ni kommer börja manifesteras i er 5-dimensionella värld.

Detta krävde enorma förberedelser och det sannerligen mycket tålamod och tillit från alla er men ni har lyckats och nu är det på gång! Jag talar om ett speciellt projekt som kallas Nesara. Allt som gäller Nesara kommer nu att börja ta sina först bebissteg i sina småbarnsskor. Som ni alla vet, alla nya par skor måste gås in innan de känns bekväma och så är det med Nesara. Ni behöver bli vana med nya situationer. Det är som att gå över en liten bjälke, ni behöver samla ihop er själva och hitta er balans innan ni kliver över.

Detta handlar alltså om Nesara och de första stegen har tagits, och just därför talar vi om småbarnsskor och som för ett litet barn måste varje steg tas väldigt försiktigt. Även om det kanske inte är helt uppenbart för er alla, är Nesara ett pågående skeende och att allt som handlar om det kommer att bli mer och mer uppenbart för er alla. Något som är allmänt känt, är att Avslöjandet är en del av Nesara, eftersom Nesara är enormt mycket mer än bara fonderna. Nesara har också att göra med er frihet och berikandet av er själva in i en mycket högre värld och dito medvetenhet.

De frågor som ni har slitit med i så många år, och som jag själv har hängett mig i under årtionden, förenas nu då förberedelserna är så gott som klara och manifestationsfasen kan börja. Vi har nått en mer acceptabel tidsram och en högre medvetenhetsnivå för att vi nu skall kunna ta de första stegen. Känn er lugna med att alla dessa steg kommer att uppenbaras inom kort tack vare de uppvaknanden som just nu pågår i en global skala.

Tillit och uthållighet är nu av yttersta vikt för att fortsätta denna väg, eftersom alla era positiva bidrag kommer att förstärka hela det här projektet. Misstänksamhet och tvivel kommer att äventyra, riskera och till och med försena detta projekt. Tvivel uppstår genom att ständigt hålla fast vid den yttre världen i ett sökande efter bekräftelse och bevis, medan däremot det som förändras i era hjärtan inte reflekteras ännu helt och fullt i er nuvarande yttre värld. Denna yttre värld håller fortfarande på at skapas med lägre tankar och med försök att förstöra saker, så det är uppenbarligen inte där ni skall hitta era nya skapelser eller kärlek, eftersom inte allt i er yttre värld kan avspeglas ännu. Det är varför jag säger till er alla: känna och hitta allt detta inom er för där är det märkbart.

Allt som ni skapar från er kärna kommer från hjärtat och allt som fortfarande pågår i er värld är ett direkt resultat av de nya skapelserna som uppstår. Varje födelse innehåller en del smärta och så också denna. Allt det kaos som fortfarande är så ohejdat i er värld har förutspåtts sedan ett tag tillbaka för er alla. Därför fortsatte vi att trycka på det faktum att ni behöver hålla er centrerade och balanserade! Det är den enda anledningen till att vi har fortsatt fokusera på det och inte bara för att låta som en trasig skiva.

Det är livsviktigt att hålla fast vid era hjärteskapelser eftersom ni genom att göra det kommer de att bryta igenom kaoset och paradiset kommer att återetableras i er värld. Mänga skiften har redan skett för var och en av er och fortsätter att göra så, men från ett kollektivt perspektiv finns det mycket arbete kvar att göra. Ni har redan kommit så långt, så var snälla och ge inte upp nu när vi nått de mest kritiska och avgörande stadierna. Uppvaknanden för varje själ räknas och trots det faktum att redan otaliga själar är medvetna om sin kärna och sitt uppdrag, vill vi gärna se att ni alla når den nivån.

Det nuvarande kaoset och krigshetsen är resultat från de lägre tankeformerna men också från den kollektiva reningen av att släppa gamla och karmiska mönster. Allt måste vara helt utrensat och släppt innan det nya kan födas i er verklighet, ett faktum som är allmänt känt. Var uppmärksamma, mina vänner, att allting utvecklas ett steg i taget och det är verkligen ingen sinekur det ni har utfört. Men icke desto mindre gör ni det. Ni håller ut och det finns en viss grundtillit till att fortsätta trots trycket och hindren.

Ni har redan brutit er igenom till den femte dimensionen, ett faktum som orsakar viss svårighet för kollektivet att hitta sin väg igenom denna upphöjda kollektiva medvetenhet. Uppstigningspionjärerna banar väg och absorberar hindren medan de nyligen uppvaknade försöker bidra med sin del varhelst de kan. De själar som fortfarande sover har det värst dessa dagar eftersom de fortfarande klänger sig fast vid den gamla tredimensionella världen, en värld som egentligen inte existerar längre. På en kollektiv nivå håller sig dessa själar fortfarande kvar i den fjärde dimensionen, vilken har rollen som en passage till den femte dimensionen och också i detta fall är förändringen för dessa själar väldigt svår att få grepp om och finna sig i.

Förenkla tillvaron för dem genom att bara vara där för dem och trösta dem. Sprid er Kärlek och vänskap till dem, ge dem ert tillit och stöd. Kom ihåg hur svår uppstigningen har varit för er alla?! För dem är det ännu värre för många av dem har verkligen ingen aning om att det finns en ny värld. Det är varför det är så viktigt att ge dem möjligheten att inte fortsätta fram för fort, för vi skulle kunna förlora många inkarnationer genom att vilja gå framåt för fort. Vi får inte glömma bort att den fysiska såväl som den mentala kroppen är under väldigt stor stress och dessa två kroppar bestämmer delvis över ert nuvarande liv.

När den mentala och den fysiska kroppen är svag finns det inte så stor chans att de kan transformeras till en ljuskropp på ett hälsosamt sätt. Till slut är det att transformeras som vi verkligen längtar efter och jag vet alldeles för väl hur detta görs vad som kan förväntas av det. Undervärdera inte själva processen, min käraste! Trots den svåra övergången är det fantastiskt att se vad ni alla har uppnått hittills! Var övertygade om att det redan är en hel del och att inget undgår era energier.

Tillsammans kommer vi att hålla ut och sända kärlek till allt och alla runtomkring oss, så att allt detta kan manifesteras på ett mycket enklare sätt i er verklighet, som är den femte. Ha tillit till Nesara-projektet och till Avslöjandet, för det kommer gagna er alla och det kommer att äga rum när de kollektiva hjärtana är redo för det. Och det är det som händer nu och, eftersom mycket redan har hänt och sker bakom stängda dörrar, kan det ske i varje ögonblick av NUET.

Var förberedda, var lätta till sinnes och, framför allt, var Kärlek.

Jag Är Saint Germain.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.
https://pleiadedolphininfos.blogspot.com for Blogger and https://lafontmeline.wordpress.comas Homepage 

No comments: