viglink.com

Saturday, April 20, 2013

Det är inte ödet kontra Freewill, är det ödet och Freewill som mottagits av Gillian MacBeth-Louthan




När våren skjuter sin väg in i varje por i vår varelse, känner vi behov av att födelsen annan nivå av vår egen är inifrån och ut.   Göra livet obekvämt och humöret stil. Allt jorden speglar detta behov av att gå vidare från den långa vintern väntar på en plats som endast kan ses av betraktaren. Vi vecklar ut våra slutna vingar och kliva ut ur det svarta hålet in i framtiden.

Vi ser på oss själva att se en nyhet som inte har gjort sin väg till ytan som av ännu. Vi känner sig tvingade och drivs att flytta ut ur våra vintertrötthet söker blint för de ökade tonade glasögon vi en gång hade. Vi är kryddat som ett gott vin som söker en kristall bägare att fylla.Varje dag livet ger oss ytterligare en bit att smälta, en förrätt som håller oss från vår destination. Europaparlamentet beklagar och resor skuld stapla upp som tvätt, som vi håller fast vid det som var och det som kunde ha varit. Vi sörjer för enklare gånger och reflektera över vad som en gång var. Vi har inte det så illa trots allt, naturligtvis efterklokhet är 20/20.


Inslaget av tiden själv har snabbare som en speedway förare vi går runt och runt aldrig sett utgången av vår labyrint.   Människor är arga på sig själva, världen, deras val och livet i allmänhet. Jorden själv häver med skiljelinjer som hon pekar finger åt henne mycket mänskliga ordningsvakter.   Allt kommer upp till ytan precis i tid för att matas av solens strålning och brister gamma från rymden. 

Vi är alla förändrats, vi alla blir den galaktiska människa.  Många kommer att vilja lämna jorden och inte stanna för gardinen samtalet. De av oss som undertecknat den så länge gör vårt bästa för att informera dem som fortfarande sover, men det verkar de alla har drivit på mute-knappen och inte höra eller ansluta sig till någon information som ger dem möjlighet att röra sig igenom dessa energiska minfält.

Denna energi är inte om domedagen det handlar om ett löfte som vi gjorde långt innan vi kom till jorden. Inom oss bor en enda ros, runt det lever många ogräs, fokuserar vi på ros eller slösa vår tid att dra upp ogräs glömma allt om den söta doften av rosen? 

Fler och fler situationer kommer oväntat stiga som en fullmåne som vetter mot tidiga solen.Fler och fler avbrott i vår säkerhet och fred kommer att ta oss den väg som vi är så ämnade att gå. Varje dag något kommer att försöka stjäla vårt ljus och vår glädje. Varje dag kommer vi att avvika från kursen av ljus som vi segel på. Varje dag kommer vi att be om förlåtelse, ber vi att bli en bättre människa på väg hem till vår gudomlighet. 

När Gud skapade människan, sträckte han skapelsen, skjuta sig själv att vara mer ljus, vilket gör att han växer rummet, att älska mer och bli mer. Universum ser till helheten och förblir kursen utan ansvar.

Vi vanliga dödliga har en mycket hårdare jobb med det.   Så snart vi ser framtiden, vi ändrar det. Varje gång vi ser på framtiden, även om bara för en flyktig sekund, ändrar vi det.Framtiden ändras eftersom det sågs. Som siare, vi är alla avsedda att skifta resultatet vardag.Det är inte öde kontra fri vilja, är det öde och fri vilja. En vision är bara en ögonblicksbild av en möjlig framtid.

De energier som kommer från rymden via portalen av vår sol är fotoniska av naturen. Solvinden (utflödet av sol partiklar och magnetfält från solen) blåsa oss hit och dit som sol lemmar nå ut och röra oss. Det jordmagnetiska fältet på jorden skiftar som jordmagnetiska tiden accelereras.En lätt brygga bildas som sol buller stormar ökar i styrka. (En övergående ökning av solforskning, bestående av höga bakgrundsvärden utsläpp. Dessa stormar kan sista timmar eller dagar.) Energierna runt jorden   ser ut som om spöken driver hjulet av universum,  med en plasma paus då och då. Solen kröns med polära plymer som en proton händelse av oväntade förhållande inträder inom jorden. Solarkonstanten nås

Eftersom solvinden höja hår på mänskligheten, är två-band bloss (En flare som har utvecklats som ett par ljusa strängar (band) på båda sidor av solens magnetfält) knyts runt gamla Akashic eken.

Händelse horisonter schemalägga själva utan att fråga om lov ( en händelse horisont är en gräns i rumtiden oftast ett område som omger en blackhole) omdisponering av hologram av jorden till en plats som kommer att hjälpa till med sol Skapandemönster flux som inflencing hela mänskligheten. Spelplanen på jorden kommer att förändras för alltid. A "fältet" är en matris, en region av inflytande, som förbinder två eller flera punkter i rum eller tid. Med andra ord är ett fält hålls samman av något som kan manifestera en märkbar förändring.

Den Akashic fältet antas föreligga i den fysiska verkligheten, även om det inte kan observeras direkt. Den Akashic fältet är som universums super datorsystem.  Det är ett system som fungerar som central lager av all information för varje individ som någonsin levt på jorden. De Akashakrönikan innehåller varje handling, ord, känsla, tanke och avsikt som någonsin har inträffat vid något tillfälle i världshistorien.  Dessa register ansluter var och en av oss till varandra. De mögel och forma det mänskliga medvetandet. De är en del av gudomliga medvetandet. De förkroppsligar en ständigt föränderlig vätska spektrum av möjliga framtider från de uppgifter som redan har samlats.

Akasha är ett ljus som bär "eter" Det är det medium som bär "nollpunktsfältet." The nollpunktsfältet är en "enhetlig vakuum, en" energi hav. " detta vakuum transporterar ljus och ljud och genererar holografiska fält som är minnet av universum.  Akashic Field rymmer allt som vi är. Vår energi aldrig förstöras, är inte heller en eventuell framtida förstört.

Våra liv har blivit mycket komplex, vilket gör att Akashic Field för att nå en kritisk massa. Vi arbetar kontinuerligt lagra information i Akashic Field, eftersom vi inte kan hålla och bearbeta all inkommande energi och informations-och skiftar vi är avsedda att uppleva. 

Den Akashic fältet är som en "vibrerande kokong, som roterar med en hastighet sju gånger så ljus. Denna kokong fungerar som ett läskpapper, absorbera och minnas varje händelse. Akashic Field lagrar varenda tanke och respons vi har om alla livssituationer i alla livstider. De är liksom DNA i universum, de är själens resa thru tid.
När vi kommer in på dessa emanciperade sol vibrationer som en planet, har vi tillgång till denna omfattande undersökning. Kvantsammanflätning blir ett sätt att leva.   Slipping in och ut ur tid och minne. Alla episoder av solaktivitet påverkar tid och hur vi uppfattar det. Den gångna nutid och framtid möts för en fläck av te. Det finns inget att komma bort från den stora kosmiska OZ som vet allt och ser allt.

No comments: