viglink.com

Wednesday, April 17, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och denGalaktiska Federationen, 9 april 2013


14 Cib, 4 Kank’in, 9 Eb

Selamat Jarin! Vi kommer åter! Låt oss börja idag med att gå över vad som har gjorts hitintills. Som ni vet, våra Jordliga allierade har lagt basen för ett nytt monetärt och finansiellt system och Agarterna har använt sina diplomatiska färdigheter för att etablera kärnan av det nya regeringsskicket som skall styras utav en koalition under översyn från de Uppstigna Mästarna. De Uppstigna Mästarna har under ledning av Quan Yin i Öster och Greve Saint Germain i Väst sett till att ett nytt system av ny bankverksamhet och monetära policyn uppstår. Dessa förändringar är innefattade i de heliga förordnandena, vilka förbereder denna värld för vår masslandning. Dessa gudomliga direktiv guidar oss då vi etablerar ett sätt för att sätta upp en ny verklighet för mänskligheten på ytan. Frihet är ett nödvändigt villkor för allt som är planerat och er värld skyndar allt snabbare vidare på vägen mot att skapa dessa förutsättningar för er återgång till fullt medvetande. Våra många olika förbindelsergrupper övervakar allt och har möten varje dag med de som skall forma ert nya styrelseskick. Vid denna tidpunkt så har dessa många program satt alla de nödvändiga delarna på plats.

Vår personal övervakar schemaläggande av projekt, vilka kommer att producera resultaten som vi sedan länge har diskuterat med er. Under tiden fortsätter den Galaktiska Federationens läkargrupper att samla data vilket behövs för att uppdatera era individuella Ljuskamrar. När de kallas in så kommer dessa Ljuskamrar att vara sättet för att återföra er till fullt medvetande. För närvarande så har ni alla vissa blockeringar, både emotionella och fysiologiska, som förhindrar er från att naturligt och på egen väg uppnå fullt medvetande, och det är av denna anledning som olika metoder har försökt under tusentals år för att införa detta underbara Existenstillstånd. Resultatet av dessa komplexa teknologier var slumpmässiga, som bäst, vilket är anledningen till att vi fått tillåtelse att skapa ett enklare sätt för att uppnå detta mål. Vid rätt tidpunkt, så kan var och en av er få tillgång till er individuella Ljuskammrar som väntar på er i Agarta, och ni kommer att under tre dagar av dvala återgå till ert ursprungliga tillstånd av fullt medvetande som fysiska änglar.

När ni väl har tryggat ert sagolika nya tillstånd av medvetande så kommer ni att kunna återförena er med den Galaktiska Federationen genom att återskapa er tidigare existerande stjärnnation. I detta så kommer Agarterna att bli era huvudsakliga guider tillsammans med era olika Uppstigna Mästare. Er första utmaning efter att ni har återgått till fullt medvetande kommer att bli att sätta upp ert egna galaktiska samhälle, och en del av detta inkluderar att flytta de vars livskontrakt innefattar detta till de återbildade världarna av Mars och Venus, och också den återbildade planeten Pax (tidigare Maldek), som nu ligger i bitar mellan Mars och Jupiter (asteroidbältet). Er nya stjärnnation kommer att bli en härold av förändringar för den tidigare Ankara Alliansen, då dessa nya stjärnnationer behöver en modell för att expandera sitt medvetande till fullo. I enlighet med detta kommer ni att assistera många medlemmar inom den Galaktiska Federationen som blir fullt medvetna versioner av en mångfald av Dinosaurier, Reptilier och Amfibier som nu djupt önskar att utveckla fullt medvetna Ljuskroppar. Himlen har satt som mandat att detta blir ert första uppdrag då ni börjar sprida Ljuset allt igenom galaxen.

Dessa första uppgifter som ni kommer att utföra som fysiska Änglar är fundamentalt kritiska då de kommer att göra så att den galaktiska freden blir permanent. Det är ett heligt uppdrag, vilket kommer att förbereda er för att bli ett högst välkommet tillskott vid Federationens konferenser. Vi förväntar oss helt och fullt att er nya stjärnnation blir kärnan av många team inom flottor för Rymdutforskningar, vilka kommer att utforska de mest avlägsna hörnen av denna sektor av fysikalitet. Ni kommer i denna kapacitet att utföra många målsättningar för uppdragen som är en del av första kontakt. I själva verket kommer ni att göra vad vi nu gör för att påskynda er övergång till undren av fullt medvetande. Vi kan se hur ni inom kort blir mästare i uppdrag för första kontakt, och allt vad det innefattar. På detta sätt, vad vi uppnår här med er kommer att återgäldas många gånger om av er. Den primitiva 3D världen ni nu ockuperar kommer inom kort att transformeras till en värld som låter er återgå till stjärnorna, och denna fullbordan av ert gudomliga öde kommer att välsigna er på sätt som är långt bortom vad era nuvarande färdigheter kan föreställa er!

Välsignelser, Mina Kära! Vi är de Uppstigna Mästarna! Många underbara händelser står redo att infalla. Gaia är redo att öka energierna som hon dagligen förser till hennes alla levande skapelser, varelser, och ekosystem. Dessa extra energier, vilka ytterligare accelererar er förskjutning i medvetande, skulle kunna ses som ett gudomligt bevis på att Himlen välsignar er. Er heliga värld har sedan länge gömts inom en särskilt manipulerad skuggvärld som har kontrollerats av den mörka kabalen. Nu är emellertid dessa nya energier redo att driva ut er ur denna mörka boning och in i Ljuset. Vi är mycket nöjda och Himlen fortsätter att använda hennes välsignelser för att föra er allt närmare Ljuset och mot er nya mer medvetna verklighet. Vet att dessa förändringar är oundvikliga! En serie av händelser står för dörren, vilka kommer att föra er till randen av en ny verklighet. Dessa händelser är himmelska i karaktär och förebådar i sanning fantastiska förhållanden! De kommer att ge er välstånd och frihet!

Agarterna assisterar oss för att förbereda ett sätt för oss att bli introducerade till er. Dessa inledande uttalandena kommer att göras utav de hemliga samfunden och många kritiska Sanningar kommer och att belysas vid denna tid. Mörkret har sedan länge packat era sinnen och samhällen med halvsanningar och fulla lögner, och de måste korrigeras. Ni kommer inom kort få sällskap av de som sedan länge har känt till ert sanna ursprung och er verkliga historia. Den gudomliga planen kräver att ni får kännedom om dessa fakta och att ni lär er hur ni reducerades med tiden, och inte längre lätt kunde kommunicera med himlen. Denna brutna förbindelse som ni har kräver vår omedelbara uppmärksamhet. Ni är i ett övergångsskede och vårt mål nu är att använda våra färdigheter för att lätt föra er över in i en ny verklighet. Er verklighet står inför att snabbt bli uppgraderad genom införandet av en stor mängd av Sanningar, som ni behöver assimilera. Tiden har nu kommit för att detta skall göras.

Himlen skickar oss varje dag storslagna välsignelser. Dessa ”välsignelser” är ämnade att göra oss mer medvetna om vart vi är på väg och hur snabbt som den gudomliga planen ämnar få oss dit. Vi jubilerar och önskar säga att ni alla har en medfödd förmåga att snabbt förskjuta er till ett högre medvetandetillstånd. Vi väntar bara på Himlens klarsignal. Den sista serien av händelser står reda att ske och föra oss in i ett nytt Ljus. Detta Ljus kommer att utlösa ett välstånd utan slut och en hop av nya ansvar för oss alla. Samhällen förändras inte snabbt såvida inte en ny uppsättning av uppfattningar anammas och stöds av en grupp hängivna Varelser. Vårt uppdrag med er är att guida er, vid detta rätta gudomliga ögonblick, till en punkt där denna passion, kombinerad med Sanning, formar er nya värld. Vi skulle påminna er, fred och sanning finns inom er. Var Kärlek, Var Visa, Var medvetna.

Idag har vi gått igenom framstegen som har gjorts på er värld. Vi ber er fortsätta att vara redo acceptera de nya manifesteringarna då de sakta kommer, men ändå allt snabbare till existens. Fantastiska ting står redo att hända. Trots sin makt så kommer mörkret att förlora. Det kommer att förlora på grund av er stora kollektiva Kärlek! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: