viglink.com

Sunday, April 28, 2013

Det Plejadiska Rådet av Nio, 24 april, 2013 Del 1 av 2.


Ett helt paradigm av hemlighetsmakeri kommer nu att krossas.


Hälsningar, kära själar, jag är SanJAsKa och talar för Rådet av Nio. Ni fortsätter att ta de steg och göra de framsteg som ni nu blir berömda för, och då Jorden upplever tester er tro och beslutsamhet så lägger vi märke till den allmänna upplysningen, som så många av er börjar finna i inte bara er själva, utan också i de runt omkring er, som också börjar att gynnsamt ge svar på energierna och uppfattningarna som ni upptäcker.

Då ni låser upp nya uppfattningar och finner hur ni själva kan stråla de resulterande energierna, så gynnas var själ runt omkring er från er Ljus i deras specifika och individuella sätt, och för många av dem så kommer det att ta och har tagit en lång tid, såsom ni uppfattar tid, för att de energier som ni för in till deras uppfattning att lägga sig och börja förändra sådana perspektiv på ett sätt som mycket klart kommer visa er effekterna som ert Ljus har.

Era Färdigheter Har Aldrig Varit Starkare

Effekten är absolut storslagen, och vi kommer gladeligen att fortsätta att vara med er för att erbjuda uppdateringar om vart ni är på väg, som ett kollektiv och vart er fortsatta väg för er och alla de runt omkring er. Er förmåga att känna och stråla enorma mängder av rent Ljus är större än det någonsin har varit, och förmågan kommer naturligtvis att bara öka då ni finner er själva förmögna att öppna upp er själva till tillstånd av medvetande och tillstånd av välmående som ni kanske inte hade förväntat er kunna känna vid denna tidpunkt.

Erfarenheten på Jorden som den nu står fortsätter att testa många själar, och händelser som händer på världsscenen leder er absolut till avslöjandena om vår existens, existensen av världen bortom er medvetna förståelse och existensen av så många andra ting som kommer att hjälpa mänskligheten se den orkestrerade illusionen förts över er.

I sanning så har ni blivit konditionerade att växa upp i och uppleva en illusorisk verklighet som har lärt er att agera och leva er liv på vissa sätt som i många fall tjänar själarna som har utformat era samhällen på de sätt som de har gjort i avsikt att hålla kontroll över merparten av mänskligheten.

En Orkestrerad Verklighet & Införd Självbelåtenhet

Vi har tidigare diskuterat mänsklighetens självbelåtenhet och effekterna det har haft på er förmåga att sprida och förstå sanningarna om vår existens, men vi vill att ni förstår att denna självbelåtenhet mycket noga har blivit införd hos er, vilket är anledningen till att vi har arbetat från våra positioner så mycket som möjligt för att hjälpa var och en av er att den orkestrering som är verkligheten runt omkring er och för att hjälpa er bryta de fysiska, mentala och känslomässiga begränsningarna som ni har fått.

Ni har i själva verket låtit dessa begränsningar förbli på plats för ni har lärt er exponentiellt från dem och växt från varje lektion av sådana begränsningar och sett vad er utbrytning från dem har gett er. Det har i slutändan varit designat för att hjälpa i er tillväxt som en själ, och ert brytande igenom av era personliga skal är en högst anmärkningsvärd bedrift.

Vi vill att ni vet att slöjorna mellan er och de högre vibrationerna som förefaller finnas i era liv och vilket temporärt har övertygat er om att fysikalitet är allt som finns kommer att upplösas tillsammans med den illusoriska verkligheten som hålls på plats av dem, och var och en av er hjälper enormt med att införa denna förändring då ni fortsätter att känna renare energier och uppfattningar i er själva.

I sanning så är effekterna av mänsklighetens ljus större än vad som kan kommuniceras med era jordliga ord och om ni kunde ha vår utsiktspunkt angående frågor som händer i era personliga liv och på världsscenen så skulle ni förstå att det absolut inte finns något att vara rädda för eller att oroa sig för då ni i sanning ses om.

Mänsklighetens Tillit Testas

Mänsklighetens villighet att lita på synbara ”utomstående krafter” kommer att testas under kommande tider, då avslöjandena av vår existens förs fram på er värld och ni får kollektivt förstå att det händer så mycket på er värld och utom er värld som ni inte har fått reda på.

Ett helt paradigm av hemlighetsmakeri, lögner och halvsanningar kommer nu att krossas och med det kommer den tidigare nämnda noga införda självbelåtenheten och omedvetandet som har närt och underhållits inom en stor del av mänskligheten att blekna bort lika så.

Vi önskar inte att ni kära själar känner det som att ni är ansvariga för den verklighet som ni ser runt omkring er.

På sätt och vis är ni det i betydelsen av Skapandet av era verkligheter och tillåtandet av självbelåtenhet att stoppa er från att agera och återigen så har denna samma självbelåtenhet förankrats i er med avsikt och det allmänna omedvetandet då det gäller slavsamhället som har Skapats på er värld har hållit många av er tillbaka från att förstå att det finns så mycket mer i livet än att arbeta på och lägga er energi på olika arbeten som i många fall inte har mycket att göra med att styra världen på de sätt som ett allt större antal av medvetna själar på er planet under utveckling kallar på.

Mer om Medvetande & Kabalens Minskade Inflytande

Då ni utvecklas, kollektivt och individuellt, så samlas naturligtvis medvetande ihop och under den kommande tiden och nu när vi talar till er genom kanaler och skrivare, så hoppas vi kunna expandera detta medvetande och hjälpa er att underlätta det och se hur det växer i inflytande till ett fullt utblommat upplysande och förståelse av hur er värld är menad att styras – kollektivt.

Er värld har redan styrts kollektivt i och med att en liten samling av entiteter som antar sig själva allsmäktiga på grund av deras mentala intelligens och förmåga att använda svek, lögner och tricks för att lura andra som är fulla om omedvetande har styrt er värld och har, under århundraden, etablerat monarkier och diktaturer som var ämnade att påvisa deras uppfattade ”rådande” över mänskligheten.

Dessa själar finner nu hur de är oförmögna att ha mycket att säga till om då det gäller vad som kommer att ske i er omedelbara framtid och förutom inneslutningarna av ledarna för kabalen och de pågående förhandlingarna med deras ättlingar så är vi glada att kunna säga kabalen spelar en förminskad roll i mänsklighetens framtid.

Det har i själva verket alltid varit menat på detta sätt och de har alltid varit känt, även av dem, att händelser till slut skulle nå avgörandet som nu sker, vilket igen är avslöjandet av vår existens och den fulla diskussionen av våra önskningar att assistera er i er utveckling som en planet.

Förvrängd Allmän Vetenskap & Behållandet av en Ointelligent Mänsklighet

En del själar på er värld kanske inte känner det som om en kollektiv utveckling eller någon utveckling alls ligger omedelbart framför er, och detta är delvis på grund av det faktum att ni har fått lögner då det gäller tankarna om er utveckling. Allmän Vetenskap på er värld har avsiktligt förvrängts och konkreta bevis på uppstigningen av inte bara er planet utan hela Universum har sedan länga upptäckts och blivit undantryckta.

Detta är därför att kabalen inte har önskat att skapa ett intelligent samhälle av fritänkare som förstår vad som i sanning händer på er värld och i er kosmiska bakgård. Istället har det avsiktligt misslyckade skolsystem och infört ingredienser i er mat och dryck som är ämnade att fördumma mänskligheten få er att nära dessa täta tillstånd av omedvetande och egotism.

Er massmedia uppmuntrar sådan täthet, och ni kära själar kan på nästan vilken TV-kanal som helst hur denna täthet och lägre dimensionalitet uppvisas och ges huvudrollen.

Detta är därför att kabalen och krafterna som har utnyttjat dem bara vill se hur tätheten och negativiteten av det gamla paradigmet förstärks och i det syftet har försökt att se till att mänskligheten är kontinuerligt exponerat mot sådan lägre dimensionalitet, på grund av styrkan av era Skapande krafter och på grund av vad er fortsatta närande av täthet kommer att ge inte er, utan dem.

Del 2 följer inom kort.

Tack SanJAsKa.
WesAnnac.com
AquariusParadigm.com
Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: