viglink.com

Saturday, April 20, 2013

PERFECT HEALTH 101 Nyhetsbrev 20:e April 2013


Dagens fokus är elektromagnetisk strålning och hur vi kan minska dess påverkan på oss. Förutom artikeln kan jag rekommendera dokumentären "Resonance".

Dessutom kommer även tips för hur man kan minska hur antalet toxiner man utsätts för, samtidigt som man sparar pengar. Det handlar om toxinfria hushållsprodukter.


Med varma vårhälsningar,
Barbara

Hur elektromagnetisk strålning påverkar oss

I städerna lever vi numera i en tät elektrosmog av mobiltelfonvågor, radiovågor, WiFi, mm. Hur påverkas vi av det? Finns det någon koppling mellan mikrovågor och cancer? Visste du exempelvis att jorden sänder ut en välbefinnandefrekvens?

Klicka här för att läsa mer.




Toxinfritt Hushåll

Många vanliga rengöringsprodukter som vi använder oss av för att hålla våra hem rena innehåller toxiner som våra kroppar blir tvungna att ta hand om. I den här artikln får du flera alternativ till rengöringsprodukter. De är inte toxiska, och de är oftast mycket billigare än de produkter vi är vana vid.

Klicka här för ta del av tipsen.




Dokumentär: Cancer - The Forbidden Cures

Se dokumentären som visar vad som händer när människor hittar terapiformer som är så effektiva mot cancer att tusentals människor blir hjälpta. Det förklarar även varför så få någonsin får reda på att terapiformerna finns.

Klicka här för se dokumentären om cancerterapier.



Dokumentär: Resonance - Beings of Frequency

En mycket sevärd dokumentär som går in på hur elektromagnetisk strålning påverkar oss. Den tar även upp Schumannresonansens påverkan på vårt välbefinnande.

Klicka här för att se dokumentären om EM-strålning.



Följ Perfect Health 101 på:

Facebook Twitter


This message was sent to rosita.bolin@gmail.com from:
Perfect Health 101 | Djaknegatan 21 van 2 | Uppsala, Uppsala 75423, Sweden

No comments: