viglink.com

Tuesday, April 30, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 28 april-5 maj, 2013


Mina Kära!

När en ny dag gryr vid horisonten ställs högre krav på er, när det enda ni vill göra är att vila och koppla av. Var snälla mot er själva, ta ett djupt andetag och visualisera om en bättre värld när ni tänker på mänskligheten. Allt håller på att omvandlas och anpassa sig. Det hörs en kollektiv suck när densiteten byggs upp i atmosfären, redo att omvandlas till en högre vibration. Låt alla distraktioner blekna bort i förvissningen om att det i varje människas hjärta finns en källa av godhet och oskuld, som förenas till en kraft som är större än man kan förstå, den kan bara upplevas.

Eftersom denna visshet upprätthålls i ett avvaktande läge, uppstår mäktiga men gäckande förändringar i varje system i varje aspekt av livet på Jorden. Dessa är gräsrotsrörelser som etablerar ett nytt paradigm baserat på Universell lag och sanning. Allt som har haft makt över slumrande själar i varje hörn av världen, håller nu på att sakta lösas upp och skingras. Ibland blöder hjärtat för de orättvisor som kommer fram i ljuset, ibland kommer den inre krigaren fram och höjer sin röst. De av er som har tagit ställning för sanningen i er del av världen, lyfts upp och stöds i ert dagliga arbete.

Varje dag konfronteras mänskligheten med ännu fler avslöjanden, som testar gränsen för ert tålamod. Repa mod, Mina Kära, och vet att ni är företrädare för förändringarna, de mäktiga Kärlekstrupperna som står samlade med öppna hjärtan, för att öka er planets ljuskvot i syfte att höja medvetandenivån ovanför tidigare förståelse och uppfattningsförmågor. Varje människa har ett val, ett vägskäl om ni så vill, om vilken väg hon vill följa – en som är brant och leder direkt till Skaparen, där Själen bär världens bördor på sina axlar, eller den väg som slingrar sig runt berget när Själen upplever lägre täthetsnivåer, men som slutligen för den in till Enheten.

Varje tanke, ord, känsla och handling förstoras nu till ett sammanhållande fält som utgår från varje individ. När man väljer den branta vägen och klättrar ensam, kan man lättare motstå jordiska frestelser på sin väg. Så många av dem faller bort när ni håller fast vid er vision och banar väg för de nya som nu vaknar upp och greppar facklan som företrädare för förändringar i världen. Håll ut en timme till, en dag till, en vecka till – gå med bestämda steg på den valda vägen, och rensa den för dem som kommer efter. Ledtrådar och skyltar visar vägen, eftersom naturen samverkar med att ge dem mer klarhet och förståelse.

Sök först Skaparens Rike inom er och allt annat kommer att uppenbaras. Först och främst, låt ert Ljus förbli rent, äkta och obefläckat när frestelserna från den gamla världen lockar er. Ni har klarat det här förut, så numera kliver ni skickligt runt och över dem. Ert inre kristallina väsen lyser starkt inom er. De som väljer den krokiga vägen anländer också så småningom till sin destination. Alla kommer till slut fram till Enheten.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: