viglink.com

Wednesday, April 17, 2013

Plejaderna, 15 april, 2013 Via Caroline K. A


Gläd er med oss

Vi är med er, som vi har talat om för er så många gånger förut, och vi kommer att fortsätta vara det tills ni förstår och tror på, att ni inte behöver göra något av detta själva.

Ni förstår, kära hjärtan, under alldeles för lång tid har ni trott att ni var separerade, inte bara från varandra, utan från skaparen själv och från Gud. Slöjan är borta nu. Tillåt kärlek och sanning att flöda fritt in i varje fiber av er varelse. Tillåt denna fantastiska kärlek att bygga upp oändlig frid inom er och att hela alla era sår, inte bara för er som individer, utan också för kollektivet och för Gaia.

Ni känner en ökande kontakt med era galaktiska bröder och systrar, och också med era bröder och systrar hos Gaia. Ni är förenade med allt liv, med den kärleksfulla energin hos allt som är, och detta, kära ni, känner många av er nu, om ännu inte majoriteten av er, då det växer stadigt inom er med varje andetag ni tar.

Ni kommer aldrig igen att separera er själva från kärleken och ljuset som omringar er i överflöd, för ni dras till det som till en magnet och till alla andra som är av denna hjärtenatur, för att ni är ljus.

Ni skall aldrig behöva känna er ”ensamma” igen, även när ni känner sorg eller förtvivlan, och så kommer ni att känna, bland många andra känslor och förnimmelser när ni fortsätter med ert inre arbete. Be oss om hjälp, och förstå vid denna tid att ni gör en del av ert svåraste arbete i ert eget mörkers skuggor. Det är där era djupaste, mörkaste sår finns och där kommer de finnas kvar tills ni bestämmer er för att föra ut dem i ljuset för att helas och släppas fria.

Separation från Gud och gömda sanningar angående den skönhet som finns inom er, har spelat en stor roll i er fördjupning i illusionen. Detta höll er insnärjda och små. Känslor av att inte vara tillräckligt bra, ovärdiga av att bli älskade och framför allt ovärdiga av att bli älskade av Gud, blev snabbt er sanning.

Tillräckligt ofta var det enklare att ge efter för rädslan och att ha upplevt de konstlade villkoren inom de många samhällen som ni alla har levt i under många livstider, denna rädsla höll er trygga inom begränsningarna av dess förvrängda trosuppfattningar. Gud blev en Gud fylld av vrede för många som straffade hans folk för att de inte var tillräckligt bra. Det är inte en Gud av Kärlek. Ni blev så oerhört lurade när ni trodde på det.

Käraste ni, ni är värda kärlek, av att bli älskade och framför allt, ni är värdiga Guds kärlek. Ni är villkorslöst älskade. Ni är starka och modiga och ni har tagit sådana enorma steg. Vi ber er att glädja er med oss i det fantastiska avancemang ni alla har gjort och kommer att fortsätta att göra medan er uppstigningsprocess pågår, och tar er till de nästa stadierna, vilka det bokstavligen är dags för när ni läser dessa ord.

Kära hjärtan, vi är era bröder och systrar. Vi ber er att glädja er med oss. Fira kärlek, fira ert uppvaknande då ni börjar se klart allt som är ni, och allt ni är kapabla att bli som gudomliga skapare och ljusvarelser.

Vi ber er att sträcka ut era händer till er stjärnfamilj. Kommunicera med os och tala med er. Vi kommer att höra er. Öppna era hjärtan kära ni, och vi säger detta med en känsla av brådska i våra röster. Öppna era hjärtan för oss och ha tillit.

Tiden har kommit för oss att ta varandra i handen i samhörighet och kärlek. Tiden har kommit för ett slut på separationen och för att fira och glädjas med oss i denna underbara återförening med er, kära hjärtan, vår Ljusfamilj.

Vi är den Galaktiska Federationen och vi är här för er. Gå i frid och farväl för nu.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

http://starlightinfo.wordpress.com/2013/04/15/rejoice-with-us-pleiadian-message

No comments: