viglink.com

Thursday, April 25, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 23 april 2013


7 Akbal, 11 Kankín, 9 Eb

Dratzo! Det här ögonblicket i er historia är verkligen viktigt! Ni står på randen till en kaskad av händelser, som ganska plötsligt kommer att förändra er värld för alltid. Moder Jord är nu vid den vattendelare som vi har nämnt för er tidigare, och hon är på väg att sammanfoga sina två världar till en. Detta stora och heliga skifte kommer att ske inom kort. Den mörka kabal som styr er mörka värld, kan fortfarande inte tro att deras styre över er värld håller på att ta slut. När allt kommer omkring finns det bara svaga tecken på att det händer. Arresteringar görs och delar av deras inre cirklar har blivit fråntagna sin makt, och ändå fortsätter deras herravälde.

Vad de ännu inte har förstått är att en helt annan verklighet är mycket nära att materialiseras. Dessutom kan de inte förstå att vi har accepterat Himlens dekret om att ge er er frihet. De mörka tar emot våra råd och medföljande varningar med en riktigt stor ”nypa salt”. Men de skulle göra klokt i att lyssna på det vi säger, och i viss mån förbereda sig inför sin kommande undergång. Energin sveper över den här världen och håller på att förgöra deras beklagliga skapelser. Ett nytt, allomvandlande Ljus är på väg och står i begrepp att uppsluka dessa förhärdade skeptiker.

Vår flotta står redo för en första kontakt och en mängd dolda skepp är en ständig påminnelse för de mörka att vi är närvarande och i Ljusets tjänst. Ett oräkneligt antal individer arbetar med att få en ny värld till stånd och vi är här för att stödja dem och för att hjälpa alla Ljusarbetarna i deras heliga sak. Var och en av dem känner mycket väl till den globala mörka kabalens oändliga svek, och vår uppgift är att hjälpa dem såsom Himlen påbjuder. Det gudomliga ögonblicket är nästan här för oss alla, för att tillsammans rensa bort denna mörka plåga från Jordens yta. Vi ber er bara att behålla ert tillstånd av inre glädje och inte låta besvikelser eller tvivel störa ert mycket viktiga bidrag till denna heliga gemensamma strävan. Himlen är nästan redo att utfärda den formella signalen för er världs stora omvandling och den plötsliga uppkomsten av nya regeringar. Detta kommer snabbt att leda till tillkännagivanden, vilka kommer att ske i form av officiella sändningar, som kommer att förändra er värld över en natt! Det nya finansiella och monetära systemet kommer att föra in ett universellt välstånd, som kommer att driva fram enorma förändringar, och ta er till gränsen för fullt medvetande.

Den stora mängd Ljusarbetare som utsåga för sina korta men mycket fokuserade och aktiva provisoriska mandatperioder, har en verkligt svår uppgift framför sig. Det kommer att bli nödvändigt för dem att använda sig av en mycket kreativ strategi för att övervinna denna kultur av laglöshet, som har blivit mycket endemisk inom era globala regeringar, och för detta ändamål har de mycket specifika riktlinjer tillgängliga för dem. Beslutet om NESARA, vilket har hållits hemligt och försetts med munkavel, är en av de resurser som vi rekommenderar till dem som vill återställa regeringen till dess sanna och lagliga konstitutionella civilrättsliga rötter. Det nya styret måste avsluta skuld-slaveriet och lämna tillbaka er gudomliga, personliga suveränitet. Vi vill att dessa modiga män och kvinnor i de tillfälliga regeringarna ska veta att varje försök från de mörka att återvända kommer snabbt att avslås. Det Gudomliga planerar att använda oss som ett kraftfull galaktiskt alternativ för att garantera förverkligandet av alla Himlens heliga dekret. Varje större arbete som dessa nya regeringar bedriver, kommer att stödjas under förutsättning att det upprätthåller er heliga resa till frihet, suveränitet och fullt medvetande.

Allteftersom ni växer i kunskap om er sanna historia, ert utomplanetariska ursprung och syftet bakom er gudomliga personliga suveränitet, kommer ni också att få vägledning om hur ni skapar era nya galaktiska samhällen och information om logistiken för hur ni kommer tillbaka till fullt medvetande. Mentorer från Federationen, så väl som de som utsetts av Himlen, kommer att instruera er om de många aspekterna i detta annorlunda sätt att vara.

Innan ni reser till Agartha kommer ni att vilja veta allt om det mirakel som sker i er Ljuskammare och varje detalj kommer att tas upp under omfattande diskussioner mellan er och era handledare. I många delar av den här undervisningen kommer vi att använda oss av våra teknologier, vilka gör att ni visuellt och mentalt upplever de begrepp vi presenterar för er. Kunskap kan förmedlas på ett sådant sätt att ert minne av de här instruktionerna bevaras och blir tillgängliga för användning. Detta kommer att utgöra träningen ”före” och kommer att följas av den praktiska utbildningen i det fulla medvetandets etikett, som bara kan äga rum efter att ni blivit fullt medvetna.

Välsignelser, kära Hjärtan! Vi är de Uppstigna Mästarna! Vi kommer till er denna speciella dag med goda nyheter! Er verklighet börjar manifestera sin nya, blomstrande verklighet. De som ansvarar för världens olika fonder börjar inleda proceduren med att frigöra dem. Samtidigt beordras de, som ska föra in ert nya regeringssätt, av sina himmelska ledare att avsluta sammanställningen av sina listor över vad de tänker åstadkomma, när ämbetseden blivit förestavad för dem. På den himmelska fronten, närmar sig denna magiska händelse som förebådar dessa fantastiska förändringar i styret, sin manifestation! Vi ber också våra hemliga heliga sällskap att rikta sina speciella böner och ritualer mot dessa avslutande ögonblick. Ni är nästan vid den punkt, kollektivt, där ni lätt kan börja uppfatta de första nya bilderna på er nya verklighet. Detta kommer att bli det mest gripande ögonblick i ert globala samhälles historia!

När vi närmar oss dessa exempellösa tider finns det vissa viktiga frågor som vi vill ta upp med er. Först av allt, kära Hjärtan, kom ihåg att varenda en av oss har spelat sin del i det som nu går mot sitt slut. Det är när denna speciella energicykel blir klar, som vi alla tillåts gå vidare. De mörka njuter av fördömanden och strider, men i den nya verkligheten handlar det bara om Kärlek. Arbetet framför oss är nu att avsluta den här verklighetens sista cykel, vilket innebär att avskilja den mörka kabalen och de hantlangare som verkställde de orättvisa beställningar, som beordrades av den här kabalen.

Denna samling Varelser kommer i detalj att förklara dessa obehagliga aktiviteter för er, och det är här som ni måste komma ihåg sammanhanget och den högre avsikten med allas medverkan i detta jordiska drama. Ni kan få ett avslut på denna cykel genom att åberopa förlåtelsens Kärlek, vilken utgör er essens. Se därefter till att dessa individer försvinner från makten och blir totalt separerade från er.

Vi kommer nu för att hedra detta det mest heliga ögonblicket och för att välsigna er alla! Vi kommer också för att försäkra er om att vår manifestation bland er kommer att vara något helt naturligt. Vi har en hel del gudomlig undervisning att förmedla till er, vilket mestadels är läror som vi lärt oss medan vi gått från ett dödligt till ett odödligt Liv. Alla välsignade Varelser är i tjänst hos det gudomliga, och detta kräver en viss kunskap om Kärlekens natur, om Ljuset och Himlens naturliga välsignelser.

Eftersom ni inom kort ska omvandlas till fullt medvetna Ljusvarelser, kommer ni att behöva ta till er en massa information, inklusive det ansvar som följer med en sådan kunskap. Detta kommer att bli vår glädjerika uppgift. Denna inskolning är gudomligt behövd innan er fullständiga handledningsperiod börjar, vilken förbereder er för att passera in i en ny underlandsliknande existens, in till fullt medvetande. Det kommer att bli en ära för oss att förbereda er på det här sättet, medan ni väntar på ankomsten av era gudomliga bröder från himlen och från Agartha.

Idag kom vi för att berätta om fler saker som börjar på allvar. De är de första markörerna på den sista etappen på er resa mot fullt medvetande. Mörkret förstår detta och darrar inför att denna välsignade dag ska komma. Ögonblicket närmar sig för ”dagar fyllda med förundran och mirakler”! Var medvetna, Ni Kära, om att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är era! Så må det bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –www.paoweb.com

Svensk översättning: Ulla Krogh – www.st-germain.se

No comments: