viglink.com

Tuesday, April 30, 2013

Sananda, 26 april, 2013 Via John Smallman



En stor förändring i hur information släpps in i det offentliga området pågår

Vi ser med glädje härifrån de spirituella rikena hur de gudomliga energierna som omger er alla verkligen börjar få effekt, så mycket att även i era dagliga nyhetsmedia börjar en del ”goda nyheter” rapporteras, om än med en större brist på översvallande entusiasm som den de visar då katastrofer slår till! Hur som helst, det är ett tecken på kommande förändringar. De Goda Nyheterna kan inte längre ignoreras, ogillas eller förbli orapporterade. En stor förändring av nyhetsrapporteringen pågår, även om den släpar efter, på grund av attityder, beteenden och medvetande som har resulterat i dessa förändringar.

Mycket händer världen över som kommer att förvåna er då ni får höra om det. Det gudomliga Kärleksfältet arbetar konstant och i tysthet för att möjliggöra och frambringa de viktiga beteendemässiga förändringarna som kommer att försäkra att ett slut på skriande fattigdom, smittsamma sjukdomar, och våldförandet av planeten uppnås smidigt och effektivt. Medan det händer, sker över hela planeten ett accelererande helande av jorden själv, och av alla former av levande liv som hon stöder, liksom de skadliga aktiviteterna som har uppmuntrat dessa miserabla tillstånd upphör.

Alla delar av skapelsen är beroende av varandra, ömsesidigt stödjande, och harmoniskt samarbetande, för det är så Gud så kärleksfullt skapar. Men då ni byggde illusionen för att erfara separation, förvandlades medvetenheten om den viktiga existentiella aspekten till en rå individualism som försökte hävda sin styrka, sin uppfinningsrikedom och sitt oberoende. Det ledde naturligtvis till ett tillstånd där folk frekvent rånade varandra istället för att samarbeta för allas bästa, och skadorna som uppstod av dessa inställningar börjar nu äntligen begripas.

Många arbetar nu för att ersätta konflikter och ohälsosam tävling med harmoniskt samarbete. Deras antal växer dag för dag, och med assistansen som ni mottar från de nya energierna med vilka ni villigt förenar er är er strävan en given succé. Som jag förklarade i ”En Kurs I Mirakler”, och som ni också vet i ert innersta väsen: ”Himlen är här. Den är ingen annanstans. Himlen är nu. Det finns ingen annan tid.” Den kunskapen kommer att bryta igenom in till er vakna erfarenhetsmässiga medvetenhet, och den kommer att förändra er uppfattning om varandra och om världen omkring er, permanent.

Vad ni för närvarande uppfattar som verklighet, den fysiska världen i alla sina beståndsdelar – mänskligheten, floran, faunan och mineralrikena – kommer att betraktas i ett nytt och magnifikt ljus av acceptans, förståelse, uppskattning och tacksamhet, eftersom lektionerna har lärt er att bli uppmärksamma så att ni kan förbereda er på uppvaknandet från de mardrömmar av smärta och lidande som ni har genomgått. Ni är verkligen i en Ny Ålder, och förändringarna som dyker upp som ett resultat av det börjar bli väldigt mycket synligare.

Ni kan enkelt stärka energifältet som omger er, liksom effekten ni har på andra, genom att distansera er själva så långt som möjligt från engagemang i dramat och känslorna som dåliga nyheter uppmuntrar. Istället, sänd i stillhet kärlek och medkänsla till dem som sårats, och bekräfta samtidigt er avsikt för mänsklighetens uppvaknande till medvetenhet om sin helighet som Guds barn. I ert nuvarande förkroppsligade tillstånd som människor är det nästan omöjligt för er att uppskatta hur obeskrivligt effektiv den sortens avsikt är, men var försäkrade om att varje kärleksfull avsikt ni har intensifierar mänsklighetens kollektivs avsikt att vakna.

Kraften och intensiteten i den kärleksfulla önskan som var och en av er känner och delar är en oundgänglig del av er uppvakningsprocess, så var snälla och påminn er själva om det vid varje dags början, närhelst ni tänker på det under dagen, och återigen när ni avslutar dagen. Ni för mänskligheten hem till sitt naturliga tillstånd av ett upprymt liv i Kärlek, briljant skinande av Sitt Ljus, och visar andra genom ert kärleksfulla uppträdande vilken väg de ska följa.

Medan ni tar era dagliga tysta stunder för bön, meditation och reflektion, tänk då på det faktum att ni är gudomliga varelser som har sovit, och i det tillståndet hade ni tillfälligt glömt vilka ni är. Upprepa sedan er fasta avsikt att vakna och be era andliga guider, helgonen och änglarna att assistera er. Att göra så är ett extremt kraftfullt val och beslut, och det kommer att skynda på er utmed er väg.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

No comments: