viglink.com

Tuesday, April 23, 2013

Orions Höga Råd, 20 april, 2013




Hälsningar Kära Vänner,

Vi är Orions Höga Råd.

Vi är här för att tala med er idag om ett ämne som vi talat om många gånger tidigare, och det är om lycka. Många på planeten undrar just nu vart lyckan tog vägen, för de känner alla för mycket stress och spänningar och obehag och osäkerhet.

Vi vill tala med er mer om att återanknyta till ert naturligt flytande, översvallande tillstånd av inre lycka. Inte ur en falsk eller påklistrad synvinkel, utan från den som finns i de djupa depåerna av glädje som är av medfödd natur som uttrycker sig utåt som lycka.

Enkelt uttryckt, vad vi säger idag är; om ni tittar på små barn som leker, hoppar och sjunger, borta för världen, och ni följer dem och tillåter er att se dem genom era minnens ögon från den tiden livet var så enkelt som att bara vara i nuet, då ni kunde hoppa och leka, och sjunga för er själv och tala för er själv helt utan självmedvetenhet.

Den tiden var oskuldsfull och glädjefylld för ni var fortfarande fullt ansluten till ert medfödda tillstånd av glädje, så vad vi ber er att göra är att använda modellerna av tingen omkring er på planeten. Om ni kämpar med att uppnå glädje och lycka i ert liv, gå och sätt er i parken och se på barnen som leker. Bara tillåt er själva att energetisk känna kontakt med dem, och känn glädjen de uttrycker medan de springer, när de gungar i gungorna, och hur de hanterar utmaningar när de bygger sandslott, vilket ur en vuxens perspektiv kanske är lite medelmåttigt, och ändå är deras tjut av glädje och lycka väldigt smittsamma.

Återknyt också till den energin av glädje genom djuren ni har omkring er, om ni tittar på hundar till exempel. De har en naturlig glädje och entusiasm som de älskar att dela med andra, de blir lätt uppslukade av vad de gör och upplever, och kan leka med en boll i timmar med den där vilda hängivelsen i att vara fullt närvarande i nuet och upplevelsen. Det finns inga bekymmer som kan slå av på takten, som att oroa sig för om det kommer att finnas mat på bordet. För den är fullt engagerad i stunden, precis som barnen är när de uttrycker sin glädje. Från denna önskan om att anknyta till glädje och lycka i nuet, anknyter ni till den där fontänen av ohejdad energi som kommer strömmande in i er från universum.

Att leva i nuet är att leva på en plats där glädjen och lyckan kan finnas, för då ni är fullt närvarande i er själva i nuet anknyter ni till ert hjärta, ni öppnar vägen så att Skaparens energi kan flyta in i er. För ert sinne är en röra av oro och bekymmer, av rädsla, förträngning och osäkerhet vilket blockerar det naturliga flödet.

Innebär det att leva i ett tillstånd av förnekelse av det som kanske är realitet i ert liv, absolut inte. Men vad vi föreslår är, i de stunder ni kan, att ni tillåter er själva att glömma bekymren, sätt dem på hyllan att vila för bara några minuter, och bli fullt närvarande i er själva, och tillåt den närvarande stundens medvetenhet att ansluta er till någon tanke eller känsla som skänker er glädje.

Om det betyder att gå till parken för att titta på de lekande barnen, och bara försvinna i stunden av att se deras glädje så är det vad vi föreslår. Om det innebär att gå till en annan park för att se hundar leka, och se hur upptagna de kan bli i stunden och för några för många stunder i sträck, med fullkomlig avstängning av vilka de är - till glädje för tillfället, genom driften, genom att spela och jaga.

Tillåt er själva sådana stunder varje dag, vad som än pågår i era liv, att bara ansluta till känslan av glädje genom att glömma alla bekymmer, tillåt flödet från universum att komma ner och in i er, och då ni ansluter den där känslan av glädje och lycka till ert hjärta, även om det är för 30 sekunder eller två minuter eller fem, så ändrar det er inre resonans till att tillåta mer av det inflödet.

Det öppnar portarna lite mer, om ni vill, och medan ni tränar detta kan ni upptäcka och se ännu mer glädje, kanske så att saker som har orsakat än mer frustration innan nu lättare rinner av er, och inte stör er lika mycket. För ni ändrar baslinjens resonans genom att ansluta till dessa stunder av glädje, tillåtande glädjen och lyckan att sippra in och bli mer inbakad i ert inre. Det finns mycket att glädja sig åt, oavsett vad som pågår runt om i er värld.

Vi ber er vara uppmärksamma på de saker som bringar er glädje och att bokstavligt talat inte bry er om sådant som inte gör det. Om ni blir ledsna och oroliga över tillståndet i världen eftersom ni måste lyssna eller se på nyheterna varje dag, så föreslår vi att ni låter bli. För i slutänden är den kraftfullaste platsen för makt och förändring i era liv och på er jord inom er själva, och många av er vet detta – men det fordras vissa steg och åtgärder för att uppnå dessa olika resultat.

Vi uppmuntrar er alla att under nästa vecka spendera den tiden med att ansluta er till glädje, leta efter den och undersöka den, gå på nöjesjakt efter uttryck för glädje, och kanske det händer då ni bevittnar några människor som har ett positivt samtal där alla ler. Kanske då ni bevittnar en förälder som kärleksfullt kramar sitt barn, tillåt värmen och de positiva känslorna att sippra in, och anslut till detta mer än ni gör till de saker som kan få er att känna er nedstämda.

Var välsignade.

Vi är Orions Höga Råd

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

Author: Holly Hawkins Marwood www.AkashaHealingStudio.com 

No comments: