viglink.com

Sunday, April 21, 2013

De Uppstigna Mästarna, 17 april, 2013 Del 1 Fortsätt att tro på och förvänta er mirakel. -Kanaliserat via Wes Annac-



Notering från Wes: Med hänvisning till hur folk vänder sig bort från kanaliserade meddelanden som är alltför lång så erbjuder jag detta meddelande från de Uppstigna Mästarna, likväl som ett som kommer senare. Dessa två var från början en kommunikation, men jag beslöt mig för att dela upp dem och jag lät de Uppstigna Mästarna att skriva en slutsats för detta första.

Jag försöker inte alltför hårt att publicera kortare meddelanden, men jag söker inte längre att skriva mycket lång heller. Jag gör lite som Aisha North, jag låter helt enkelt meddelande flöda igenom med den längden och i den takten själarna som ger det i det ögonblicket så önskar, och att låta resten bara vara.


Uppstigna Mästarna:

Fortsätt att förvänta er och tro på mirakel, och så kommer ni att se hur de manifesterar framför er med nåd och lätthet. Var och en av er lär er att ta vara på och förstå er förmåga att Skapa situationer som händer i era Liv, och att forma händelserna som spelar ut sig i händelser som gynnar er och låter er uttrycka ert mest fulla och rena Skaparljus i varje ögonblick.

Ni är växer till slut mot målet att förena er med de högre rikena som ni alltmer finner och när ni så gör finner ni och kommer ni att finna harmoni och enhet med alla de runt omkring er då ni allt mer börjar inse att ni alla är facetter av samma vackra och entitet av medvetande och intelligens. Ni består alla av den allomfattande energin av Kärlek och tillsammans så är vi alla förenade i rikena av Moder/Fader Skapare.

Ni växer in till insikten om er personliga Gudomlighet och av er enhet med alla de runt omkring er och medan det i själva verket finns själar på er värld som inte agerar i linje med enhet och harmoni som är ämnad att kännas och etableras vid denna tid så börjar de bland er som börjar förstå denna harmoni och hjälpa att sprida kunskapen om det börjar att allt mer se hur det förstås och närs av resten av ert uppvaknande kollektiv.

Att förstå Större Koncept

Vi har bett er att förstå och anamma mirakel och själva idéen att manifestera dem för, återigen, när ni gör så drar ni dem er till er då ni växer i er insikt om er Gudomlighet och era starka krafter för att Skapa och uppleva vad ni vet är i linje med upplevelserna ni önskar ha.

Så många kära uppvaknande själar har sett mot allmänna Nya Åldern rörelsen och de högre medvetandetillstånden som ni har fått höra så mycket om, som ett sätt för att förstå något mycket större än sig själva och vi applåderar er kära själar för att ni har kunnat inse sanningen om er existens som spirituella varelser inom täta och begränsade riken som verkligen har testa er så mycket.

Även de av er på Jorden som har tagit på er en mängd liv på Hennes yta har upplevt otroliga lektioner och utmaningar med ni har varit på Jorden och i så många fall så har ni tagit er fram triumferande som de vackra Skapare ni är och alltid har varit.

Vi och så många andra kommer för evigt att uppmuntra er pågående insikt om allt ni kan göra och vara, för begränsningarna som har hållit en stor del av mänsklighet i bojor har tjänat till att temporärt avskära en högre dimensionell länk eller en länk till allt som består av de hormoniska vibrationerna vi känner att så många av er är så helt redo att växa fram emot.

Mänsklighetens Pågående Evolution & Kollektiva Skapande Krafter

Er utveckling in i rikena av fullt medvetande har varit pågående under varje period av er Jordliga erfarenheter, och ni har alla lärt er lektioner som är relaterade till lärandet och tillväxten som ni har satt upp för er själva. Absolut allt som händer i era liv visar upp sig av en anledning för er, och många av er planerar specifika ting som skall hända er så att ni kan lägga märke till den synkronistiska karaktären av dessa ting och kunna förstå att era andliga guider och de aspekter av er själva som hjälper er att koordinera händelser så att de manifesterar i era liv, är med er.

I sanning så är vi alla med er och så många av oss Mästare som har inkarnerat på er värld i försök för att sprida just det Ljus och sanning som så många av er så modigt och idogt nu sprider, talar och kommer att fortsätta att tala med mänskligheten för att erbjuda denna samma kunskap, Kärlek och insikt som vi ägde då vi upplevde de lägre dimensionerna på Jorden.

Er kollektiva Skapande kraft är högst exponentiell och som ett kollektiv så kan ni i sanning verkligen göra vad som helst.

Detta är anledningen till att varför negativa eller de i-tjänst-till-sig-själva har använt er kollektiva förmåga för att få er att stöda regeringar och regimer som verkligen inte agerar i era bästa intressen. I många fall så har precis dessa själar påverkat just de sinnen och hjärtan hos många människor som satte sig emot oss under våra livstider på er Jord, och det finns själar sätter sig emot givandet av Ljus och sanning på er Jord vid denna tid likaså.

Dessa själar spelar en katalytisk roll och som har sagt så upplöses inflytandet av negativitet i allmänhet, men vi diskuterar detta ämne för det är relaterat till er kraft som ett kollektivt beslutsorgan.

Möta Jordrådet & Observera Kollektiva Energier

Mänskligheten kommer att förena sig under de kommande tiderna och komma samman för att etablera ett nytt paradigm i bästa intresse för er alla, och vi tillsammans med en mängd andra uppstigna själar kommer att vara med er för att hjälpa er övervaka återuppbyggandet av er värld och på vägen kommer mänskligheten att introduceras till Jordrådet, som har övervakat era affärer då det gäller många aspekter av er utveckling.

En kollektiv uppstigning är ganska så ovanlig, och därför övervakas alla aspekter av er Jord och era kollektiva energier och vi likväl som era Galaktiska fränder och kommer rutinmässigt samman med era Jordliga Råd då det gäller en mängd frågor.

De kollektiva energinivåerna och effekterna de har på Gaia observeras konstant, och då ni på en kollektiv nivå är på väg mot högre medvetandetillstånd trots att ni fortfarande känner negativitet i de tidigare försvinnande hologrammen; så finns det mycket energiarbete som behövs utföras för att hjälpa mänskligheten att se Ljuset och till den utsträckningen så har en mängd högre dimensionella själar som specialiserar sig i energiarbetet arbetat på övertid som kanske skulle säga för att hjälpa att mjukna upp det kollektiva närandet av täthet.

Medan er fria vilja inte tillåter att vi intervenerar i eller invaderar er kollektiva önskan att nära negativitet på ett storskaligt sätt så ser önskningarna och intentionerna av så många av er som kan se Ljuset ser hur vi kan finna svängrum och föra Ljuset mer fullt och rent in i de kollektiva energierna.

Tack åt de Uppstigna Mästarna,

Del 2 följer.

Tack till de Uppstigna Mästarna.

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com 

No comments: