viglink.com

Wednesday, April 17, 2013

Ärkeängeln Uriel, 15 april 2013 Dimensionerna av oändligheten Av Jennifer Hoffman http://enlighteninglife.com/the-dimensions-of-infinity/




Dimensionerna av oändligheten finns bortom treenigheten av den tredje dimensionen, som är kropp, sinne och känslor, och bortom integrationen av den 4: e dimensionen, vilket inkluderar ande som ni kan förstå det.

Alla dimensioner utöver den fjärde är en del av oändligheten, den ofantligt stora obegränsade potentialet avmångsidighet. Denna oändlighet är en del av ert väsen, genom de gudomliga aspekter som är kodade i er mänsklighet. Nu är ni på tröskeln till oändligheten och kan komma åt dess gåvor av nåd, sanning, vetande och gränslöst, obegränsade varelser.

Oändligheten nås inte genom att förstöra den tredje dimensionen och rädda mänskligheten från sin dramatik och rädsla. Det nås genom att frigöra den tredje dimensionen så att den kan expandera utanför gränsernaav dess rädsla och tätheten av dess tro.

Bron till dimensionerna av oändlighet nås via er vilja att acceptera er som gudomliga, obegränsade och universella. Det var nödvändigt att begränsa er tillgång till dessa dimensioner så att nikunde avslutaer uppgift av att stiga upp över den tredje dimensionen, som var integrerad inuti mänsklighetens ursprungliga uppdrag Upplyftningen.

När ni ifrågasätter de gåvor, potential eller välsignelser av olika dimensioner och dömmer dem, och undrar om ni är i den 5: e, 7: e, 9: e eller mer, ignorerar ni potentialet avmångsidigheten, som är att det inte finns några gränser i oändligheten.

Varje dimension har sina egna gåvor och välsignelser och var och enav dem är tillgängliga för er. Frågan för er är om ni kan sammanföra dessa dimensioner i er verklighet och bli flerdimensionella aspekter av er själva, integrera många dimensioner i ert uttryck av er själva och er fysiska verklighet.

Nikänner igen den tredje dimensionen som er fysiska verklighet, men ni är inte begränsade till det singulära uttrycket av 3D i ert liv och i er värld. Alla andra dimensioner är möjliga inom det också. I er fysiska verklighet är ni ett ankare för andra dimensioner i att bli en del av jordens kraftfulla uttryck. Var och en av er är ett fysiskt ankare för mångsidigheten att gå in i tredje dimensionen, eftersom ni är en portal som gör att högre frekvenser och vibrationer kan inkomma i det fysiska utrymmet och manifestera sig. Detta är frigörandet av 3D levande, men inte så att ni kan utforska andra singel dimensionellt levande. Detta händer så att ni kan bli multidimensionella, som ett uttryck för den oändliga varandet av mångsidighet.

Medansni kan önska att någon eller något räddarer från rädsla eller begränsningar i ert liv, vad ni behöver be om är befrielse från densiteten av rädsla och begränsning så att ni kan expandera till er oändliga dimension av varande. Vad ni ser nu som kollapsen av den tredje dimensionen och dess paradigm är möjligt eftersom dimensioner av oändlighet öppnarupp sig och avslöjar sanningen av rädslobaserat levande, liksom alternativ genom medvetet levande och befrielse från rädsla. Ni kan välja att vara arga eller att omfamna risken för omvandling av 3D i oändlighet, vilket är processen för Upplyftningen och utveckling. Den tredje dimensionen är en del av den evolutionära spiralen, liksom alla andra dimensioner.

Ni inleder flerdimensionellt levande, där alla dimensioner kan samexistera inom er verklighet och verklighet mänskligheten och jorden. Detta gör att jorden i balans igen inom universum, där alla dimensioner samexistera och alla är tillgängliga för dem som väljer dem.

Omfamna denna omvandling för genom det skapar ni portaler att låta den nya jorden återanslutas till dess gudomliga källa. Det är dags att sluta frukta omvandlingen, att skifta från att känna er väg genom de känslor, genom denna omvandling, att vara vem ni verkligen är och bli handlingskraftigt i linje med era högsta aspekter så att den begränsade 3D treenigheten blir obegränsad, multidimensionella Ord av Gud som uttrycker sin gudomlighet på alla sätt och i alla ting.

Använd denna affirmation i att påminna er själva att ni är en gnista av det gudomliga, inte mindre än källan, eftersom att ni är källan kan ni aldrig kopplas bort från källan: "Jag är gudomligt vägledd, ansluten, säker och skyddad, på alla sätt och i alla ting . "

Översättning: Madelene Söderberg, www.st-germain.se

Copyright (c) 2013 by Jennifer Hoffman. All rights reserved. You may quote, link to or translate this article in its entirety on free, non-commercial sites only, as long as you include the author name and a working link back to this website.
http://enlighteninglife.com/the-dimensions-of-infinity/

No comments: