viglink.com

Tuesday, April 23, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 21-28 april, 2013



Mina Kära!

Tiderna som ni nu lever i är både de största utmaningarna och de största välsignelserna. Eftersom de tredimensionella energierna inte längre stöds av själva atmosfären som omger Jorden, blir det allt svårare att hålla kvar de tätare energierna i ert personliga energifält. Det uppstår en bumerang-efftekt, där de som håller fast vid de tätare energierna, märker att de kommer tillbaka till dem intensivt förstärkta, och dessa energier bryter ibland ut på ett sätt som är svårt att omfatta och förstå av det större samhället.

Det har blivit allt viktigare att frigöra dessa täta energier på ett sätt som inte påverkar Jorden på ett skadligt sätt. Den roll som ni, Ljusarbetare, spelar vid denna tid är att balansera och upplösa disharmoniska energier. Detta är något som var och en av er automatiskt ber om och tänker på när behovet uppstår. Ni har lärt er hur ni ska förvandla lägre energier inom er själva och att leva på Jorden utan att påverka Henne negativt. Det är viktigt att känna kärlek i era hjärtan, oavsett vad som händer i världen omkring er, och det gör ni beundransvärt.

Det åligger var och en av er att stärka ert skydd varje dag, så att ni kan vara fokuserade på er innersta kärna av ljus, kärlek och medkänsla och att hålla kvar det i ert dagliga liv. Tillbringa så mycket tid ni kan utomhus och kommunicera med naturen och elementarfamiljen, som arbetar för att omvandla all energi till helhet och balans. Be dem hjälpa er när världens alla bekymmer tynger ner er och ni tycker det är svårt att hålla en balanserad syn på de högre perspektiven av uppstigningsprocessen. Det räcker med fem minuters meditation för att grunda er i Jordens kärna och anpassa er till era högre aspekter, för att det ska få en positiv och förnyad effekt på ert system.

Behåll jämvikten och påminn er själva ofta om att ni är Ljus- och Kärleksväsen, när disharmoniska energier uppstår runtom i världen. Det finns många intensiva energier i atmosfären som behöver tas upp i ert mänskliga operativsystem så att mer av ert ljus kan aktiveras. Minnet av den roll ni har valt att spela i den här tiden har aktiverats inom er, och er lojalitet mot den här rollen är noterad och stöds av er Ljusfamilj.

Vackla inte i era ansträngningar att leva äkta och ärligt hela tiden. Orden som är ”inpräntade i ert Ljus” har fått en helt ny innebörd nu, eftersom det har blivit en viktig del i stödet för Jorden och alla Hennes invånare. Försök att komma ihåg att knyta an till det nyligen aktiverade kristallina nätet, som nu besitter en stor förmåga att tjäna kollektivet genom att fören och stärka era gemensamma ansträngningar för allas bästa.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: