viglink.com

Sunday, April 21, 2013

De Uppstigna Mästarna, 17 april, 2013 Del 2 Fortsätt att tro på och förvänta er mirakel. -Kanaliserat via Wes Annac-




Assistans med era Personliga Transmutationer Uppvaknandet till de högre rikena som så många av er kära Ljusarbetare och stjärnfrön börjar finna inom er själva kommer att stärkas exponentiellt då ni upptäcker hur era högre dimensionella förståelser utvecklas mer och mer, och då ni växer i er naturliga förmåga som Skapare och upplever det vilket ni Skapar.

Er själva boning i de lägre dimensionerna föddes från en önskan att uppleva er egen Skapelse, och upplevt er egen Skapelse det har ni absolut gjort!

Vi har sett hur alla era erfarenheter har spelats ut med Skaparens Kärlek i våra hjärtan, och eftersom många av oss var på Jorden vid en tidpunkt och känner till kämpandet och smärtorna som många av er genomgår i detta ögonblick så kommer vi att vara med er för att agera som transmuterare av er personliga negativa energi medan ni hjälper till med att transmutera kollektivets.

Vad många av er inte än inser är att det som ni uppfattar som haltandet fram på er spirituella väg inte alltid är därför att ni tappar mark eller gör framsteg. I många fall, så låter ni i själva verket negativitet att sippra in och ändra på ert perspektiv (delvis) på grund av rollen att transmutera kollektiva täta energier som ni har tagit på er.

Det är en högst nobel och svår roll, och ni kan slussa varje sista uns av negativitet eller täthet som ni upplever i era liv rätt fram till oss, Mästarna, eller till någon annan facett av Ljusets krafter som fokuserar oss själva på er vackra planet för närvarande, för vi är precis lika ivriga som ni är att föra fram de högre rikena och se hur Ljuset blir mer fullt och helt etablerat på ytan av er värld.

Exponering till Tätheten som ni Transmuterar

Var och en av er och har varit instrumentala i introducerandet av de fysiska och metafysiska förändringarna och koncepten som kommer att driva sådana förändringar för er verklighet, och vi berömmer var och en av er som i många fall har gjort en stor personlig uppoffring i transmuterandet av de kollektiva energierna.

I många fall så innebär transmuterandet av de kollektiva täta energierna att ni själva blir exponerade mot dem på stora sätt, och vi ber er alla att låta flödet av de högre rikena och utav energier som är renare än vad ni för närvarande upplever flöda igenom er när ni känner det som om negativitet eller den kollektiva tätheten runt omkring er blir alltför svår att transmutera.

Det är inte alltför svårt i själva verket och ni får så mycket assistans från de högre rikena, vilket majoriteten av mänskligheten är helt omedvetna om.

Mentala Begränsningar & Inledande Motstånd mot Avslöjandena

Blockeringar och begränsningar har etablerats runt omkring i ert nuvarande samhälle, och de specifika begränsningarna vi talar om är de vilka föder era kollektiva slöjor som blockerar er från högre dimensionella erfarenheter eller från en kommunikation med de högre dimensionella varelserna som assisterar i er utveckling.

Dessa begränsningar vi talar om är mentala i sin karaktär och kommer från ett uppfattat behov av att kritisera eller tona ned alla uppseendeväckande sanningar som kan vara utanför paradigmet hos den person som hör talas om det. Det kan vara mycket lättare för en del människor att påstå att något behöver vara baserat i verklighet än att acceptera den sanna verkligheten av vad som har och fortsätter att hända på er värld, och en del kommer att vara avstängda även när de inledande uttalandena om avslöjanden slår till.

Det kommer att finnas många själar på er värld, särskilt inom de olika alternativa nyhetssajterna och spirituella forum, som kommer att vara fullt upptagna med att ropa ut båg, när de inledande manifestationerna börjar.

Många av dessa själar har under en så lång tid blivit betalda för att sprida negativitet och när de inledande uttalandena om avslöjanden når TV apparaterna, datamaskinerna, sinnen och hjärtan, så kommer just dessa själar som har arbetat för att övertyga så många att händelserna ni nu når som en planet inte kommer att ske, så kommer de nu att arbeta för att övertyga mänskligheten att dessa uttalanden har kommit med en negativ agenda eller intention.

Det kommer kanske att sägas ofta att dessa själar som utför uttalandena mestadels är tillhörande kabalen som har infiltrerat och att de inledande uttalandena är till för att först blända och sedan pacificera mänskligheten, men så kommer det inte att bli. I själva verket så är själar som sprider sådan information anställda av företag som kontrolleras av arvingar till ledarna från kabalen, vilka upplever former av inhängningar som gör att de inte kan göra mycket av vad de har gjort tidigare.

Ljusarbetarnas roll för att Lugna ned Allmänheten

Förutom själarna som används för att forma folkopinionen och få inflytande så de kan göra så, kommer det att finnas de som genuint är omedvetna själar som kommer att vara helt överraskade av allt som presenteras för er och som vi har sagt, ni Ljusarbetare kommer att agera som de som lugnar och hjälper då de inledande sanningarna om vår och Galaktikerna existens och så många andra ting börjar komma till ytan på vitt utspritt sätt.

Dessa sanningar börjar redan bli kända i er nyhetsmedia, och var och en av er kan bli instrument för att introducera sanningar och förändringar genom att sprida det vart helst och till vem som helst som kan gynnas av den. Så många av er har redan varit så aktiva med att sprida sanningar och koncept om de högre rikena och ni har likaså spridit sanningarna om tyrannin som ni och er planet har utsatts för.

De som har hållit kontrollen och inflytandet har kämpat så hårt för att se till att mänskligheten är oförberedd för er utvecklingscykel, och vi ber er alla att se till att deras inflytande bara är en blekning i en verklighet som har börjat anamma Ljuset och som börjar spegla ett sådant omfamnade då de kollektiva energierna fortsätter med sina upplysande och förfinande processer.

Då vi ger våra slutliga intryck för denna kommunikation och tackar vår skrivare för att tillåtelsen att tala genom honom likväl som var och en av er för att ni tillåter oss att tala till er vid detta ögonblick, så påminner vi er om att tron och motivationen som ni har byggt på under en så lång tid för att föra fram förändringar kommer att öka exponentiellt, då de ökande energierna som levereras för med sig en känsla av ökad motivation inom var och en av er.

När och anamma er förhöjda motivation för den kommer att tjäna er väl, nu och i framtiden.

Tack till de Uppstigna Mästarna.

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com 

No comments: