viglink.com

Monday, April 15, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 10 april, 2013 Vi tror att ni nu kan börja se hur grytan kokar.



Michael

Vi skulle vilja ägna lite tid idag åt att diskutera era pengar och ekonomier. Det är ganska unikt för er värld att göra saker på det sätt ni har valt. I andra världar, bidrar alla till samhället, förstås. Utan det skulle det inte finnas något samhälle, eller hur? Men, ni har valt att göra livets basala nödvändigheter, maten, tak över huvudet, kläder och utbildning som krävs för att leva i era samhällen, dessa saker som är nödvändiga för varje enskild individ, till saker som går att sälja. Där finns inte någon medkänsla, eller hur?

Sen har ni tillåtet att kontrollen av tillgången på denna enda vara, pengar, placeras, eller snarare tas, av endast en handfull individer. Ni har bokstavligen gett bort den, snarare än att hålla den kvar, när ni äntligen fick loss den från kungens grepp. Och sedan spreds systemet som de uppfann för att ta kontroll, som ett virus. Ni förstår, problemet ligger i att ni tillät er själva att tro på dem, när de sa till er att de visste vad som var bra för er. Ni började med att säga: “Gå och styr vårt land som vi önskar att det ska styras” och tillät det sedan att bli: “Gå och styr vårt land så att vi inte behöver göra det”.

Nu är frågan om ni har insett ert misstag i tid. Vad tror ni? Har ni gjort det? Vi pratar om ett land, men samma situation, har så som vi har sagt, spridit sig som det virus det är. Har ni vaknat upp i tid? Det verkar inte vara så, eller? Men känn mod, käraste änglar. Som ni gärna säger, saker är inte alltid som de verkar.

Problemet för er nu, i det hänseendet, är att vad ni ser, i de flesta fall, bara är vad de styrande intressena vill att ni ska se. Det är för att de har ordnat det så bekvämt så att de äger medlen som förmedlar information. De är verkligen lysande på vissa sätt, ni vet. Men, genom deras förälskelse i sig själva, så har de gjort ett och annat litet fel. De har skjutit över målet, och de trodde att de skulle vara ännu kraftfullare än självaste livskraften. Man kan inte besegra det som man faktiskt är en del av själv. Låter det klokt? Och alla skapade varelser är en del av det hela, Alltet.

Så saker är förutbestämda att bli lite annorlunda mot vad de hade planerat. Denna situation har dock tillåtits att fortsätta till den punkt där de nödvändiga korrigeringarna kommer att ge er en lite skumpig resa. Vi önskar att det inte vore så, men så är det. Det här är resultatet av att ni har önskat att en yttre kraft ska komma in och rädda er från er själva. Men universum är inte uppbyggt på det sättet, mina kära vänner.

Men i ert fall, har det bestämts att er påbörjan till korrigering, er avsikt, och ert engagemang, är tillräckligt för att anmoda hjälp från andra. Många andra är här nu, i själen, i andra dimensioner, i korthet på sätt som inte gör dem riktigt synliga för er. Detta är också information som har noggrannt har undanhållits er. Såna här ideer har man hånat och skrattat åt tills ni inte vågade uttrycka dem. Nåväl, det finns många saker som har hånats fram tills nu, som håller på att att hamna i centrum i detta lilla spel. Och vi förutsäger med säkerhet att ni kommer att gilla resultatet.

Nu, fram tills idag, har uttalanden som detta nästan alltid orsakat ramaskrin av “när” och “kom igen”. Och vi har gång på gång svarat att ni måste ta ansvar för påbörjandet av händelsen. Och sen var det lite timing involverad, också. Vi tror att ni nu kan börja känna av att grytan börjar koka.

Om ni inte är en av dem som har tagit de involverade initiativen, var inte förskräckta. Er egen utveckling har varit del av nödvändiga förändringen i medvetenhet, likväl. Sluta inte nu, mina vänner. Faktum är, det är dags att fördubbla och bekräfta på nytt. Bestäm nu att hålla huvudet kallt när alla runtomkring er håller på att tappa sitt. Saker och ting kommer att bli lite skruvade snart. Tappa inte hoppet. Tro på er själva, att ni kommer ut på andra sidan. Och vid den tidpunkten, lovar vi er, kommer ni att ha skapat ett system som tillåter medkännande omsorg för varje individ i er värld, precis som ni har drömt om. Drömmar, kära ni, är inte de tokiga saker man har sagt till er att de är. Det är inte mycket som är så som man har sagt till er.

Goddag, mina vänner. Håller er vid gott mod. Vi talar snart igen.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments: