viglink.com

Tuesday, April 23, 2013

Arkturierna, 21 april 2013 Via Jerry P


Hej mina kära. Vi har kommit idag för att önska er en härlig vår även, om det har varit en mycket annorlunda vår i många delar av er värld detta år. Gaia håller på att anpassa sig till de nya energierna som strömmar in, samt att hon öppnar sig själv för fler av Hennes Gudomliga energier, eftersom även Hon är en medveten varelse. Gaia gör de nödvändiga justeringarna så gott Hon kan, för att låta sin egen uppstigning fortsätta med minsta möjliga disharmoni för dem som lever på Jorden.

Mycket av det som ni ser som kaos i världen är frigörandet av mörka energifickor, som har legat slumrande i eoner. Det är platser där energier av krig, missämja och lidande fortfarande dominerar, och där århundraden av mörka tankar och handlingar nu manifesteras för att bli skärskådade, omvandlade och förlösta. Det kan verka som att världen håller på att bli mörkare, men det är faktiskt aktiviteten av mer Ljus som lyser på tidigare dolda skuggor och för fram dem istället för att låta dem förbli dolda, som hittills har varit fallet.

Mycket händer mina kära, och de som väljer att kämpa mot Ljuset av okunskap och rädsla kämpar nu för sin överlevnad, vilket bara kan bli en hopplös kamp oavsett hur lång tid det tar, av den enkla anledningen att Gudomligt Medvetande är den enda Verkligheten och den kan aldrig utplånas. Det finns ingen verklighet i illusioner skapade av energier av rädsla och separation, även om de verkar aldrig så verkliga. Vi har tidigare talat om att de goda illusionerna inte är mer verkliga än de dåliga, båda representerar dualitet. När det finns tillräckligt med ljus på Jorden kommer de helt enkelt att lösas upp i intet.

Många av dagens barn är på Jorden vid denna tid för att bidra med sitt Ljus till utvecklingsprocessen. De behöver inte vara fysiska för sin egen personliga utveckling, eftersom de redan är mycket utvecklade, men har valt att bli en del av denna mäktiga tid, genom att tillföra sin energi till den. Det är därför ni ser så många mycket intuitiva och ”lillgamla” barn. Försök att hedra dem för deras Ljus och tänk inte på dem som udda eller tvinga dem att bli mer ”normala”.

Håll fast vid er medvetenhet för ni gör skillnad, även om det kanske inte verkar så utåt. Försök att inte titta så mycket på nyheterna, för när ni gör det matas ni hela tiden med negativitet och gamla energier. Var selektiv med vad ni läser, för ni skulle inte mata er kropp med skräpmat, så varför skulle ni mata er hjärna och ert medvetande med det? Var medvetna, men inte helt upptagna av världen. Det är nu dags att leva efter det som ni vet är sanning, och inte bara betrakta det som en intressant konversation för grupper, kurser eller vänner. Meditera ofta, för det är ert lugna andrum från världen och där ni blir undervisade. Ni behöver inte längre högar med böcker eller kurser, eftersom ni har utvecklats bortom dem, och hittar kunskapen inom er. Det är därför många av er upplever att ni inte längre har någon behållning av metafysiska böcker och kurser.

Den Arkturiska Gruppen önskar tala om USA. USA bildades på Gudomliga principer som fördes fram av grundarna genom vägledning av Ljusvarelser från denna sidan. USA var tillräckligt utvecklat för att börja anamma ett nytt medvetande, som skulle representera frihet och fred och åtnjutas av de utvecklade och redan etablerade samhällena på andra planeter. Dessa är mycket intelligenta samhällen, som lever i kärlek och fred – samhällen i vilka alla livsformer uppskattas och respekteras och där det inte finns någon brist eller några begränsningar.

Mänskligheten var redo att ta emot och utveckla detta högre samhälle. USA:s grundare blev Gudomligt vägledda när de skrev grundlagen, en lag om frihet och fred för alla. Grundlagen var ett tredimensionellt sätt att föra in ett mer upplyst världsmedvetande, även om de flesta inte var redo vid den tiden och fortfarande inte är, att verkligen förstå de högre sanningar som uttrycks i detta dokument.

Amerika började som en baby, som med tiden växte och utvecklades genom smärtsamma erfarenheter av försök och misstag, men håller nu på att andligt vakna upp till ”mogen ålder” även om det fortfarande finns många som resonerar som rebelliska tonåringar. Många har misstolkat detta andligt ledda dokument för att gynna sina egna själviska intressen, och de har förvrängt eller tagit bort gudomligt inspirerade idéer för sin egen personliga vinning, och försökt övertyga andra om att det är helt i sin ordning.

Det händer mer än någonsin nu, eftersom det är panik i leden hos dem som ser massornas uppvaknande och slutet på sitt eget gamla, bekväma och egoistiska sätt. Företag, regeringar, kyrkor etc. som fortfarande kanske verkar i en självisk och girig energi, gör vad de tror är nödvändigt (inklusive att feltolka er heliga grundlag) för att hålla mänskligheten i rädsla, i syfte att bevara sina egna lukrativa och egoistiska agendor.

Men de av er som är i Ljuset är nu redo att uppmärksamma och ta itu med globala frågor på en ny och högre nivå. Skicka ljus till de människor som verkar orsaka så många problem, och kom ihåg att även de är Gudomliga, men omedvetna om det, och följaktligen gör de alla sina val utifrån okunnighet. För in Sanningens Ljus i varje situation ni blir medvetna om eller personligen möter. Medvetenhet om sanningen och den illusoriska karaktären i uppträdanden tillsammans med att sända Ljus, hjälper till att lösa upp dessa mörka illusioner. Att gapa och skrika om ondskan i världen lägger bara er energi till den redan befintliga energin, som skapar dessa uppträdanden och ger dem mer realitet – illusioner hämtar styrka ur den energi ni matar dem med. Förstår ni det?

Gör det ni blir guidade att göra för att åstadkomma förändring på ett praktiskt 3D vis (skriv under upprop, plantera sanningens frön med era ord etc.) men var alltid medvetna om den bedrägliga karaktären av framträdanden – att de är manifestationen av skuggenergier utan någon lag att upprätthålla eller bevara dem med. Vidta mänskliga åtgärder, men bara efter att ha sökt vägledning genom kontemplation och meditation. Ni kan bli vägledda att inte göra någonting utom att medvetet observera – eller så kan ni bli vägledda att skicka Ljus – eller så kan ni bli guidade att göra någon form av åtgärd.

Kom alltid ihåg – all makt finns alltid bara inom det Gudomliga, Sanningen och Verkligheten.

Vi är den Arkturiska Guppen.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

No comments: