viglink.com

Sunday, April 28, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 303 http://aishanorth.wordpress.com/


Tidvattnet har vänt för länge sedan, med det finns fortfarande de som är påverkade att tänka inget alls händer. De sparkar upp damm och klagar på att allt står stilla. Men är det verkligen så? Vi utmanar er alla att ta en bra titt runt omkring er och vi tror att ni alla kommer att se spår av denna inkommande energi på alla sidor runt omkring er. Inte bara i hjärtana av dessa likatänkande själar som har samlats med här, men också längre bort. För er värld börjar redan föra sig bortom medvetandenivån som ni kanske trodde var gränsen för alla som inte är så öppna som ni för dessa nya energetiska meddelanden. För de rör sig alla på något sätt, och även om en del av har det svårt för att se det, så händer det ändå, var och varje dag.

Så, detta meddelande säger samma sak igen, kom ihåg att fokusera er intention i rätt riktning, och då kommer ni verkligen att få se resultat. Inte därför att ni är den som kommer att få alla dessa förändringar att ske, utan därför ni också på många sätt har bländats inför effekterna från ljuset. Kom ihåg, under eoner av tid så har ni också tvingats att stirra in i denna vägg av mörker som omger er på alla sidor, och nu, denna ogenomträngliga vägg har reducerats till en hög av skrot på så många platser så insisterar en del av er att hålla ögonen på de delar av väggen som fortfarande är på plats som om inget hade hänt. Så ni känner er förtvivlade, och tror att allt detta arbete har varit till intet. Men om ni är villiga att ändra ert fokus, och i de flesta fall, för bara en bråkdel av en tum, så kommer ni också att se att vad som en gång såg ut som ett ogenomtränglig slottsmur nu har bräckts på så många ställen. Och nu kommer ni också att finna en plats där det är så lätt att hoppa över skräpet och förena er med de som redan springer runt i fälten på utsidan.

Vi säger inte detta för att klaga på er på något sätt, utan bara för att påminna er att det nuvarande i vissa aspekter kanske redan är mycket bättre än vad ni hade tänkt er att en del av framtiden skulle vara. Men återigen, det är i ögonen av observatören som verkligenhet definieras. Och om ni väljer att envisas med att stirra in väggen, då kommer väggen att hålla er fängslad under en mycket lång tid framöver. Men om ni väljer att förskjuta ert fokus och springa ut och förena er med alla dessa fritänkare som redan har smakat på den söta luften av frihet, så kommer er verklighet att också följa efter. Så vi säger igen, var försiktiga med vad ni fäster er själva vid, för limmet som nu håller er på plats är absolut mycket starkt. Så se till att ni låter er själva ha friheten att vara limmade till den ljusare sidan av denna värld, för de existerar, och de blir ljusare och ljusare för varje dag.

Och kom ihåg, murarna kommer inte att fall ned snabbare om ni insisterar på att försöka slå ned dem genom att fokusera hela er kraft på dem. Dessa murar kommer att falla så fort som ni träder utanför dem. Så ge er själva friheten att göra precis så, för om ni bestämmer er för att hålla er själva inlåsta inom resterna av detta gamla fort så gör ni bara så att det förblir kvar så mycket längre, och det hjälper inte er eller resten av mänskligheten. Ni är här för att bryta igenom murarna genom att släppa rädslan som fick er att fängsla er själva inom dem, och detta kan ni inte göra genom att vara oförmögna att låta dessa väggar falla bort från er uppmärksamhet. Så släpp alla tankar på att vara en murbräcka som kommer att tvinga ned dessa sista bitar av tegelstenar. Detta är inte er roll, er roll är att flyga över dessa vallar med era vackra vingar av frihet, och i det ögonblicket som ni lyfter er själva upp från dessa gamla marker så kommer ni att få dessa murar runt omkring er att falla ihop i damm. Och detta är det enda sättet för att se till att detta fängelse inte står under ett ögonblick längre än det var ämnat att göra.

Det är lätt att hålla med om detta i princip, men som många av er redan har erfarit, att lita på er själva tillräckligt för att låta era vingar lyfta er över till dessa grönare ängar är en helt annan sak. Men vänta inte alltför länge nu, såvida ni inte vill missa mycket roligt. För så fort som ni anländer på andra sidan, så kommer ni att finna er själva omgivna av så mycket kärlek och skratt att ni kommer att glömma bort allt om denna långa fängelsetid som ni har tvingats uthärdat. För era minnen kommer att rensas från all dessa svårigheter, och ni kommer inte att slösa en enda sekund till med att fråga ”om” eller ”varför gjorde jag så” eller ”varför inte snarare”. För då kommer ni att börja på nytt, och ni kommer att fokusera all er energi på att skapa, inte att rasera eller ens känna ånger. För det är då som ni startar med en ren palett, och ni kommer att ha alla färgerna i universum att välja ifrån när ni börjar göra era egna första bilder av det liv som ni nu kommer börja leva.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

1 comment:

Anonymous said...

It's amazing to go to see this web site and reading the views of all friends on the topic
of this article, while I am also zealous of getting know-how.


My web site; engine optimisation