viglink.com

Wednesday, April 24, 2013

Välkommen att delta i Moder Jord-nätverkets månatliga globala healingsession för vår älskade Moder Jord! Healingsessionen äger rum 25 april (fullmåne) klockan 20.00 - 20.30. (Använd www.timeanddate.com för att konvertera till andra tidszoner)


Genom healingsessionen hjälper vi Jorden att aktivera och sprida den kvinnliga energin från hennes inre kärna, som det finns ett enormt underskott av idag i både Jordens och människans energisystem.

Den kvinnliga energins återuppståndelse på Jorden är en absolut förutsättning för övergången till den Nya Andliga Tidsåldern, och dessa healingsessioner är en del av denna nödvändiga energibalansering. Healingsessionerna kommer att hållas varje månad fram till den slutgiltiga Övergången, som kommer att ske inom ett antal år beroende på energiutvecklingen på Jorden.

Nedan finner ni bakgrund och instruktioner för att delta, alla datum för 2013 års healingsessioner, och mer information om Moder Jord-nätverket. Bakgrundsinformationen och instruktionerna är baserad på kanaliserad information genom Maria Bertram, från Moder Jord, naturväsen, mästare i andevärlden, andra civilisationer i Kosmos och det Gudomliga Medvetandet (Gud).

Tack för din medverkan! Tillsammans åstadkommer vi mirakel!

♥ Ljus, Jordning och Kärlek ♥
Maria & Manne, Moder Jord-nätverket
www.MotherEarthNetwork.net

Utskriftsvänlig miniguide för healingsessionerna 2013: http://motherearthnetwork.net/documents/Miniguide_-_Globala_healingsessioner_for_Moder_Jord_2013.pdf

Facebook-event för månadens healingsession: http://www.facebook.com/events/358967467538430/



BAKGRUND TILL HEALINGSESSIONEN

All energi i Kosmos består av den manliga och den kvinnliga energin, och all utveckling i Kosmos och på Jorden sker genom växelverkan mellan dessa två gudomliga energipolariteter. Den manliga energin (yang) står för ”ljus”, födelse, expansion, ande, hög frekvens, intellekt, aktivitet, och himmel. Den kvinnliga energin (yin) står för ”mörker”, död, regression, materia, låg frekvens, intuition, vila och Jorden. Målet för all medvetandeutveckling är balans mellan dessa energipolariteter. När de är i fullständig balans med varandra uppstår det Gudomliga Ljuset, eller den Gudomliga Kärlekskraften – som består av hälften manlig och hälften kvinnlig energi.

Kunskapen om den manliga och den kvinnliga energin är en tidlös och allomfattande visdom som gäller för allt levande liv i Kosmos, från hela galaxer till små organismer. Denna uråldriga visdom har länge förtryckts, men fragment av den finns bevarad över hela Jorden. Några av de mest kända exemplen är taoisternas yin och yang och ursprungsbefolkningars tillbedjan av Moder Jord och Fader Himmel.

På Jorden råder ett enormt överskott av manlig energi, och ett enormt underskott av kvinnlig energi. Den kvinnliga energin har länge förtryckts på Jorden, vilket har lett till negativa associationer till det som den kvinnliga energin representerar, exempelvis föreställningarna om mörker som ondska, och Jordens inre (källan för den kvinnliga energin på Jorden) som Helvetet. Precis som att det finns skadligt och obalanserat mörker finns det också skadligt och obalanserat ljus, och mycket av destruktiviteten på Jorden idag är ett resultat av obalanserat ljus. I sina renaste former är mörkerenergin lika helig som ljusenergin. Bristen på kvinnlig energi är den enskilt största orsaken till de obalanser som råder på Jorden idag; allt från människors fysiska och psykiska ohälsa och mänsklighetens destruktiva livsstil, till krig, fattigdom, miljöförstörelse och naturkatastrofer.

Denna energiobalans har skapat en mycket kritisk situation för Moder Jord, och hon går igenom outsägligt lidande varje dag. Tillsammans kan vi dock hjälpa henne att återställa denna energibalans och lindra hennes lidande. Det är en del av mänsklighetens livsuppgift att balansera Moder Jords energisystem och att arbeta med den kvinnliga energin från hennes inre. Hon är beroende av oss, precis som vi är beroende av henne. Vi är ETT med Moder Jord. Hon är vår Urmoder, och vi är hennes väktare. Mänskligheten börjar nu bli redo att återuppväcka denna tidlösa visdom.

Överskottet av manlig energi förstärks också av de stora mängder kosmiskt ljus som strömmar in över Jorden inför övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Den manliga energin är en nödvändig del av Jordens energihöjning, men en lika nödvändig del är den kvinnliga energin. Det är mänsklighetens uppgift att arbeta med att förstärka och sprida Jordens kvinnliga energier, för att skapa den jordande bas som Jorden och mänskligheten behöver för att kunna ta emot det kosmiska manliga ljuset och genomgå medvetandehöjningen och Övergången på det sättet som är meningen. Föreningen och balanseringen av den manliga och den kvinnliga energin – ljuset och mörkret – är en nödvändig och avgörande del i Jordens och mänsklighetens övergång till den Nya Andliga Tidsåldern.

Genom dessa healingsessioner så fungerar vi som kanaler för den kvinnliga energin från Jordens inre kärna, och hjälper till att sprida den i Jordens energisystem och på hennes yta. Under healingsessionen deltar ett enormt kosmiskt nätverk, bestående av mästare i andevärlden, andra civilisationer i Kosmos, samt naturväsen på Jorden – som alla hjälper till att balansera, förstärka, och rikta flödet av kvinnlig energi till de platser där det behövs allra bäst. Genom healingsessionerna så sker en successiv balansering av Jordens energisystem vilket hjälper både Jorden och mänskligheten att bli energimässigt redo för den slutgiltiga övergången till den Nya Andliga Tidsåldern, som kommer att ske inom ett antal år beroende på energiutvecklingen på Jorden.

Dessa healingsessioner har en enormt stor inverkan på helandet av Moder Jord, bortom vad vi kan föreställa oss! Effekten av healingen ökar exponentiellt med varje ny människa som deltar. När vi deltar i healingsessionerna får vi också själva de energier vi kanaliserar, vilket stimulerar vår andliga transformation på ett mycket kraftfullt sätt, eftersom även mänskligheten har en enorm brist på kvinnlig energi. Precis som Jorden behöver vi människor skapa en balans mellan dessa två energipolariteter i våra energisystem.

INSTRUKTIONER FÖR ATT SÄNDA HEALING TILL MODER JORD

Stäng av mobiltelefoner, TV-apparater, datorer och annan teknisk utrustning. Sitt gärna utomhus om ni har möjlighet. Se till att ni sitter bekvämt och har full kontakt med golvet eller marken. Håll era kupade handflator mot varandra som i bön och låt dem vila i era knän. Ta ett par djupa andetag, slappna av i hela kroppen, och rensa era sinnen från distraherande tankar.

Gör er redo mentalt för att arbeta som kanal för Moder Jord-healingen och fokusera er intention på att hämta upp energin ur Jorden. Läs bönen för Moder Jord. Visualisera i ert inre hur en kanal öppnas upp från Jordens mitt och hur den lysande röda energin börjar strömma upp och flödar in genom era fötter, bakdelar och händer.

Låt energin fylla hela er kropp och sedan fortsätta vidare från er till det världsomspännande nätverket av naturväsen, mästare i andevärlden och kosmiska civilisationer som sprider energin till den eller de mest behövande platserna på Jorden. När du har öppnat upp energiflödet, fokusera bara på att vara närvarande i nuet. Det är individuellt hur energin känns, men det fungerar oavsett om du känner någonting eller inte.

Obs! Sänd inte vitt ljus till Moder Jord, och kanalisera inte ljus genom kronchakrat till henne, eftersom hon då får mer av den högfrekventa manliga energin hon redan har ett överskott av. Det Moder Jord behöver för att hela sig själv idag är den lågfrekventa jordande kvinnliga energin från Jordens inre kärna.

BÖN FÖR ATT AKTIVERA MODER JORD-HEALINGEN

Kära Moder Jord,

Vi ber dig allra ödmjukast, med kärlek och fullständig tillit
Ge oss kraft och vägledning.

Hjälp oss att kanalisera energi ur ditt inre,
för att fullständigt hela dig, till både kropp och själ.

Tack för att vi människor får leva hos dig och ta del av ditt överflöd.
Tack för din mångfald och din skönhet.
Tack för alla mirakel som sker på Jorden varje dag.

Moder Jord, vi kallar på din kraft!

~

Avsluta healingsessionen med att säga Tack.



ALLA DATUM FÖR MODER JORD-NÄTVERKETS
FULLMÅNESMEDITAIONER FÖR MODER JORD 2013

27 januari
25 februari
27 mars
25 april
25 maj
23 juni
22 juli
21 augusti
19 september
19 oktober
17 november
17 december

JORDA DIG SJÄLV MED MODER JORD-HEALING

Healingsessionen har också en balanserande och transformerande inverkan på dig. För dig som vill arbeta med den kvinnliga energin mer regelbundet så rekommenderar vi att du ger dig själv Moder Jord-healing, gärna dagligen. Det hjälper dig att återbalansera din energikropp, hela dina blockeringar och förbereda dig på bästa sätt inför övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Se följande länk för miniguide:·http://motherearthnetwork.net/documents/Miniguide_-_Jorda_dig_sjalv_med_Moder_Jord-healing.pdf


OM MODER JORD-NÄTVERKET

Moder Jord-nätverket är ett ständigt växande globalt andligt nätverk bestående av tusentals personer över hela Jorden. Vi som driver nätverket är Maria Bertram och Manne Lindberg, och våra livsuppgifter består av att hjälpa mänskligheten och Jorden genom övergången till den Nya Andliga Tidsåldern, och att delta i återupprättandet av den kvinnliga energin på Jorden. Maria har under flera års tid kanaliserat budskap från bland annat Gudomliga Medvetandet (Gud), Moder Jord, naturväsen, andliga mästare, änglar och representanter för andra civilisationer i Kosmos.

Vi sprider förutom kanaliserade budskap även instruktioner för hur man jordar sig själv på djupet, en förutsättning för andlig transformation och för att förbereda sig för övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Nätverkets huvudaktivitet är månatliga globala healingsessioner för Moder Jord enligt kanaliserade instruktioner. Nätverket anordnar även föredrag med bland annat offentliga kanaliseringar av olika källor. Allt nätverket erbjuder är 100 % gratis.

Läs mer om oss på nätverkets hemsida, där du också kan anmäla dig för att bli medlem och få vårt nyhetsbrev – med påminnelser och instruktioner för de globala healingsessionerna för Moder Jord, våra framtida kanaliseringar, publikationer och andra uppdateringar. Hemsidan finner du på: www.MotherEarthNetwork.net


Moder Jord-nätverket på Facebook (Svenska): http://www.facebook.com/ho​me.php?sk=group_1688138998​21544

Moder Jord-nätverket på Facebook (Engelska): http://www.facebook.com/ho​me.php?sk=group_1717650261​97648

Vår guide till vintersolståndet 2013: http://motherearthnetwork.net/documents/Moder_Jord-natverkets_guide_till_vintersolstandet_2012.pdf

Vår senaste kanalisering (Kaleidos från Plejadiska Rådet): http://motherearthnetwork.net/documents/Kanalisering_av_Kaleidos_fran_Plejadiska_Radet_genom_Maria_Bertram_1_augusti_2012.pdf



Kan du inte se bilder i mailet? Klicka högst upp på "Visa alltid bilder från·moderjordnatverket@gmail.com" eller högerklicka på den trasiga bilden för att få fram alternativ.

No comments: