viglink.com

Tuesday, April 23, 2013

Uppstigna Mästarna, 19 april 2013 Avslöjanden efter avslöjanden väntar på Mänskligheten. Kanal: Wes Annac



Ni agerar samtliga i enlighet med och får energier från Gaias nätverk av Ljus då ni utför era kollektiva och individuella välsignelser, och Ljuset som ni tar emot renas allt mer då ni bättre kan absorbera renare koder av det.

Denna Ljusenergi kommer att vara instrumental för att exponera er till och rensa ut allt det gamla 3D skräpet och drama som har hållit er i bojor av illusoriska begränsningar under en sådan lång tid, och medvetandet som för närvarande sprids samlar ihop ett vitt utbrett kollektivt uppvaknande och förståelse av inte bara orättvisan som er värld har utsatts för under en alltför lång tid, utan också av de metafysiska rikena som ligger bortom ert medvetna perspektiv och er förmåga att interagera med dem.

Häpnadsväckande Sanningar & Filter av Urskiljning

Ni växer i era roller som energetiska alkemister, och detta kommer att fortsätta då ni mer och mer börjar inse era gudomliga sanktionerade krafter. Ett öppnat hjärta kommer att se hur ni mycket lätt kan ta emot de inkommande intrycken som ges från de högre rikena, och vi ber var och en av er att ha ett öppet perspektiv då vi gradvis börjar introducera sanningar genom denna och andra kanaler, vilka kan vara häpnadsväckande eller förefalla otroliga.

I själva verket så har saker och ting sagts genom denna skrivare som inte gick vidare och nådde allmänhetens ögon och hjärtan, för mycket av informationen som vi har att ge ut är så häpnadsväckande och av en karaktär som är så mycket utanför paradigmet hos även de uppväckta allmänna Ljusarbetarna, att vi måste vara försiktiga med hur vi skickar ut våra kommunikationer.

Vi måste arbeta igenom ”filtret”, om ni vill kalla det så, av urskiljning som har etablerats inom var och en av våra skrivare, även om denna urskiljning är mer än tillräcklig för att utveckla då var och en av er kära skrivare tidvis har funnit energier runt omkring er som inte var av det högsta och renaste Kristetmedvetandet av oss eller av andra uppstigna själar som talar till och genom mänskligheten vid denna tid.

Det kommer att finnas så mycket att berätta för er, och en del av de mest häpnadsväckande sanningarna kommer i själva verket att införas vid uttalandena om avslöjanden, istället för genom specifika skrivare som inte kanske tror på vad vi säger på grund av uppfattningen om ”alltför bra för att vara sant”-inställningen på grund av den rena storslagenheten och paradigmexpanderande karaktären av mycket av vad vi har att ge er.

Stirrande Ned på en Korridor av Erfarenhet

Då det gäller avancerad teknologi så väntar uppenbarelse efter uppenbarelse på mänskligheten så att ni alla kan förstå vad som har gömts från er och så att ni rättmätigt kan ta tillbaka er värld då ni uttalar er suveränitet och frihet som ett kollektivt organ. Omedvetenheten av en stor del av mänskligheten har närt och drivit de lägre medvetandetillstånden och tyrranin som har åsamkats denna Jord, vilket är anledningen till att uppdragen som så många uppvaknande Ljusarbetare finner är viktigare än någonsin, vilka de satte upp för sig själva.

För närvarande så stirrar ni ned på en helt ny korridor av erfarenheter för er själva att genomgå, och medan många av er förblir komfortabla i de gamla rummen och uppfattningarna som ni har känt till under en så lång tid; så ber vi er att inte gå nedför denna korridor utan istället springa fram och komma ihåg alla dragen i den som ni tidigare hade glömt bort.

Se på bilderna på väggen. Se ut igenom fönstren. Gå också utomhus, om ni vill!

Vi använder denna metafor för att peka på vikten av att ni inte håller er fast vid era gamla och förlägna trossystem eller tankeramar och känslor, då vi uppmanar er att utforska det nya metafysiska territoriet som nu helt fullt är ert att utforska. Ni kommer att komma ihåg så mycket av vad ni finner, då ni alla har passerat igenom de högre rikena innan ni fann vägen till Jorden och ni bär alla på de undermedvetna minnena av dessa äventyr inom er.

Intensivt Testande i de Lägre Dimensionerna

Sådana minnen har förblivit kvar under ytan och inlåsta inom era personliga Akashik arkiv då ni anammade en erfarenhet i lägre dimensionalitet, vars extremism har skruvats upp.

I själva verket så kommer den lägre dimensionella erfarenheten att testa många av er till själva kärna och saker och ting kommer att hända er under er erfarenhet och särskilt vid detta stadie i er utveckling, vilket kanske leder till att ni kliar er i era huvuden eller famnar i förvirring under en kort tid.

Dock så kommer de som har en odlad och öppen kommunikation till de högre rikena att förstå att ni aldrig lämnas ensamma och att ni har fullt med spirituella guider runt omkring er tillsammans med oss och så många andra, som kommer att hjälpa att förklara ting för er och hjälpa er förstå allt som utspelas inför er.

Vi har inga ondskefulla avsikter då vi talar med er och vi är säkra på att de alltmer rena energierna som vi fäster vid denna kommunikation kommer att hjälpa er att se och känna att vi inte har någon agenda annat än att informera, lyfta upp och hjälpa er nå de högre tillstånden av medvetande som vi har uppnått och talar till er ifrån.

Vi kan naturligtvis bara gå så långt i vårt sändande av kommunikationer och erbjudandet av våra råd, och med detta menar vi att vi inte kan tvinga någon av er själar att anamma råden vi ger er, och inte heller skulle vi så önska.

Agerande i Enlighet med Mänsklighetens Fria Vilja

Missförstå oss inte, kära själar; vi skulle mycket gärna se hur ni utför de spirituella disciplinerna och når de högre perspektiven som kommer att hjälpa er att finna en högre dimensionell erfarenhet och sammankallande med oss på ett mycket mer personligt sätt än vi nu gör med våra kommunikationer, men vi liksom många andra agerar inom perimetrarna av er kollektiva och individuella fria vilja och vi kan inte agera utanför de mått som vi har fått.

En del av oss har agerat utanför dessa mått då vi har inkarnerat på Jorden och direkt spritt sanningarna om vår Fader och Moder Skapare till själarna på er kära värld, och många av er som absorberar denna kommunikation attraheras till våra energier speciellt för att ni är attraherade till oss och vad vi gjorde tillsammans i tidigare liv.

Ni är samma mänsklighet som har upplevt er Jord allt igenom årtionden, generationer och århundraden; det är bara det att en del av har kommit tillbaka till en Jordlig upplevelse eller lämnat jorden. En del har stigit upp; en del har helt enkelt gett upp då det gäller deras Jordliga äventyr och har inkarnerat på en enklare tredje dimensionell planet; men den allmänna kollektiva mänskliga kroppen som ni är har upplevt er historia allt igenom varje tidsperiod som er Jord har etablerat som en planet.

Ibland har naturligtvis andra raser och raser från andra världar blivit introducerade in i ert kollektiv, och civilisationerna som brukade vara på Maldek och på Mars existerar på er kära planet med er och har gjort så under en lång tid.

Mänsklighetens Kollektiva Kraft & Förhöjda Kanaliserande Färdigheter

Ni har varit en förenad kollektiv kropp under varje bit av er Jordliga historia, och även om ni har varit separerade och uppdelade så har denna sanning aldrig upphört. I själva verket så har styrkan av er kollektiva kraft närt den enorma negativeten och hatet mot varandra, vilket har drivits på utav ert närande av det på en massiv skala.

Mycket kommer att diskuteras i relation till reparerandet och återställandet av er kära värld, och de av er som just börjar förstå koncepten som driver er högre dimensionella erfarenhet kommer att hjälpa så många andra att förstå många av de koncept som just börjar att introduceras till er då ni lär er att anamma sådana koncept.

Då ni gör så kommer ni att bli obehindrade i er upplevelse av de högre dimensionerna som kommer ned på er för närvarande och då vi nu ger våra slutliga intryck för denna kommunikation så påminner vi er alla att intrycken från oss själar inom de högre rikena kommer bara att öka och tillta då ni finner hur ni har öppnat och expanderat er så mycket, mycket mer.

Vi gläds åt att ni uppskattar färdigheterna som ni har funnit i er själva, och ni kommer att kunna finna dessa färdigheter (förstärkta) med tiden och kommer att kunna föra igenom långa, flödande och fruktsamma kommunikationer från de högre rikena. Ni kommer naturligtvis inte att behöva förlita er på er naturliga kanaliserande förmåga för att kommunicera med oss och istället kommer ni att kommunicera med oss konstant och i varje ögonblick då ni finner hur era färdigheter att kanalisera har nått en tidigare aldrig uppnådd nivå.

Tack åt de Uppstigna Mästarna,

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com 

No comments: