viglink.com

Saturday, April 20, 2013

Den tredje språk och kristallerna från Divine Reality



Här kan du hitta de Kristaller från Divine Reality samt Alfabetet av Elohim. De Kristaller orkar av gudarna, och de är mycket bra på vår väg till uppvaknande.
Du hittar mer information om Crystals här >>>

Språket av Elohim, av änglarna, är det universella språket av gudomlig verklighet. Det kallas också "The Third Language". Använd det i era böner så ofta som möjligt för dig.


De Kristaller har granskats av Dr Masaru Emoto.


För detta han informerade vatten med Kristaller från Divine Reality, frös det och tog bilder under ett mikroskop. För bilder, klicka här >>>



Kristaller från den gudomliga verklighet - som iPhone applikation

IPhone App. innehåller 54 olika kristaller, och låter dig välja en kristall för dagen med bara en skakning på iPhone. Den innehåller en kort historik och bakgrund till kristallerna, detaljerade beskrivningar av varje kristall, möjligheten att skicka en Crystal till en vän, eller tweet bilden av en kristall i Twitter, och att generera uppslag av 3, 5 och 9 kristaller belysa din situation och känslor, till exempel.
Den engelska versionen är gratis att ladda ner.
Det finns också en Pro app. vilket är en flerspråkig version på fyra språk, där Kryonschool kursen är tillgänglig för tillfället, engelska, tyska, spanska och ryska. Pro app. kostar 9.99 USD

Länkarna till iTunes Store är:

No comments: