viglink.com

Thursday, April 18, 2013

Orions Höga Råd, 15 april, 2013 ATT FÖRENA ER MED ER LYCKA OCH GLÄDJE


Hälsningar Kära Ni,
Vi är det Höga Rådet av Orion.

Vi är här för att tala till er idag om ett ämne som vi har talat om många gånger förut, och det är om glädje. Många på planeten undrar just nu var glädjen har tagit vägen, för de känner för mycket stress och spänning och obehag och osäkerhet.

Vi skulle vilja dela med er mer om återknytandet med ert naturliga glada sinne, entusiastiska tillstånd av inre glädje. Inte från en falsk eller yttre synvinkel, utan från en där man drar nytta av de djupa tillgångarna i er medfödda natur av glädje, som uttrycker sig själv utåt i lycka.

Enkelt sagt, det vi vill säga idag är, om ni tittar på barn som leker med frigjordhet, hoppar, sjunger, förlorade i sin egen värld, och ni går in i det och låter er själva se dem, genom era minnens ögon av hur livet var när det var så enkelt som att vara helt närvarande i din stund, när ni två kunde hoppa och leka, och sjunga för er själva och prata med er själva, med en icke-självmedveten frigjordhet.

Dessa dagar var ren och glädjefylld för ni var fortfarande helt sammankopplade med ert inneboende tillstånd av glädje, så vad vi ber er att göra, som vi har sagt tidigare, är att använda modellerna av sakerna omkring er på planeten. Om ni kämpar med att få tillgång till lycka och glädja i ert liv, gå och sätt er i en park och titta på barn som leker. Bara tillåt er att energimässigt känna er sammanlänkade med dem, och känn glädjen de uttrycker när de springer, när de gungar på gungan, när de glider fram när de möter nya fullbordanden när de bygger ett sandslott, som från ett vuxet synsätt kanske är ganska medelmåttigt, och ändå är deras skrik av lycka och entusiasm smittande.

Återknyt även kontakten med lyckans energi genom djuren som ni har omkring er, om ni tittar på hundar till exempel. De har en naturligt glädje och entusiasm som de älskar att dela med andra, de blir lätt helt och hållet upptagna av vad de håller på med och upplever, och kan leka med en boll i timmar, återigen med fullständig frigjordhet av att vara fullt närvarande i ögonblicket och uppleva det. Det finns inga bekymmer som får hunden att sakta ner för att fundera över om middagen kommer att finnas på bordet. För den är helt inbegripen i ögonblicket, precis som barnen när de uttrycker sin glädje.

? Från den här platsen där man vill ta kontakt med glädje och lycka i ögonblicket ni tar kontakt med fontänen av ohämmad energi som kommer flytande in i er från universum.

Att leva i nuet är platsen där glädjen och lyckan kan leva, för när ni är helt närvarande med er själva i ögonblicket och tar kontakt med ert hjärta, kan ni öppna upp stigen för Skaparens energi så den kan flöda in i er. För om ert sinne är belamrat med oro och bekymmer, med rädsla och begränsningar och med osäkerhet, så skapar det en blockering för det naturliga flödet.

Betyder det, lev i ett tillstånd av förnekelse av vad som kan vara verklighet i ert liv, absolut inte. Utan vad vi föreslår är, under stunder när ni än kan, tillåt er själva att sätta bekymren åt sidan, lägg dem på hyllan för att vila bara några minuter, och bli helt närvarande med er själva, och tillåt det närvarande ögonblickets medvetenhet att sättas i kontakt med vilken tanke eller känsla som än skänker er glädje.

Så om det kräver att gå till parken för att titta på barnen och bara förlora sig i ögonblicket av att se deras glädje, då föreslår vi att ni gör det. Om det kräver att gå till en annan park för att titta på hundarna som leker, och se hur helt upptagna de kan vara i stunden och för en del långa stunder utan uppehåll, med det fullständiga överlämnandet av vem de är, för glädjen i stunden, genom att springa, genom att leka, genom att jaga.

Unna er själva dessa ögonblick varje dag, oavsett vad som pågår i ert liv, att bara ta kontakt med känslan av lycka genom att sätta oron åt sidan, tillåt universums flöde att komma ner in i er, och när ni sätter er i kontakt genom ert hjärta med den där känslan av lycka, av glädje, även om det är 30 sekunder, eller två minuter, eller fem minuter, så ändrar det er inneboende resonans att tillåta mer av det att komma in.

Det håller portarna öppna en liten bit till, om ni så vill, och när ni övar kan det hända att ni märker att ni ser och lägger märke till mer glädje, kanske tillåter saker som kunde ha gett mer frustration att bara rinna av er, och inte besvära er så mycket. Ni ändrar ert resonansstandardvärde när ni sätter er i kontaktt med dessa tillfällen av glädje, när ni tillåter glädjen och lyckan att sippra in och bli mer inneslutna i er inneboende resonans. Det finns mycket att vara glad för, oavsett vad som försiggår kring er och i er värld.

Vi ber er att vara uppmärksamma på saker som ger er glädje och bokstavligen inte ge någon uppmärksamhet till sakerna som inte ger er det. Om ni blir ledsna och oroliga för sakernas läge i världen för att ni behöver lyssna på eller titta på nyheterna varje dag, föreslår vi att ni inte gör det. För i slutändan är den största platsen av kraft, den största platsen av förändring i ert liv, i er värld, händer inom er och många av er vet det, men det kräver att ta olika steg och åtgärder för att få dessa olika resultat.

Vi uppmanar var och en av er under den kommande veckan att tillbringa tiden för att återta kontakten med glädje, söka fram den, leta efter den, att vara på skattjakt för att hitta uttryck för glädje, och kanske är det just för att ni bevittnade några människor som hade ett positivt utbyte och varje person ler. Kanske är det för att ni såg en förälder som kärleksfullt kramade sitt barn, tillåt värmen och de goda känslorna att sippra in, och ta mer kontakt med det, än ni tar kontakt med sakerna som kan få er att känna er mindre glädjefyllda.

Var välsignade.

Vi är det Höga Rådet av Orion

Kanaliserat av Holly Hawkins Marwood?, transkriberat av Paul Marwood

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

© 2013 Copyright Holly Hawkins Family Trust www.AkashaHealingStudio.com This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and website clearly included.

No comments: