viglink.com

Wednesday, April 17, 2013

Änglarna, 6 april, 2013 av Tazjima (aka Elisabeth Ayres Escher) Var Nåd



Under det att de flödande Mozartmelodierna etsar sin nåd i hennes hjärta, öppnar vår Skrivare upp vårt ljus och bemödar sig att föra fram vårt budskap.

Vi budbärare av Ljus och Kärlek, änglalika varelser ifrån Fader och Moder Gud kommer här idag. Vi är era systrar och bröder, kära mänskliga änglar som så modigt har förkroppsligats på Moder Jord just nu vid denna strålande övergång.

Nåd har inte betytt så mycket i er värld, särskilt i den tid ni har blivit födda, sent 1900-tal. Våld, kränkande uppföranden av berömdhet, girighet och samvetslöst uppförande av ledare, både gömt och offentligt. krig, våld, fattigdom, sjukdomar och nedsmutsning, har varit världens öde. Eller så ser det ut. För under yta hos varje man, kvinna eller barn på denna planet, hur korrupta eller skadade deras hjärtan än är finns Nåd. Det är bara en fråga om att upptäcka den gömda skatten som finns inom.

Nåd gör att man kan uppträda med tillit, med balans, med ledighet, att kunna röra sig igenom sitt liv med lätthet. Nåd är normalt attribut till fysiskt utseende, och ägs av ett fåtal människor som är välsignade (eller förbannande) med fysisk skönhet. Men verklig nåd finns inom, strålar ifrån det öppna hjärtat hos den som Älskar Livet, er själ och Högre Jag, JAG ÄR det JAG ÄR, er individuella kontakt med Guden.

När ni upptäcker att ni är Nåd finner ni balans inom. Ni uppräder mer säkert och förtroligt hur än ni ser ut eller vilken ålder ni har. Verklig nåd är en spegling av allt ni är i hela er varelse, inte bara vad som är tillfälligt i en mänsklig kropp.

Man och kvinna kan uppträda och vara Nåd i åtbörder igenom sina tankar, sina känslor och igenom att leva sin sanning i varje ögonblick varje dag.

Se på blommorna. De blommar med glädje och behagfullhet inför den kommande våren, vecklar ut sig i solens värme. De följer solen med hela sin varelse, följer dess färd på himlen med uppåtvända ansikten. De tar inget ifrån världen eller andra, utan är helt enkelt bara nåd och skönhet. Igenom deras närvaro, deras enkla varelser, delar de kärlek och nåd som de ger utryck åt.

Observera den naturliga nåd hos ett friskt djur. De sträcker och rör sig med lätthet och självsäkerhet. De ifrågasätter inte rätten att finnas till i världen. Det älskar och är älskat av oss tillbaka. Vad som än händer med deras kropp rör det sig i världen med behagfullhet och nåd – lämnar världen med samma behagfullhet. Djuret, om det är en katt, hund eller häst eller fågel, vet vad det är och kommuniserar alltid med anden. Har ni någonsin undrar varför er katt ibland ser ut som en pälsklädd Budda?

Ni, mina kära, kom till denna livstid med välsignelsen av er ljus-familj, och Nåden av er Moders kyss på ert ögonbryn. Några av er hade aldrig varit i fysisk form tidigare och visste inte vad ni kunde vänta er. Så det har varit en svår erfarenhet för de känsliga ibland er stjärnfrön.

Denna värld är en hård plats för dem som är oförberedda och inte har tagit på sig Nådens mantel som skydd. Den är er att hämta upp när ni upptäcker att ni är det ni är, kärlek och ljus i köttet. Ni är gudar uppenbarade, blev förkroppsligade för att få tillfället att växa i styrka, skönhet, visdom och behagfullhet. Ni är mer kapabla än ni kanske förstår nu, när ni stretar igenom dagen, tyngda av livets utmaningar.

När ni förstår att nåd alltid finns i hjärtat, kommer ni slutligen till en ståndpunkt av inre styrka, där ni får kraften av de maskulina energierna och flödet av det feminina, fullt i balans, full av nåd och flödar över med den sanna essensen av er Varelse. Sök inom och nå till den där floden av styrka, skönhet och nåd. Låt det flöda ifrån er, igenom era tankar, känslor, men mest igenom er växelverkan med dem ni har runt i ert dagliga liv.

Igenom er lugna balanserade närvaro kommer ni att ge en stunds nåd till dem ni möter. Och kanske kommer de en dag att öppna upp sin egen förståelse av nåd.

Lagen om Nåd tillåter förlåtelse för alla överträdelser och illvilliga avsikter. Tillåt denna nåd att flöda igenom er, tvättande bort hård egenrättfärdighet och självfördömande och självhat. Tillåt er naturliga nåd och inre skönhet att stråla och ge ljus till världen precis som solen ger ljus till världen.

Att vara Nåd och att vara i nåd är att tillåta. Tillåt er själva att blomma. Tillåt er själva att vara mer än ni någonsin kunde föreställa er. Tillåt er att återknyta med det höger Jaget som i oändlighet bor i Anden i de högre världarna. Igenom er egen villighet att flöda med nåd hämtar ni ner himlen till jorden.

Gå nu, kära ni, och sträva efter att lära er om vad ni kommer att bli, vad ni är, och vad ni kommer att vara, en levande not av nåd i en flödande Livssymfoni.

Tack, käraste Änglar. Svensk översättning: B. Ahrnstedt – www.st-germain.se

No comments: