viglink.com

Sunday, April 21, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 20 april, 2013





Det är dags, det är hög tid för er att få reda på vilka ni är.



Vi har nu skapat en stor tumult, eller hur? Låt oss nu återgå till vår normala konversation.

Vi skulle idag vilja diskutera er förändring, vilken en hel del av er har börjat lägga märke till, och vi kommer att använda er och en del av de som ni har talat med som exempel. Det är ett fenomen som bokstavligen har funnits i evighet, men aldrig har så många varit i en position att lägga märke till eller dra nytta av det. Nu, när ni fortsätter att höja era energinivåer och frekvenser så nästan ni alla i en position att göra så, om ni önskar och ämnar göra så. Ni kanske också snubblar på det, helt av en tillfällighet.

Det finns naturligtvis inga tillfälligheter. Så, om detta förefaller bekant för er, och det förefaller som en tillfällighet, var medveten om att era högre jag och era guider har fört er längs med er önskade väg, även om ni förefaller lyckligt omedvetna i ert vardagliga medvetande. Detta är naturligtvis varför ni kanske vill gå djupare i kontakt med er Själva, i den högre betydelsen. Inget som vi säger er är bortom vad ni vet i era hjärtan.

Som vi sa inledningsvis så har många av er lagt märke till att ni har fattat beslut, eller haft idéer, och plötsligt ser det ut som era liv har tagit fart som en virvelvind, medan de tidigare föreföll så lugna och till och med fastlåsta. Ni tycker om detta ord, fastlåsta.

Ni kanske processar, ni kanske söker, eller lär er, eller flera andra ting, men, Mina Kära, när är aldrig fastlåsta. Ni kanske går bakåt, men ni är aldrig fastlåsta. Ni kanske inte är i kontakt med vad som pågår inom er, men ni är aldrig fastlåsta.

Gå inom er och lär er vad ni handlar om. Vi kan inte, och uppenbarligen har vi inte betonat detta tillräckligt. Men vår poäng idag är att när ni ser nästa steg på denna resa och får upp modet att ta det, även om ni inte kan se hur det möjligtvis kunde leda er till någon succé, så var beredda för att lära er egen kraft och vishet och era grupper av handledare, guider och änglar. Var beredda för att era liv tar fart och startar upp som en racket. Och, mina vänner, ni kommer inte ha tid för den vanliga nedräkningen. Låt inte detta skapa någon rädsla, från vad vi säger. Vi säger er att det kommer att ge er en känsla av glädje, som ni sällan har skådat. Det kommer att betyda att ni är väl och i sanning i steg med ändamålet som ni kom hit för.

Välsignade och gudomliga varelser som ni är, det är dags, det är hög tid för er att få reda på vilka ni är. Var i frid. Var i glädje. Och vi talar med er igen mycket snart. God dag.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: