viglink.com

Tuesday, April 16, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 15 april, 2013






Ni är en fantastisk syn att skåda.



Vi har lagt märke till, och vi vill tala för ett ögonblick om det, en mycket tillfredsställande utveckling. Mer och mer under dessa senaste dagar så accepterar andra de idéer som var introducerade av denna kanal och andra under de senaste dagarna. Detta är naturligtvis hela vitsen med våra kommunikationer, och det gör både de bland oss som ger kommunikationerna glada, och bådar väl för ökade framsteg mot er mål.

Idéer, som ädla frön, måste planteras, näras, och försiktigt ses om tills att de blir tillräckligt starka för att frodas, och detta har hänt, även om ni inte lägger märke till det i er dagliga rusning. Detta är sant över hela er planet, och inte bara i ett fåtal platser där man läser och talar ert specifika språk, vad det nu må vara.

Och då vi nämnde det så blir ert kringrusande lite mindre hektiskt likaså. All denna meditation och vandrande i naturen har en underbar effekt på er, eller hur? Ni förstår, att när ni gör så, blir ni så att säga bortkopplade. Och inte bara gynnas ni av de högre och mer fridfulla energierna, men ni har också dragit bort era egna energier från att stöda det gamla. Ni kopplar in er till byggandet av det nya.

Var och en av er gör detta, en orsak skapas och en effekt uppstår. Varje gång som ni gör detta så blir ni bara så mycket mer känsliga och förmögna till att känna förändringarna i er själva och era omgivningar. Varje tanke av fred, av välstånd, av glädje, av frihet, av kärlek, är som en liten sten som läggs på det växande berget av intentioner. Multiplicera detta i er fantasi med de miljoner av er som nu vaknar upp och så kommer ni att se den nya världen ni önskar se resa sig framför era ögon. I sanning så är det fantastisk syn att skåda. Ni är en fantastisk syn att skåda. Och de av er som redan har börjat kontakta era guider och lärare får kännedom om detta faktum om ni låter det komma in i ert medvetande.

Vi vill att ni upptäcker ert eget värde, ert eget värde, er egen värdighet, er egen förtjänlighet, och gör det till ert eget, äg det som man säger. Ni har fått lära er annorlunda under tillräckligt lång tid. Sök detta underbara ni inom er. Det är inte längre så djupt begravt.

Vi för oss än närmare till er nu då era energier höjs för att möta oss. Var i glädje och frid. Vi talar åter. God dag.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: