viglink.com

Sunday, May 19, 2013

Den Nya Jordens Energier - APRIL 2013. Celia Fenn Måndag 22 April, 2013 Oändliga varelser av kärlek,





Älskade Familj av Ljus, i dessa tider av intensivt Skifte och Förändring, och Brådska, känner ni turbulensen av den Nya Galaktiska Människans födelse inom den Nya Gyllene Rosa Galaxen. Ni börjar bli vana vid de Nya Energierna och Frekvenserna i den Nya Verkligheten. Vi skulle vilja säga till er att det är väldigt enkelt att handskas med denna Nya Verklighet om ni bara minns en sak – att Allting är Energi och Frekvens!

Allting Handlar om Frekvenser!

Att hitta överblick i denna Nya Verklighet och att hitta Fred, Harmoni och överflöd är helt enkelt en fråga om frekvens. Det är en fråga om att justera och anpassa sig till Frekvensen av Gudomlig Kärlek och Medkänsla, Frekvensen av den Gudomligt Skapande Intelligensen som flödar från det Gudomliga Hjärtat. Det är inget ni måste arbeta hårt för att uppnå, eller studera för, att lida för eller att vara god nog för. Ni behöver inte hela er själva eller förflytta berg, det är er födslorätt och ni måste bara göra Valet att Stiga in i den! Det är en Frekvens ni har inom er, och ni behöver helt enkelt bara hitta den i era Hjärtan och justera era väsen i linje med den.

Alla sinnen som 'tjattrar' om skador, att vara förlorad, blockerad och ”inte bra nog” är helt enkelt försök att rättfärdiga en oförmåga att anpassa sig till Frekvensen av Fred och överflöd, som om det vore svårt att uppnå. ”Det måste vara nåt fel på mig”, säger de, och använder sedan tid till att undersöka var 'felet' ligger. Älskade, ingenting är 'fel' när ni faller utanför Frekvensen. Döm inte er själva, utan leta er bara tillbaka! Stanna! Andas! Grunda Er själva, anslut till era Högre Aspekter, och återvänd till Frekvensen av Fred och Överflöd. Det finns där för er!

Så, kanske ni frågar, vad är denna Frekvens av Fred och Överflöd, och hur gör jag denna koppling? Som vi har förklarat för er tidigare, är det Flödet av Gudomlig Kärlek och Medkänsla från Hjärtat av Kosmos, Hjärtat av Gud, den Gudomliga Skapande Intelligensen. Den härstammar från centrum av Allt som Är, och vidaresänds till er Er via Solen i det Galaktiska Centrat. I forntiden var dessa transmissioner av Ljuskoder och Information från Källan av en så hög frekvens att de delades via Sirius och Plejaderna, bland andra Solar, och sändes sedan till er genom ”Frekvenshållare”, Högre Dimensionella Änglavarelser av Ljus som var ålagda arbetet med att Assistera Utvecklingen och Evolutionen av Jorden.

Nu, efter transformationen 2012, är Jorden helt ”återkopplad” till den Galaktiska överföringen och behöver inga mellanhänder. Transmissionen mottas nu direkt från det Galaktiska Centrat via Solaris, eller er Sol. Ni, som Uppvaknade varelser, mottar nu frekvenstransmissionerna direkt från det Gudomliga Hjärtat till era egna Hjärtan och Ljuskroppar. Denna Fulla Återkoppling, Kära Ni, har skapat en Turbulens som vi kallar ”Dimensionell Instabilitet” eller ”Dimensionell Obalans”.

Jorden befinner sig nu i den Femte Dimensionen och är i linje med de inkommande Ljusöverföringarna, huvudsakligen genom Multi-Dimensionella individer som kan hålla dessa energier i sina Ljuskroppars fält, och också genom några Sakrala platser och utrymmen där Energin bevaras och överförs från platserna själva. På detta sätt är Flödet av Gudomlig Fred, och Frekvensen av Överflöd förankrad på Planeten. Denna Frekvens är mäktig, Ren och Klar, och då ni är i linje med den flyter allting i era liv graciöst och med lätthet.

Men just i dessa tider är de flesta människor oförmögna att hitta denna Frekvens helt och fullt, då de söker den utanför sig själva och inte i sina egna Hjärtan, där den är förankrad och varifrån den flödar. Detta externa sökande skapar oro, stress och projektionsdramer, vilket innebär att folk 'faller bort' från Frekvenserna av Fred och Harmoni och Enhet och 'ramlar ner i' illusionerna av det förflutna, och dualiteten med rädsla och fördömande. Detta skapar en instabil miljö som är explosiv och 'eldfängd'. Det är därför, Kära Ni, som ni ser så mycket instabilitet och oro, eftersom de externa ”ankarna” från den Tredje Dimensionen är borta, och att folk fortfarande lär sig att förankra sig själva i sina egna Heliga Utrymmen inom Hjärtat, och att manifestera detta på ett Jordat sätt på Planeten Jorden.

Älskade Familj av Ljus, det är helt enkelt en Frekvens av Energi som ni söker, och den finns inom er. Det Gudomliga Ljuset är inte en yttre kraft som ni måste söka för att ni är separerade från den. Vet att Gudomligt Ljus lever inom er i ert Hjärtas Heliga Tempel. Då ni linjerar ert väsen med detta Ljus, kan ni förankra er själva i detta Flöde och sända och projicera dessa Ljuskoder. Ni blir Ankare och Sändare av Galaktisk Frekvens, av Hjärtat och Kärleken från den Gudomliga Intelligensen.

Älskade Ni, det är bara en fråga om att vara Medveten, Vaken och Utrustad, och att välja att linjeras med Frekvensen av Gudomlig Kärlek och Medkänsla. Ni kommer att känna att den Frekvensen inom er visar sig och ni upplever Fred, Kärlek och Överflöd i den Nya Verkligheten.

Galaktiska (Åter-) Anslutna Virvlar Älskade Familj av Ljus, var och en av er som är Uppvaknad och Medveten blir en Galaktisk Anslutningspunkt, en levande och andande Punkt av Ljus på Gallret av Levande Hjärtan på den Nya Jorden. Era Ljuskroppar blir Sändare av Galaktiska Koder och Frekvenser. Det Heliga Utrymmet som ni skapar, både inombords och i er Omgivning, blir Ankarpunkter för Gudomligt Ljus och Visdom, bortom Rädsla och Dualitet. Men också, vid denna tid, blir många punkter på Jorden aktiverade, eller återaktiverade, som Galaktiska anslutningspunkter.

I forntiden skapade många av de vägledande Stjärncivilisationerna Galaktiska virvelpunkter, eller stjärnportaler, där de kunde länka Jorden med sina egna Stjärnor och assistera Jordens utveckling i enlighet med den Gudomliga Planen, som den uttrycks genom Ljuskoderna. Dessa virvelpunkter inkluderade forna Egypten (Sirius), Iran och Irak (Nibiru), Egeiska öarna (Andromeda), liksom många andra Galaktiska anslutningspunkter.

Nåväl, Jorden har nu uppstigit till sitt Nya Verklighetsgaller, och dessa anslutningspunkter blir återaktiverade som ”direktlinjer” för Kommunikation med det Galaktiska Centrat, med assistans av dem som skapade dem i tjänst hos det Gudomliga Ljuset. Dessutom, många nya Galaktiska anslutningspunkter kommer att aktiveras för att assistera Jorden i hennes Uppstigning till en fullkomlig Galaktisk Enhet i den Gyllene Rosa Galaxen och en fullvärdig Medlem av det Galaktiska Rådet.

Många av er kommer att bli kallade att assistera detta arbete med Galaktisk Anslutning och med Etablerandet av Galaktiska anslutningsvirvlar på Jorden. Dessa kommer att bli er anslutning och kommunikationspunkter med det Galaktiska Centrat, och Galaxens och Solens Råd av Ljus. Några kommer också att kallas som Ambassadörer av Ljus till Solens och Galaktiska Råden.

Den Galaktiska Människans utveckling 2013 och därefter.... JAG ÄR / VI ÄR... Älskade Familj av Ljus, i denna turbulenta tid av Förändring kanske ni frågar ”Vad är 'mänsklig utveckling' och vad innebär det för mig som en Uppvaknad Varelse av Ljus?”

Vi kan förklara kort att ”Allt som är” är i ett konstant skede av Evolution och Blivande, i enlighet med Energin eller Medvetenheten om den Gudomliga Skapande Intelligensen. Dessa impulser av Utvecklande Medvetenhet skickas till Hela Skapelsen via ”Ljuskoderna” som bär avtrycken av Gudomligt Medvetande. Liksom Allt som Är utvecklas till nya nivåer om Medvetande och Varande, så Utvecklas och Blir också Mänskligheten på sin resa genom Tid och Rymd i den Femte Dimensionen. Alldeles nyligen har Mänskligheten utvecklats från den Tredje Dimensionen av separation och dualitet till ett Multidimensionellt Syfte och Varats Enhet. Planeten har börjat bli medveten om sig själv som ”Ett” genom Medvetenheten och Sammankopplingen av Mänskligheten.

I detta Skifte till den Nya Verkligheten, Älskade Ni, har ni flyttat från de gamla 'sagorna' om offerroller och maktlöshet till en ny känsla av uppfattning om er själva som Mänskliga Änglar, Bemyndigade väsen av Ljus och som medskapare av verkligheten med den Gudomliga Skapande Intelligensen. I detta nya utrymme av Makt ansluter ni till fullo med er JAG ÄR-närvaro, med ert själsliga arbete och med Flödet av Gudomligt Överflöd.

Men, Älskade Ni, vad som är nytt är att denna Transformation inte bara handlar om er och ”JAG ÄR”, utan också om det Globala Samhället, som säger ”VI ÄR”. Det är en fin Balanspunkt mellan Individens Andliga Uttryck och behoven och skapelserna hos det Kollektiva Samhället - ”VI ÄR”. Att bara söka Överflöd och Högsta Välmåga till sig själv skulle inte skänka Glädje, det är först när denna Resa av Självuttryck görs inom komplexiteten och utmaningarna för den globala gemenskapen som själen finner sitt sanna uttryck för Gudomlig Kärlek och Medkänsla.

Älskade Ni, detta är varför många av er söker och ändå inte finner. Era Högre Jag söker och uttrycker och skapar inom Samhället av Ljus och inte bara åt er själva. Kära ni, om ni ser på dem som är Gladast och mest Framgångsrika i den Nya Verkligheten kommer ni att inse att det är de som hittat balanspunkten mellan JAG ÄR och VI ÄR, mellan vetskapen om Jaget och vetskapen om Jaget i Samhället, ett Sammankopplat Globalt Samhälle och Enhet.

I denna Nya Verklighet är det verkligen sant att vad ni gör mot andra, det gör ni mot er själva, för era handlingar ger återverkningar och efterklanger i det omgivande samhället som kommer att komma tillbaka till er på samma frekvens som de skickas ut. Om ni arbetar på Kärlekens, Fredens och Harmonins frekvens, så är det vad ni får tillbaka. Om ni arbetar på frekvenserna av Dimensionell Obalans så kommer ni att uppleva turbulens, oro och stress.

Ert arbete, Kära ni, är att hålla den Frekvensen av Balans och Jämvikt i er själva och att förankra den för det större Samhället. Att Flöda med Harmoni och Överflöd, och att inte tillåta andra dra in er i Dimensionell Obalans och Illusion.

Älskade Ni, det förflutna är bakom er och framtiden väntar. Nu är tiden då ni kan förankra frekvensen av Fred och Överflöd och tjäna som en Galaktisk anslutningspunkt och sändare av Ljuskoder för det Globala Samhället. Genom detta likriktar ni er till det arbete som utförs av Jordens Väktarråd och Rådet av Äldste, vilka tjänar fokuseringen av Gudomlig Kärlek till de platser där det behövs mest för att kunna bli ett Samhälle i Balans och Jämvikt med frekvensen av det Gudomliga Hjärtat.

Älskade Ni, vårt meddelande till er vid denna tid är att förbli fokuserade och trogna Frekvensen av Gudomligt Ljus. Var mäktiga och starka, var Klara och sanna mot Er själva och er Vision. Kom ihåg att ni har utvecklats till Multidimensionella varelser av Ljus som uttrycker JAG ÄR och VI ÄR. Vad ni var innan är inte vad ni är nu! Det är en Ny Dag och en Ny Verklighet. Vi önskar er Glädje och Överflöd då ni Utvecklas in i er Nya Verklighet som Galaktiska Människor och delar av det Galaktiska Samhällets Nätverk.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

© 2006-12 Celia Fenn and Starchild Global http://www.starchildglobal.com 

No comments: