viglink.com

Wednesday, May 15, 2013

Magatha från Agartha ~ Introduktion till några nya Galactic Civilizations som samarbetar med oss ​​~ kanaliseras Som av Meline Lafont






Hälsningar älskade bröder på jorden.

Det har varit ett tag sedan vår senaste anslutningen och som alltid vi är mest glada över att kliva fram i nu och att förmedla ett budskap om kärlek och ljus. Som är allmänt känt, de nuvarande förmörkelser bidrar en hel del och är egentligen den utlösande faktorn för allt som nu sker på jorden.

Förskjutningar fortsätter att inträffa, och de går hand i hand med en inre rengöring, med omvandlingar och transformationer som har blivit en daglig rutin för ert väsen.Du bättre vänja sig för mycket mer väntar i kulisserna som transformation är en oändlig process of Ascension, som kommer att fortsätta att hända oavsett vad medvetandetillstånd ni har tillkommit.

Som till din förvandling, är du aldrig riktigt helt klar med det eftersom du är en energi-och energi rör sig och ändrar former och essenser obestämd tid beroende på vad din energi antar, skapar och väljer. Därför omvandlingsprocessen och transmutation går längs faser för att leda dig från en punkt till nästa, som du alltid utvecklas oändligt till något annat. Det är livet, är att vara.

Anledningen till att vi vill kliva fram i dag är att ge dig nästa uppdatering om det aktuella läget i Agartha, i Telos och i alla civilisationer i jordens inre. Våra civilisationer skapa ömsesidigt djupa band för att garantera ökat samarbete för Gaia och alla hennes lightbeings och av den senare menar vi er alla. Vi också utvecklas mer och mer till en kollektiv och medvetet medveten civilisation som önskar ingenting annat än kärlek, en civilisation som enbart motiveras av kärlek.

Det är också det mål som ni alla strävar efter: ett kollektivt medvetande och Vara.Vi kommer att hjälpa dig med detta tillsammans med alla de andra kollektiva grupper i kosmos, som du kallar den Galaktiska Federationen av Ljus. Som vi har nämnt tidigare, samarbetar vi också nära med Plejadernas och med sirianska sändebuden från Ljuset.

Vi vill nu ge dig några namn på civilisationer tätt involverade i galaktiska projekt, bland vilka är beskrivningen projektet och andra viktiga projekt på jorden. Meline är inblandade men så finns otaliga andra själar i inkarnation som är i vet. Det är vår djupaste önskan att mänskligheten blir kunnig om de fakta att vissa enheter är godtagbara för att frambringa stora saker tjänstgör ett förtroende och en omisskännlig uthållighet, vad är nu av yttersta vikt.

Följande grupper har rätt att bygga och att förverkliga vissa projekt i samarbete med våra civilisationer och sändebud från Ljuset. Dessa är bara ett fåtal grupper av ett mycket större samarbete som jag är på väg att utse och vem jag vill börja med :

·         Plejadernas sändebud Ljuset
·         De sirianska sändebud Ljuset och Sirius Angel kungariket
·         De Altherians
·         De Andromedans
·         Den Arcturian råd Ljus
·         De Agarterna de Telons och alla civilisationer i Inre Jorden
·         De Mondrians och deras civilisation heter Mondrianon.   De tar den andliga anrikning av ljus, de kommer från ett annat universum , men har ett samband med Plejaderna .
·       Luminianon, en civilisation av den höga Ljuset kommer från Andromedas Galaxy (Luminians) De ger hög teknologi i kraft den er planet .
·         Den civilisation av den höga ljus Orion, Orion Rådet av Ljus.   finnsnågra civilisationer som inte är av Ljuset , men det här är .
·         Galaxen i Ontheon. Beläget nära Rorst universum . De tar i tillgångar genom portaler som inkluderar " Sason ": en högteknologisk utrustning som är oerhört värdefull energi . Utrustningen ger en bättre miljö , till exempel att ta bort Chemtrails .
·         De Suprianons, en civilisation av Galaxy Nebadons (vårt universum)De vill ansluta med oss , de är från ljus och högt utvecklade ( 9D), vill de få kontakt snart .
·         De Litheans, en civilisation i en mycket avlägsen stjärna som heter Lithiamos.   De ger bättre förutsättningar för jorden , som alltid mår bra .
·         De Uppstigna Mästarna av jorden kungariket, som är välkända för er alla
·         Den Archangelic Realm
·         Den Vega civilisationen
·         De Uppstigna Varelser av Ljuset Konungariket Angels
·         All transcendent källa för allt som är, vår älskade Moder / Fader Gud kraft, villkorslös kärlek

I stort, omfattar denna lista de större samarbetsprojekt som arbetar med er alla inkarnerade på Jorden. Var medveten om att alla de grupper som nämns ovan står för närvaro av ljus som har var sin specifika mål och väsen, bidra med sin del i denna globala, sol och ännu universell process of Ascension. Samarbetet sker i alla för era medvetanden och i ert väsen essens, vilket innebär att var och en av er är en del av alla dessa energiska närvaro, dessa grupper och detta samarbete. Du är aspekter av varje väsen i inkarnation och du tar allt längre fram i manifestationen genom att jorda alla dessa förfinade energier som du är och att du får från oss, vi alla bildar en jätte samarbete.   Varje man har en fullständig integrering av 22Galactic galaxer i ditt hela DNA , vilket innebär att det finns en koppling till varje galax .

Kan du nu se att ni är de som kommer att föra allt vidare tillsammans med lite hjälp från oss! Du använder dina utföranden och din vara att få allt detta i din verklighet genom att integrera, skapa och jordning allt. Vi ger dig den energiska kraft, med upplysning och vägledning som efteråt du integrera, bli medveten om, känner till och som du konverterar till verklighet. Alla av oss är du i aspekter av att vara, du är en del av oss alla vare sig vi hänvisar till Agarterna eller Plejadernas sändebuden från Ljuset, eller till Vega eller till Andromeda. Det spelar ingen roll eftersom vi alla bildar en gigantisk grupp som består av undergrupper, forma sin egen specifika färg, medvetande och identitet.

Vi observerar massor av händelser och förändringar som händer i din jordiska verkligheten och det blir tydligare att många Earth bröderna att det blir allt svårare att upprätthålla dualitet. Detta leder många människor att besvikelse men också att misströsta, till känslan att gå förlorad. Den verklighet som var orubbligt förhärskande under så många århundraden sönderfaller och lämnar helt och hållet, sett från din hållning och från det av alla nu närvarande på jorden. En person kommer att komma fram till vissa insikter snabbare än en annan, och en process kommer att utvecklas smidigare än andra men lita på att allt utvecklas när du skapar den enligt vad som för närvarande det bästa sättet för dig att lära av.

Just nu ser vi många förlorade själar som försöker hitta sin väg till sin egen sanning, på jakt efter ett visst grepp som erbjuder komfort. Detta är dock hold illusorisk eftersom allt förändras för evigt, och man måste vara flexibel och öppen för allt som kommer ens väg, vad det nu kan vara. Så länge du bor i en positiv energi, kommer positiva omständigheter upplevas av dig. Vara kraftfull och tydlig i dina tankar / kreationer på ett positivt sätt och alltid från hjärtat i den renaste av kärlek.

Så småningom vi blir din verklighet eftersom du bor i en högre verklighet som möjliggör för fusionen med våra energier. Ha tålamod, släppa begreppet tid eftersom detta fortfarande är framträdande hindret håller dig tillbaka: tiden! Vi råder dig att hellre leva från dag till dag som om allt är i Nuet och det finns ingen morgondag, finns det inget igår, allt är nu.

Med massor av kärlek och innerlig vänskap vi hälsar er och vi säger till er: tills nästa gång. I Am Magatha av Agartha.

Copyright © av Meline Lafont. All Rights Reserved. Tillstånd ges att kopiera och distribuera detta material, förutsatt att innehållet kopieras i sin helhet och oförändrade, distribueras fritt, och detta meddelande om upphovsrätt och länkar ingår.   http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/   och  http://lafontmeline . wordpress.com /

No comments: