viglink.com

Friday, May 24, 2013

Moder Maria genom Fran Zepeda, 19 maj, 2013 Låt Er Själva Sväva in i Stillheten Som Är Er Kärna




Kära själar, evinnerlig Kärlek som ni är. Jag kommer till er idag för att ge min kärlek och mitt stöd till er på er resa mot större upplysning och mot ert gudomliga syfte och era Gudomliga Jag.

Fram till nu har ni bara haft ett hum om er kraft så väl som bredden i er kraft i er gudomliga natur. Var förberedda på att uppleva det mer under de kommande dagarna. Det är viktigt att kapitulera och tillåta det att komma fram i större omfattning. För det är inte er uppgift att “försöka” utan att tillåta och införliva och att VARA inom den expanderande uppstigningsmatrisen in i de högre dimensionerna.

Mina kära, andas in Kärlek och Ljus djupare och med mer beslutsamhet nu. Känn expansionen tjugofyra timmar om dygnet. Bli bekväma med den. Ni är så mycket mer än vad ni har upplevt på sistone. Och processen kommer att snabbas på. Känn min kärlek till er. Den är mild och stark, silkeslen och söt; den är kraftfull, och samtidigt så subtil ibland. Det här är Kärlekens kvalitet som ni kan uppleva, som ni upplever. Omfamna den, kära ni. I era Nuvarande Ögonblick, är ni delaktiga i expansionen på en ännu högre nivå nu. Det ni upplever kan inte alltid definieras. Det är mer synbart när ni inte försöker att kvantifiera det, när ni inte försöker att vara alltför medvetna om det. Ert stora medvetande finns i utrymmet mellan era andetag, mellan er medvetenhet, i lösgörandet av alla förväntningar och iakttagelser.

Era Ljuskroppar har nått rekordhöjd vad gäller upplysning och uttryck. Ta er tid att integrera och acceptera era ständigt varierande förändringar. Er största styrka är att tillåta och kapitulera inför ebb och flod i er expansion.

Kvaliteten på Kärlek som ni upplever nu är ännu renare än igår, ännu mer upplyst än igår – ännu mer omfattande, och ändå till synes overklig ibland. Den omger er nu med välsignelserna som ni samlar ihop när ni fullständigt släpper taget om allt dömande och separerande, när ni flyter in i den friska beslutsamhetens miljö för att uppleva den kärlekens kvalitet som ni en gång simmade i regelbundet. Ni välkomnar detta tillbaka in i era liv, och med det förändras allting.

Med detta som ert huvudfokus för att existera, så färgas allting på ett annat sätt. Det finns inget utrymme för oro eller tvivel när ni helt och fullt ger upp er själva för Kärlekens innersta natur. Ni börjar att uppleva fullständigheten i detta, bärigheten i det, och ingenting kan skaka av glädjen och saligheten från det, oavsett vad som än händer. Ja, ni kan leva i den för alltid. Väkommen till den femte dimensionen och högre, älskade, när ni förstår detta.

Jag är er modell för denna Kärlek. Upplev dess behag och barmhärtighet. Tillåt förlåtelse att genomsyra varje vaket ögonblick, för er själva och andra. Lev i detta ständigt blommande tillstånd av ren, oförfalskad salighet och lycka som kommer från att veta att ni alltid är skyddade och omhuldade av Skaparen och ni gör framsteg i er utveckling precis som det är tänkt. Vila i friden av detta. 

Var ett med ert syfte och upplev nu ert liv i ett helt annat ljus, fritt från stridigheter och splittring. Beräkna inte mer, döm inte mer. Låt er själva sväva in i stillheten som är er kärna. Ja, er Gudomliga Kärna, inte olik Skaparen som är inom er alla.

När ni inte upplever någon separation längre, se hur er värld förändras, kära ni. Det kan vara så enkelt, och så grundligt. 

Ta det med ro, som er nya Existens. För en glimt av Enigheten kommer att bli mer uppenbar när ni kapitulerar inför kunskapen i er Själ om er sanna natur. Var till freds med det, kära ni. Lev det Nu. Jag är för alltid ert ankare till de högre dimensionerna när ni tillåter Kärlek och Ljus att genomsyra er mer och mer under de kommande dagarna. För ni har alla Kärlekens och Varandets kvaliteter som jag besitter. Vila i den vetskapen nu, kära ni.

Er kärleksfulla Moder Maria, Spegeln av den Kärlek som ni är.

Kanaliserat genom Fran Zepeda.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

No comments: