viglink.com

Tuesday, May 7, 2013

Oneness ~ Du är den magiska ingrediensen! - Av Debbie Erasmus



Oneness ~ Vad är det? Vad betyder det? Jag blev ombedd att skriva om detta på grund av en bild på ett träd jag fick ett par dagar sedan. Det var en bild av en magnifik Cork Tree barkat. gentlemannen som visade mig bilden hävdade stolt att när de skördar barken, är trädet inte skadad, så det är miljövänliga. Sen sa han att trädet lever upp till 200 år. Skillnaden mellan mig och den här herrn är att han såg en eco-hållbar produkt. Jag såg ett vackert träd kvar naken och sårbar. Ett träd som är avsedda livslängd är kortklippt med kanske tusentals år. Men vad har detta att göra med Oneness?

Ordet Oneness innebär att vara ett med något. Att något börjar med dig - du är den magiska ingrediensen i Oneness. Jag är tvungen att fråga detta: Älskar du dig själv? Jag menar verkligen älskar dig själv. Inom dig finns en miljon delar, några världsdelen, som utgör hela kroppen. Varje del arbetar i gudomlig harmoni med varandra del i din kropp. Om du verkligen älskade dig, skulle du hedra din kropp. Du skulle se efter det, vårda det och se till att det inte var skadad på något sätt. Samma princip gäller för alla saker utanför dig. Det gäller för varje levande sak du ser, eftersom dessa levande saker är en förlängning av dig. Det gäller för denna planet, och hela universum. Detta är Oneness. Oneness är att se allt levande som en del av helheten. Det är i-ett-ning. Det är den medvetenheten som du och allting är ett.

Oneness är. Detta kräver en radikal förändring i tänkandet, jag vet. Du kan inte bli Oneness. Du är redan en del av One. Du kan inte förstå om du inte ändrar din medvetenhet. Du kan bara flytta ditt medvetenhet när du börjar tänka på något. Tänkande stärker medvetandet. Einstein var en stor tänkare. Fundera släpper loss hjärnkapacitet och låter vishet flöda fram.

När din medvetenhet skiftar, skapas ditt utrymme för ökad medvetenhet för att översvämma hela din varelse. Således kommer du att börja inse att allt är en del av One. Även ett träd. Är det inte fel då att fortsätta att skada din kropp med cigaretter, alkohol och droger? Av samma skäl är det fel att beröva ett träd av dess skyddande bark och använda den för att göra en miljövänlig golv lösning? Från böckerna Samtal med Gud, undervisningen "det finns inget rätt eller fel" kommer att tänka på. "Det är bara vad som fungerar och vad som inte." Är vad vi har gjort på den här planeten att skapa harmoni? Jag tror inte. Vi behöver bara se oss omkring för att se att det inte fungerar. Vad som krävs är alltså en radikal förändring i tänkandet att skapa denna medvetenhet. Och det hela börjar med oss, som en individ. Som ärkeängeln Michael berättade en gång ~ du är den magiska ingrediensen i allt detta. Det hela börjar med dig. Tror du på det , ​​inte det?

admin | 7 maj, 2013 kl 12:06 | Taggar: skapa nya Jorden, Debbie Erasmus, Oneness, medvetandegörelse | Kategorier: Oneness, Raising Consciousness | URL: http://wp.me/p3al7C-hg

No comments: