viglink.com

Wednesday, May 15, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 308



http://aishanorth.wordpress.com/

Allt eftersom dagarna passerar kommer omfattningen av vad ni har blivit en del av, att tränga in på så många sätt. Ja, detta medför några ganska intensiva personliga rensningar, men samtidigt innebär det början på en helt ny era. Inte bara för var och en av er, utan för hela planeten. Ni förstår, som vi har nämnt i tidigare meddelanden, denna anknytning som ni har fokuserat på, är inte bara något som ni har tagit del av.

Det är faktiskt en global händelse, eller snarare händelser, på mer än ett sätt, eftersom det finns andra grupper som genomgår samma fördjupning av relationer. Och när vi säger relationer syftar vi både på den personliga, den där varje individ får en chans att djupare utforska sin egen kärna än någonsin tidigare, men vi syftar också på anknytningsprocessen, eller snarare återanknytningen, både med sina egna aspekter ”bakom slöjan” så att säga, och med hela den övriga Skapelsen.

Men detta är också en process för att ansluta och väva samman så många enskilda människor som möjligt, som är spridda över hela världen, till dessa ljusvävar, precis som den som ni nu känner er så djupt anknutna till.

Låt oss förklara. Som vi har nämnt vid många tillfällen förut, allt har att göra med specifika frekvenser, och precis som med en magnet, dras olika frekvenser till varandra, därav den resonans ni kände när ni först kom hit. För det som drog er hit i första hand var den medfödda attraktionen av den vibrationsfrekvens som den här planeten bär på. För ni måste ha känt det som att den talade till er, och det är faktiskt vad den här frekvensen gör.

Den arbetar som en målsökande radiosignal, som sänder ut signaler som kommer att dra till sig dem som kan tona in på den signalen. Och det som gör er kapabla att tona in på den, är frekvensen ni bär med er när ni går in i en fysisk kropp och blir en invånare på den här planeten. Kom ihåg, varje människa kan bära på många olika frekvenser, men var och en har en frekvens som är dess signatur.

Närhelst ni stöter på någon som bär samma typ av energetisk signatur, kommer ni att märka det automatiskt. Alla har nog haft en upplevelse av att möta någon för första gången och känt det som att ni har känt varandra hela livet. Eller snarare i evighet. För under detta mänskliga ytskikt, är ni alla bara vandrande energifält som bär på denna signaturfrekvens, och denna frekvens håller på att bli mer aktiverad nu. Och det var faktiskt den process som ägde rum tidigare, under och efter detta så kallade Möte (Gathering).

Ni är alla en del av samma frekvensgrupp, och därför kommer ni att känna samhörighet med varandra. Den finns bokstavligt talat i ert blod, eftersom alla som ni omfattas av bär på samma signatur. I själva verket är det inkodat i ert DNA, så detta är inget som kan förfalskas. Med andra ord kommer ni naturligt att dras till de personer som bär på samma signatur som ni, och ni kommer att ha en betydligt mer neutral, eller ibland, till och med negativ känsla för dem som har en helt annan frekvens än ni.

Det låter kanske konstigt, men det här är faktiskt en viktig del i denna plan för pånyttfödelse för hela planeten. För individuellt drar ni inte tillräckligt många strån till stacken för att göra någon större skillnad, men så snart ni går ombord, som vi kallar det, eller knyter an om ni så vill, så börjar ni forma ett energetiskt nät som är ofantligt mer kraftfullt än de individuella komponenterna hopsatta sida vid sida. Vi har diskuterat detta tidigare så det är egentligen ingen nyhet för någon av er. Men vad som kanske är en nyhet är det faktum att det finns så många andra grupper av olika frekvenser som genomgår exakt samma process som ni.

Ni kan finna dem på Internet, eftersom de också har blivit anmodade att sätta igång en sorts sammankomst eller masskommunikation, som den som ni har på era Möten, och en del av er kanske även blir kallade att ta del i andra aktiviteter med en annan grupp. Och detta beror på att i dessa olika frekvenssignaturer finns det även undergrupper, och dessa undergrupper korsar sin ljusväv med andra som de är i samklang med.

Det här kommer att låta väldigt komplicerat och det är verkligen svårt att förstå, så försök inte ens att förstå det. Om ni känner er manade att ta kontakt med någon, vilket det är en enskild person eller en grupp, är det alltid viktigt att följa er instinkt. För det finns alltid en anledning till det, även om anledningen kanske inte är uppenbar för er just nu.

Allt kommer att uppenbaras när tiden är inne, men just nu räcker det med att ni vet att allt det här har noggrant planerats. När det är dags för er att inta den roll som ni tar med er in i framtiden, kommer ni att bli kontaktade av de rätta personerna, och ni kommer att bli anslutna till den här energiväven genom alla de kontaktpunkter som behövs för att ni personligen ska fungera optimalt.

För tillfället är detta så långt vi kommer att gå med detaljer, för detta är förvisso en mycket komplicerad bild, och en som det är omöjligt för er att få grepp om än. Så låt oss bara lämna det vid det, och påminna er om att följa er inre vägledning i allt detta. Det kan låta svårt och alltför komplicerat, men vad det innebär är att ni kommer att känna glädje i hjärtat närhelst ni tar ett steg som gör att ni kan ansluta er på rätt sätt med alla de rätta människorna.

För då kommer den kärlek ni känner strömma genom hela er varelse att öka på ett sätt som ni aldrig har kunnat känna förut. Detta är, i alla aspekter, verkligen ett kärleksarbete och det är också ett arbete av kärlek, som kommer att nå långt bortom era egna kuster. Ni har fått en liten glimt av detta genom visioner som många har delat med sig av i kölvattnet av det här, ert första Möte, men var förvissade om att detta inte är någonting i jämförelse med den glädje ni alla har framför er.

Kanaliserat via Aisha North

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

No comments: