viglink.com

Tuesday, May 21, 2013

Sananda, 19 maj, 2013 via John Smallman Allting som sker på Jorden har en andlig sida



Att vänta är alltid uttömmande och tröttande när man inte vet när det man väntar på ska hända. Ni vill vara beredda men är inte säkra på vad ni har att vänta, och vet därför inte hur ni ska förbereda er. Nåväl, då ert uppvaknande till fullt medvetande inträffar kommer ni att vara fullt färdiga för det. Det är helt omöjligt för er att vara annat än mogna, eftersom ni har varit på väg till det ögonblicket genom hela ert nuvarande Jordeliv, medan lektion efter lektion har lagts för er i processen av lärandet att frigöra alla blockeringar, alla låsningar och allt som på något sätt reducerar er förmåga till att bara vara kärleksfull. Och ni har gjort enorma framsteg på denna front eftersom detta är punkten i er spirituella evolution då ert uppvaknande bli oundvikligt. 

Släpp alla bekymmer eller orosmoment som ni kanske ger näring, eftersom, som ni har hört innan, ert uppvaknande är ett utarbetat avtal. Ingenting kan hindra det från att inträffa precis som Gud avsett. Gud oroar sig inte, och det ska inte heller ni göra! Oro använder energi som kan behövas så mycket mer effektivt på andra håll. Och ändå, medan ni ser nyhetsrapporter om olyckor, konflikter, jordbävningar, extremt väder, och obeskrivligt lidande i hela världen, så är det svårt för er att inte dras in i denna ”orostunnel”. 

Allting som händer var som helst på Jorden har en spirituell aspekt, som erbjuder tillfällen att uttrycka medkänsla, att dela ut förnödenheter, och att lära lektioner som kommer att hjälpa er till att engagera er med varandra kollektivt och harmoniskt. Oro och dömande underminerar dessa tillfällen, eller gömmer dem bakom en skärm av retorik som lovar mycket och levererar väldigt lite. Ett litet personligt erbjudande till någon i knipa – ett vänligt ord, en stund av rent lyssnande, en gåva som passar det omedelbara behovet – skapar en energivåg, en våg av Kärlek, långt mycket större än ni nånsin kan föreställa er, som sipprar ut i alla riktningar från sin källa och ger effekt på områden vilka ni, donatorn, omöjligt kan uppfatta.

Om ni kunde se vilka fantastiskt kraftfulla effekter som kärleksfulla tankar, ord och handlingar sätter i rörelse så skulle ni besluta att använda dem mycket oftare. Faktiskt genom enbart avsikten att göra det mycket oftare så expanderas er medvetenhet om effekterna det får, och ni öppnar er själva för den konstanta feedback som erbjuds, som får er att må bra över er själva - vilket inspirerar och motiverar er till att göra ännu mer.

Tjänande är en oskiljaktig aspekt av kärlek, som ni mycket väl vet, men ofta känner ni att ni har tjänat tillräckligt. Anledningen till detta är helt enkelt att istället för att fokusera på lyckan era tjänster skapar hos dem ni tjänat, och på tillfredsställelsen ni känner av att erbjuda tjänster, så tenderar ni ofta att fokusera på hur mycket ni har gjort, kanske till och med hur mycket mer än alla andra, och hur detta har tröttat ut er. Då ni mäter era ansträngningar och håller noga räkning över hur mycket ni har gett, kommer energin från glädjen och lyckan som återgäldas av mottagaren att utebli och det kommer även energikicken som ni annars skulle fått att göra. Så ge generöst utan att räkna kostnaderna. Ni behöver inte göra det eftersom er Fader ser varje kärleksfull händelse ni skapar, och bevarar den åt er där den för evigt kommer att hedras, aldrig glömmas bort, och då ni vaknar från ert djupa slumrande tillstånd där illusionen förankrat er kommer alla era skapelser att avslöjas för er i sin sanna prakt.

Ni är varelser med, som ni skulle se det om ni vore medvetna om det, oändliga skapande förmågor, eftersom det var så ni skapades. Er Fader skapade er som sin avbild så att ni också skulle kunna ta del av glädjen i skapandet, glädjen av att tjäna andra, vilket naturligtvis betyder tjänandet av er själva eftersom det finns inte andra, ingen separation, eftersom alla är ett. Ni har dolt sanningen och verkligheten i detta från ert vakna medvetande genom att entusiastiskt engagera er i en väldigt begränsad form av medvetenhet, från vilken ni har uteslutit eller stängt ute era oändliga sensoriska förmågor genom att byta ut dem till era väldigt begränsade förmågor att se, höra, känna, smaka och lukta, vilket bekräftar er känsla av individualitet, av separation.

Dessa begränsade förmågor Verkar fungera ganska effektivt för er, till den utsträckning där ni oftast förnekar möjligheten att andra på något vis skulle kunna expandera ert fält av medvetande eller kunskap. Trots att det finns andra sätt att uppleva, vilket har bevisats av många begåvade individer som är fullt upptagna med assistansen av ert uppvaknande, så väljer största delen av mänskligheten att inte erkänna någonting som inte kan uppfattas av de fem sinnena. Människorna föredrar den uppenbara säkerheten i en inskränkt och begränsad omgivning i vilken de Tror de är säkra. Ni har ett uttryck ”ur askan i elden” för att beskriva ett språng till det okända; men det okända - i detta fall Verkligheten – är okänt Bara för att ni har valt att inte känna till det. Och verkligheten är definitivt inte ”elden”. 

Rädsla inför det okända är en aspekt av illusionen, men i Gud's Verklighet är ingenting okänt, dolt eller förklätt. All kunskap, all visdom, alla möjligheter finns tillgängliga för er, erbjudande ändlösa fält av kärleksfull energi att flyga i, flyta på eller simma i (eller för all del, välj vilken annan form av rörelse ni föredrar att skapa!) medan ni piggar upp er med funderingar över detta gudomliga tillstånd. Ni Kommer att vakna till dessa spännande världar där ändlös glädje väntar er; ingen annan möjlighet har förberetts åt er.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se 



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: