viglink.com

Friday, June 9, 2023

Livets största hinder och hur man blir fri från dem.

 

Deborah Faith

9 juni

Allt är energi och det finns energi i allt, även livlösa föremål. Louise Hay lät sin personal skicka positiv energi till deras datorsystem när problem uppstod och problemen mystiskt försvann. Växter som har fått Reiki skickat till sig, trivs och blommar. Vatten som har programmerats med positiva ord som kärlek och tacksamhet, när det är fruset, bildar vackra symmetriska kristaller som nästan är otroliga när de ses.

Kraften i positiv energi är en kraft som ingen riktigt förstår, men ingen kan förneka. Precis som gravitationen. Ingen förstår var det kommer ifrån, det bara är det.

Vad betyder detta dock för den genomsnittliga människan som bombarderas varje dag av de negativa energierna runt dem och de som de själv har samlat på sig under flera livstider?

På bilden ovan ser du att det mänskliga energisystemet består av 7 virvlande virvlar som liknar hjulen, och de kallas oftast chakran. Du kommer också att se att det finns känslor som påverkar hjulen och i de flesta fall blockerar dem från att flöda fritt. Om dessa energivirvlar inte rensas resulterar de så småningom i fysiska och känslomässiga sjukdomar och obehag som utspelar sig inom alla områden av livet - våra relationer, hälsa och välbefinnande, överflöd och välståndsfrågor.

Den övre virveln, känd som kronchakrat, låter oss strömma in ljus från en högre kosmisk energikälla som när den är helt öppen, hjälper en person att fullt ut ansluta till sin Kraftkälla. Vi använder det stora P för att betona att den makt som avses inte är makt över andra, snarare en kraft som förstärker, återupplivar, helar, balanserar, återställer och fyller på våra energiresurser.

Den undre energivirveln (roten) när den är helt öppen och funktionell ansluter en till jordvirveln genom fotchakran, som inte visas på bilden, för att ta emot alla negativa energier som täpper till systemet så att säga.

I mitt energiarbete har jag stött på att de flesta människor är stängda i någon av båda dessa energicentra - rot och krona, det 1:a och 7:e chakrat. Så klar ren energi kan inte komma in obehindrat, inte heller kan gammal stillastående energi släppas ut i jorden där den återförs till Source för återvinning. Onödigt att säga att de andra energicentralerna nästan alltid inte fungerar fullt ut heller.

Reiki eller någon annan energiläkningsmodalitet kommer definitivt att hjälpa till att hålla kanalerna eller virvlarna öppna och flödande vilket resulterar i ett lyckligare och mer balanserat sätt att vara.

Men det är också viktigt att notera att de känslor som gör att virvlarna täpps igen i första hand måste släppas. Och roten till dessa negativa känslor kommer från föreställningar du har gjort sanna eller antagit om dig själv som förstör snarare än konstruerar, bryter ner snarare än bygger upp och stärker.

Kryon varnar oss för att vara uppmärksamma på hur vi tänker om oss själva:

Var inte klandervärd mot din ande, för det är olämpligt och tjänar inte din storhet. ~ Kryon

Så hur går vi framåt med ren energi varje dag?

Jag älskar Christie Marie Sheldons Heart Meditation som du hittar på youtube. Det tar mindre än 10 minuter att öppna ditt hjärta. Lyssna på den varje dag, flera gånger om dagen om det behövs. I början kommer egot eller det lägre sinnet att vandra och dra dig bort från det härliga flödet av kärleksenergi som öppnar sig i ditt hjärtcentrum - den 4:e energivirveln - som jag kallar porten till högre kärlek.

När denna gateway är öppen öppnas kronan och flödet börjar!

Det är som en fontän som sköljer ditt energifält med ett rent kärleksfullt medvetande som återställer och fyller på när det rör sig genom din fysiska kropp och dina känslor.

Ego-fästen släpps när flödet återställs. När det är ren ren energi som strömmar in uppifrån allt så rensas "gunken" så småningom. Tänk på att hälla kristallklart vatten i ett glas lerigt vatten. Vattnet blir förstört och om kontakten upprätthålls med fontänen av klart vatten (från källan), rensas gunken så småningom helt.

Du behöver inte göra någonting, förutom att hålla dig nära din källa till det gudomliga flödet av ren kärleksfull energi genom regelbundna meditationer, bön och tyst introspektion.

Då vibrerar du på högre nivåer av medvetande och utnyttjar din medfödda Källa av visdom och kraft.

Vi hoppas att detta meddelande kommer att ge dig kraft på något sätt form eller form.

Namasté

~ Visdom av JAG ÄR Högre Jag

Deborah Faith 💗

http://www.archangelsanddevas.com

http://www.newparadigmreiki.com

No comments: