viglink.com

Friday, May 3, 2013

Sananda, 1 maj, 2013 av John Smallman


Som jag tidigare har sagt, mänskligheten seglar i medvind! Uppvakningsprocessen går verkligen mycket snabbt för er alla, och den kärleksfulla energi som era Ljusbärare och vägvisare demonstrerar och delar med sig av, har visat sig vara extremt effektiva med att hjälpa denna process framåt. Fortsätt så, för ni gör ett fantastiskt arbete – ett arbete som ingen annan kan göra – och det är anledningen till varför ni valde att vara här vid denna tid.

Ni kommer att vakna upp till ett stort hedrande för era mest ädla och medkännande roller i mänskligheten oundvikliga och ofrånkomliga uppvaknande. Bara släpp allt det där ”skräpet” som hela tiden kommer upp, till synes oförklarligt. Endast en del av det är ert eget, det mesta av det är kollektivets som fortfarande sover alltför djupt för att själva kunna släppa det, och deras tacksamhet mot er kommer att förvåna er.

När ni tillåter er själva att erkänna att en grundläggande förändring håller på att ske, då kommer ni att kunna bli allt mer medvetna om den. Den har inte dolts eller hållits hemligt, det är bara det, för att tala klarspråk, att ni har blivit fängslade av de dåliga nyheterna, de svåra olyckorna och de katastrofala framträdanden, som hela tiden visas av nyhetsmedia och ni frågar er: ”Hur kan Gud tillåta att detta händer?”

Gud varken tillåter eller avvisar att det händer. Han bara erbjuder en hjälpande hand, så att ni kan avsluta det illusoriska gungfly som till synes har hållit er fängslade och engagerade som observatörer och fixare i alla dessa kärlekslösa aktiviteter, som fortfarande pågår över hela världen. Ta Hans hand.

Fokusera på Kärleken – dela den, visa den, engagera er i den – genom att titta framåt och se Kristus i alla, för ingen är utan Kristusenergin. Den har bara inte blivit erkänd och därför har den inte blivit påkallad för hjälp tillräckligt ofta. Alltför mycket tid och energi har använts till att döma, klandra och fördöma i stället för att leta efter den Kärlek som är ordentligt förankrad i varje levande själ på Jorden.

Att fokusera på Kärlek ger en enorm styrka. Om ni kunde se och förstå vad som händer när ni gör just det – inget annat, bara det – skulle er förvåning överväldiga er, och ni skulle inte kunna förstå varför ni inte har gjort just detta i varje ögonblick av ert liv. Det är vad er Fader gör! Och ni är en återspegling av Honom, en oskiljaktig aspekt av Honom, för evigt Ett med Honom.

Jag kan inte nog betona den enorma kraften i Kärleken. Det finns inget starkare; så enkelt är det. Ett stort antal av er har, vid olika tillfällen, ”blivit förälskade,” och när det har hänt har ni blivit överväldigade av glädje och lycka och hur det har påverkat er. Ni inte bara känner att ingenting är omöjligt, utan också mycket intensivt att den kärlek ni känner måste vara uppenbar för alla andra. Vad ni upplever som fysiska människor när det händer, är en ytterst liten känsla av det som faktiskt väntar er när ni vaknar upp till Verkligheten och till Kärleken i vilken er Fader omfamnar er i evighet.

Kärlek, som ni så ofta informerats om, är kraften, energin och själva intelligensen i skapandet. Allt som någonsin har existerat skapades i Kärlek, av Kärlek för det gränslösa nöjet att det sedan skulle glädja sig och för evigt njuta den gudomliga omfamningen i vilken alla är omslutna. Så när ni vill uppnå någonting, när ni avser att uppnå någonting, är sättet att göra det att engagera sig i Kärlek. Ni är alla Kärlekens barn, Kärlek är er eviga natur, och det är genom att engagera sig kärleksfullt, som allt som ni kan tänkas vilja inte bara blir möjligt, utan faktiskt inträffar.

Genom att ständigt uppträda kärleksfullt, medkännande och generöst kan ni få mänskligheten att vakna, även om många av er för närvarande plågas av tvivel om huruvida detta är möjligt. Det finns inget behov av dessa tvivel. Släpp dem för de bara distraherar er.

Som människa har ni blivit så vana vid att tro att livet är en ändlös följd av stridigheter, för det är vad ni oftast upplever. När ni engagerar er i något med tro på Kärlekens kraft eller på Gud, kommer oväntade, ja nästan otroliga förändringar att ske. Men för det mesta gör ni det bara för en stund innan ni återgår till gamla vanor att tänka och tro, och entusiasmen för livets under som byggdes upp inom er, tycks rinna iväg. Ni blir återigen nedtyngda av det dagliga slitet, som är det liv så många av er lever.

Det finns en underhållande låt som många av er kanske har hört: ”Se alltid livet från den ljusa sidan,” (Always look on the bright side of life) vilket uppenbart är tänkt som ett ironiskt förslag. Ni är var och en mästare på det ni väljer att uppmärksamma; ni kan välja att vara en optimist eller en pessimist. Humöret, precis som vädret, kan vara bra eller dåligt.

Med de nya energierna är det nu mycket lättare för er att bli medvetna om att när ni har blivit på dåligt humör, erkänna det och sedan släppa det. Ni måste ta ett positivt beslut eller val att göra det, men när ni gör det kommer känslan av dysterhet att försvinna ganska snabbt. Så bli medvetet medvetna om humörsvängningar, och välj att låta dem passera. När ni gör det, påminn er själva om att ni är Gudomliga Varelser med oändlig styrka, och tänk sedan mycket bestämt att ni ska se ”livet från den ljusa sidan.” Den finns alltid där för er, och det är mycket roligare än att tvivla och oroa sig. Kör hårt, se det från den ljusa sidan! När allt kommer omkring, det är vad er Fader erbjuder er i varje ögonblick av ert liv, ni måste bara välja att acceptera det.

Er kärleksfulla broder, Jesus.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

No comments: