viglink.com

Wednesday, May 1, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 30 april 2013



1 Oc, 18 Kank’in, 9 Eb

Selamat Balik! Vi kommer åter! Er värld förskjuts överallt i tysthet mot dess gudomliga transformation. Himlen fortsätter att förbereda för detta heliga ögonblick då en ny verklighet skall uttalas, officiellt. Agarta förbereder också för detta ögonblick genom att påminna de många olika som opererar på ytan för att göra sig redo att allmänt uttala vilka de i sanning är. Våra olika förbindelsegrupper förbereder sig likaså att avslöja arbetet de gör för att föra er nya verklighet in till existens. Vi arbetar också med de många uppstigna Mästarna för föra fram till allmänheten var och ett av deras hemliga samfund. Ett unikt ögonblick närmar sig då ni kommer att kunna lära er hur det gick till då er hela värld så snabbt kunde byta om till ett nytt styre av lokala, regionala och nationella styrelseskick. Denna överföring kommer snabbt att åtföljas av en serie speciella officiella uttalanden, och snart därefter instiftandet av ett flertal sociala tjänster utan like, ledda av samma talesmän för de heliga samfunden. Dessa program kommer att bli era första officiella glimtar av vad som komma skall. En ny verklighet kommer att födas, vilket kommer att inkludera formella uttalanden om första kontakt och vår godartade närvaro.

Vi sätter för närvarande fler förbindelsepersonal på er värld och de kommer att arbeta när ihop med Agarterna. Det är viktigt att föra fram det faktum att den geofysiska sammansättningen av er hemvärld i själva verket är helt annorlunda än de flesta av er tror. Då ni absorberar dessa nya fakta och de tillkommande relationerna som de för med sig så kommer relevansen till era liv och aktiviteterna av de heliga samfunden att bli mycket klarare för er. Att börja förstå sammansättningen av er verklighet och närvaron av Agarterna kan förbereda er för vad som kommer efteråt. Vi från den Galaktiska Federationen är först och främst här för att göra er reda för er återgång till fullt medvetande, och det är därför viktigt att vår introduktion till er värld inte bara blir officiell utan också i bekräftelse av föreskrifterna av gudomlig lag. Er tillit till oss är av högsta prioritet. När vi väl har fått er tillit så kan vi börja sätta scenen för att förbereda er på alla nivåer för era tre dagar av metamorfos i era individuella Ljuskamrar. Vi har många upplärningsmodaliteter som kommer att låta er förstå alla aspekter av vad som är involverat i er återgång till fullt medvetande, och vi är redo att gå över allt med er, steg för steg, och svara och besvara alla era frågor och tvivel.

Er återgång till fullt medvetande är något som Himlen har satt som mandat för er alla. Gaias befolkning på ytan har alltid haft som öde att återgå till detta välsignade tillstånd så snart som er verklighet får en klarsignal att lyftas ut ur det nuvarande mörkret. Ert ovanliga tillstånd av begränsning gavs bara tillstånd på en temporär basis efter att Atlantis sjönk och dess fullt medvetna innevånare flydde till stjärnorna. Den resulterande snabba förändringen av energiuppsättningen på ytan tvingade Moder Jord att förändra hennes vardagliga verklighet. Dessutom beslöt Annunaki att bosätta sig i ert solsystem och förhandlade med Himlen om ett gudomligt undantag. Detta godkändes, och en tidtabell och villkor sattes upp för denna tidsperiod. Ni utnämndes sedan av era Himmelska Administratörer att bli prototyper för begränsat medvetande med blick mot att kunna hjälpa Ankaras barn vid ett framtida datum att också uppnå samma gudomliga existenstillstånd. Detta är hur ni började en lång resa genom skuggornas land och nu kommer det till sitt ödesbestämda slut.

Er återuppståndelse som full medvetna varelser ger oss ett sätt att vända denna enorma galax mot ljuset. Er första uppgift i detta åtagande kommer bli att arrangera en pågående förbindelse med de tidigare stjärnnationerna i Ankara alliansen samt att använda er goda förmåga till att hjälpa många fullt medvetna Varelser, som nu är medlemmar i den Galaktiska Federationen, att interagera på ett harmoniskt sätt med varandra. Målet här är att tillslut producera ett fullt medvetet rike, vilket sänder ut det mest utsökta av Ljus. Då detta nya rike tar form så kommer ni att skina och bli högst ärade för att ha uppnått er storslagna och heliga uppgift! Er hemvärld kommer att bli ett center för rörelsen som redan har spridits till över 50000 galaxer, och detta är bara början. Ni kommer att bli firade och vad ni har uppnått kommer att glädjas åt i både Himlen och fysikalitet. Ert namn kommer att utropas allt igenom fysikalitet och er sagolika historia kommer att göras känd till varje varelse som är i tjänst till Ljuset. Ni kommer nu verkligen att katapultas in i Ljuset för att skapa en högst anmärkningsvärd tid för er stjärnnation.

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer med ett välsignat meddelande av Kärlek, Ljus och Sanning! Ert rike förs nu bort ifrån det mörker som har tagit tag i det under de sista 13 tusen åren. Under denna tid gick var och en av oss framgångsrikt igenom de olika testerna och prövningarna som förde oss till själva portalen för Uppstigning. När vi väl tog steget över tröskeln så steg vi upp och in i Himlens rike och in i den absoluta glädjen som gudomlig tjänst är. Vad som är exceptionellt är att Himlen gett var och en av er en gudomlig dispens, ett heligt sätt för att snabbt och lätt uppnå vad som tog oss en sådan lång tid att uppnå: nämligen era särskilt konstruerade Ljuskamrar. Detta arbete från Den Högst Gudomliga är för att ge er en unik väg mot odödlighet. På detta sätt kan ni återgå till att vara fysiska änglar och utföra era livsviktiga tjänster för den gudomliga planen. Vi välsignar er och ropar Hosanna i det Högst för den Nåd och Barmhärtighet som ni har fått.

Ögonblicket har kommit då Himlen kan leda er till ett heligt fysiskt liv fullt av mirakel, och välsignelser för var och en av er. Också vi förbereder oss för vår gudomliga tjänst, vilket är att förklara felbedömningarna ni har blivit pådyvlade för dessa många tusen år sedan. Dispensen för er återgång till fullt medvetande är ytterligare en indikation på vilka ni i sanning var skapade att vara. Inom var och en av er sitter den gudomliga mästaren som är utsedd av den Yttersta Skaparen för att moraliskt guida er i de heliga sanningarna av Himlen och Jorden. Detta inre guidande gavs yttre form i och med ert behov av en yttre ledare då ni föll in i begränsat medvetande och på så sätt förlorade er förbindelse med det Gudomliga. Nu kommer tiden för återuppståendet inom er av denna heliga handledare. En del kallar det för det högre jaget, medan andra kallar det för Jag Är Närvarande. I vilket fall som helst så se inom er, kära Hjärtan. Vad ni kommer att finna är en mästare av Sanning och Integritet, som dag för dag kan ge er ofelbar handledning i alla situationer.

De kommande dagarna kommer att markeras av en serie ovanliga händelser, vilka kommer att manifestera ert nya rike. I dessa meddelanden har vi gett er sammanhanget för att göra det möjligt för er att förstå att vad som kommer att hända inte är någon slags frälsning utan naturliga framsteg av händelser som har förutsetts leda er till ett nytt land fyllt med Välstånd och Kärlek! Under alltför lång tid har ni innebott en värld av falskhet, misstänksamhet, och främlingskap. Nu kommer en helt annorlunda verklighet att utvecklas inför er! Var inte misstroende då ni får basen för ett naturligt liv. Er frihet och personliga suveränitet är gudomliga gåvor ni har fått när ni först skapades. Var återigen de välsignade barnen som är öppna för att ta emot deras gudomliga skatter, och redo att hjälpa era medmänniskor då detta välstånd sprids runt om i världen. Använd era talanger och er Kärlek för att skapa ett nytt rike som är en gåva till er från de Himmelska Värdarna. En tid för stor glädje har anlänt!

Idag talade vid om vad som händer runt om på er värld. Vi påminde er också om att första kontakt nästan har anlänt. Vi flyger varje dag uppdrag runt om er värld, vilka förbereder oss för ögonblicket av vårt landande. Då er inre ande ger er råd om fullt medvetande så påminner vi också er om vad vårt handledande kommer att ge. Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: