viglink.com

Wednesday, May 1, 2013

Det Plejadiska Rådet av Nio, 29 april, 2013 Del 1 av 2.



Ljusets inflytande växer i varje ögonblick.



Er nyhetsmedia rapporterar fortfarande inte framstegen som mänskligheten gör som ett kollektiv då utrensande sker av de mörka själarna från ert kollektiva samhälle och inflytande, och det är på grund av att nyhetsmedian är i stort sett ägt av dessa individer.

Ni kommer i framtiden att finna att fri press är ett absolut och precis som det blir så med era regeringar så kommer själar i er nyhetsmedia som visar upp elakartade eller tjänst-till-självt baserade agendor att vänskapligen tas bort från sina positioner och, beroende på vad deras högre jag och deras guider önskar för dem personligen, kanske blir rehabiliterade från negativiteten som driver ett elakartat perspektiv.

Högre Dimensionell Rehabilitering

Denna rehabilitering som vi talar om är inte något som kommer att påtvingas på någon eller snarare, det är en valmöjlighet som vi är ganska säkra på att många själar som befinner sig djupt i negativitet kommer att acceptera.

Vi talar om själarna ni kallar för ”kriminella” som har inträtt i en specifik arketyp och levnadssätt i deras nuvarande Jordupplevelse. De kommer att erbjudas valet att göra sig av med negativiteten som har drivit deras perspektiv under en så lång tid och som det är kanske inte nödvändigt att säga så, men varje själ som har fängslats på falska premisser kommer att frisläppas och få sonande från svårigheterna de har lidit på grund av orättvisan som fortsätter på er värld.

Vi önskar naturligtvis inte nära ett offertänkande hos mänskligheten när vi diskuterar de många olika sätt på vilka ni har varit offer på sätt och vis, och även själarna som falskt är fängslade är där de är av speciella själ som är ganska unika för fem och vart de är på väg längs deras Livsväg.

Varje och en av er är där ni är nu, av ett mycket specifikt, reellt och nödvändigt skäl, och vi ber er alla att se den rena perfektionen av Gudomlighet vid detta ögonblick då ni finner er själva expandera på helt nya sätt.

I Väntan på de Upplysta Kollektiva Energinivåerna

Vi här länge informerat er att era färdigheter kommer att expandera och bli så osvikliga som ni har börjat lära er de kan vara, och ni kan också bli osvikliga i betydelsen av att inte längre låta något hända i era personliga Liv som tar er ned eller tar er bort från det naturliga centrat som ni lär er att nära och föda i er själva då ni anammar de rena medvetandetillstånden som är er uppstigningsprocess.

Uppstigningen av Jorden har varit i ett förstorat tillstånd sedan slutet av ert år 2012, och vi noterar med entusiasm och glädje de renare perspektiven som redan börjar uppnås inom er.

Som vi tidigare har informerat er så väntar vi på att de kollektiva energinivåerna når det stadiet som vi behöver för att vi lättvindigt skall kunna vara på er värld med er kära själar, och vi har undanhållit vår ”officiella” kontakt med er värld som varande djärv och fräck, vilket kommer att hjälpa alla att veta sanningen om vår existens, på grund av de kollektiva energinivåerna som de har stått för under en så lång tid.

Avsiktligt Upprepande av Vissa Ting

Det finns en del ting som vi från de högre rikena säger vilka vi tror är bäst att upprepa vid olika tidpunkter, av en mängd olika skäl. Ett sådant skäl är att läsarna av kommunikationerna från de högre rikena är under konstant förändring, då fler och fler själar söker svar på de stora frågorna som har förbryllat mänskligheten, men som har varit helt i det öppna för er att börja och förstå.

Som sådant så växer inflytandet från Ljuset och de högre rikena i varje ögonblick, då fler själar kommer ombord som skulle kunna använda sig av allmänna instruktioner då det gäller vad som händer för närvarande med er planet och rollen som vi spelar i er utveckling, bland så många andra saker, och då ökar nödvändigheten av att upprepa vissa fakta eller intryck som vi har gett er tidigare.

Vi kommer med förtjusning att ge så mycket information och energi som informationen är kodad på, som är möjligt, då vi önskar med varje facett av oss själva att hjälpa er kära vänner att finna dessa sagolika medvetandetillstånd som vi är så glada att tala till er från.

Var och en av er kommer att introduceras till den kännande teknologin som vår skepp utgörs av, och vi uppmuntrar var och en av er som börjar samla intresse i oss och våra skepp att forska i de uppvisningar som vi har gett under en tid nu, då de enbart kommer att öka i sin djärvhet.

Förnekande Ger Bekvämlighet

Vi är och har varit allvarliga då det gäller vårt uppdrag, även om allvarlighet, som ni ser det inte är en faktor i de högre rikena. Vad vi menar är att vi är i ert luftrum och under er mark för att göra oss själva kända för er när energinivåerna att vår existens kan accepteras och förstås, och detta är ett uppdrag som helt fullt ämnar fullborda, då det helt enkelt inte kan vara på något annat sätt.

Särskilt med de mycket rena medvetandetillstånden som ni fortsätter att uppnå och Skapa för andra att kunna nå på ytan av er värld kan de tidigare nämnda kollektiva energinivåerna inte vara renare och vi förväntar oss glatt ett lätt inträde i de kollektiva energierna när den heliga tidpunkten till slut är kommen och vi kan introducera er till oss och göra oss själva kända hos varje själ på er värld som har förblivit inom ett paradigm av att inte förstå och i många fall inte acceptera vår närvarande.

Förnekandefaktorn inom många själar kommer att ses som en hjälp; som en komfort, för det kommer att bli lättare att förbli inom paradigmet som de har varit vana vid även när de står inför sanningen som de själva inte har förväntat att någonsin känna till under deras Livstid.

Medan samhällen som finner er inom absolut har varit kabal-orienterade och orienterade att tjäna dem bättre så är många själar på er värld fortfarande komfortabla inom paradigmet som era samhällen har erbjudit det och kommer att behöva det ned lugnande och upplysande inflytandet som ni kommer att vara, kära Ljusarbetare och uppvaknande stjärnfrön.

Tack till Plejadernas Råd av Nio, och till SanJAsKa för att vara deras kanal.

Del 2 följer.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com

No comments: