viglink.com

fredag 8 november 2013

Matthew Ward - November 1, 2013Med kärleksfulla hälsningar från alla själar vid denna station, är detta Matthew. Du skulle känna mycket upplyft om tillståndet i din värld om du kunde se jorden som vi gör, mousserande och glödande allt klart som hennes balans förbättras med varje release av negativitet. Även extrema dualitet fortfarande är i spel på planeten, är många positiva scenarier utspelas.

Mainstream media sensationalizes fortfarande katastrofer, meningsskiljaktigheter och skandaler, men du har också sett sin rapportering av konstruktiva happenings. Eftersom diskussionerna om desarmera Syriens inbördeskrig fortsätter, inspektioner av landets lager av kemiska vapen pågår, och så är talar om Irans nukleära utvecklingsprogrammet. Påven Francis städar huset i Vatikanen och undersökningar vidgades till företagens korruption och brottslig verksamhet i den finansiella världen. Vi ser den unga brittiska kungligheter-William, Catherine och deras nyfödde son George-ingjuta ljus i denna monarki, och föroreningar som behandlas ingående av vissa regeringar och företag.

Den tråd som förenar dessa till synes orelaterade områden och otaliga andra, däribland otaliga lovande utveckling på gräsrotsnivå, är den allt starkare energi rörlighet inom och runt planeten. Allt i din värld som flödar i samklang med den rörelsen är fart och allt som motsätter flödet kommer sönder i sömmarna. Den långvariga benägenhet för krig och förtryckande politik och praxis fortsätter försvagas eftersom de kollektiva tankar, känslor och handlingar på uppdrag av fred, frihet och sanning hålla intensifieras.

Det är en glädje för oss att följa dessa underbara effekter av kärlek-ljusenergi! Det kommer att finnas en rad ryckighet i de mest expansiva områdena i förändring, men det finns inga tecken på att några omvägar kommer att vara betydande, och ingenting kan stjälpa din samhällets utveckling.

En aspekt av denna monumentala, unika uppstigning resan är varierande grad av fysisk, mental eller känslomässig obehag många känner som kolbaserade celler absorberar ljus och omvandlas till kristallina strukturer. I tidigare inlägg har vi erbjudit vägledning för att lindra ascension-relaterade villkor, och vi ber läsare som uttrycker oro för olika hälsoavvikelser att läs dessa meddelanden. [ 4 juli, 2013 har meddelande den mest omfattande täckning. ]

Ett e-postmeddelande som nyligen skickades till min mor visar att hälsoproblem i samband med uppstigning tigger om ett förtydligande. Mamma, vänligen kopiera den e-postadress här.

Kan du berätta vad Matthew säger om människors hälsa förbättras innan uppstigning? Vad jag menar är, det finns så många (mestadels äldre) människor i olika skeden av ohälsa situationer - något mycket allvarligt - det förefaller inte möjligt att de kommer att kunna stiga eller avancera andligt utan att kunna bli relativt friska - eller kommer de att dö bara och endast friska människor kommer att ärva den fysiska 5D jorden?

Tack. Först, planetariska uppstigning och personliga uppstigning är inte samma sak, och det kan vara till hjälp för att förklara igen att tätheten har två definitioner på ett universellt sammanhang: massa och / eller placering av en massa och själ evolvement status, eller station, i andlig och medvetande, och de två densiteter kan skilja sig avsevärt.

Planeten har varit på en himmelsfärd kurs för omkring 75 år, längre än de flesta av sina invånare har bott där den här gången, men under dessa år reser genom tredje densitet location-wise, Gaia, själen som förkroppsligas som planeten nu kallas Jorden var på femte densitet evolvement. Gaia och hennes planetariska kroppen har sitt ursprung i denna densitet, och under årtusenden som hennes invånarnas brutalitet varandra orsakade planet till spiral nedåt, förblev Gaia på hennes ursprungliga evolvement status.

Nu då, påverkar den fysiska hälsan inte ett dugg en persons uppstigning andligt och medvetet, och att uppstigning är inte begränsad till liv på jorden. Många personer som just hade nått fjärde status densitet evolvement hade soul avtalsklausuler livslängd som "gått ut", så att säga, de dog och lever i sin framskjuten ställning i Nirvana eller, om de så valde någon annan likvärdig andevärlden. Eftersom planeten färdas genom den fjärde densiteten, kommer hennes invånare som har utvecklats till att densiteten andligt och medvetet hålla på stigande med jorden om det är i enlighet med deras avtal livstid span. Om inte, kommer deras kroppar dör och de kommer att fortsätta sin uppstigning resa i en andevärlden tills de bestämmer var de vill reinkarnera.

Några av er har hört att när jorden lämnade tredje densitet, trädde hon den femte, som om Number Four har någon del alls i processen. Vi använder dina siffror bara för att indikera avancemang, vare sig plats eller själ evolvement, och det finns ingen hoppa över någon progressiv fas i heller. Precis som det inte är rimligt att förvänta sig ett barn som har lärt ABCs att läsa en ordbok, är det inte rimligt att förvänta sig att hoppa från din nuvarande förmågor direkt till behärskning av att kommunicera telepatiskt, manifesterar och dematerializing föremål, reser astralt och uppnå perfekt hälsa i kropp, själ och ande. Faktum är att alla de inneboende förmåga att utföra alla dessa underverk, men det är nödvändigt att utveckla förmågan att göra det, och varje själ kommer att göra det i bekvämligheten av sitt eget timing.

Andra hälsorelaterade frågor är om "radioaktivt vatten" flyter från Japans Fukushima kärnkraftverk och säkerheten av livsmedel som odlas i närheten. Vårt utrymme familjens några lag med fyra eller fem ledamöter vardera som är nära anläggningen arbetar tillsammans med besättningarna på fartyg svävar overhead för att minska vattnets toxicitet i största möjliga utsträckning. Deras teknik har kommit långt från din egen, men de är inte utformade för att eliminera varje bit av toxicitet i frukt och grönsaker från områden med radioaktivitet, så det är klokt att inte äta produkter som odlas i närheten av kärnkraftverket.

Nu ska vi ta itu med läsarnas intressen i ett antal ärenden som hänför sig till Förenta staterna. Inte bara är händelser där en återspegling av vad som händer i viss mån hela din värld, men allt som händer någonstans på jorden påverkar allt överallt i universum.

Citizenryen vrede om de svårigheter många uppkommit på grund av regeringen "shutdown" visar växande intolerans mot förtroendevalda passivitet på grund av envis splittring. Individer inom denna regering och alla andra demokratiskt valda organ kommer att förändras från självbetjäning till att arbeta unisont för välbefinnandet hos sitt lands folk. Detta kommer inte att ske i ett svep, men tjänstemän som envist motstå den kärlek-ljusenergi kommer att förlora med ett eller annat sätt och så småningom alla valda tjänstemän kommer att agera inom den energin. Avsluta regeringstid tyranner kommer långsammare, men som också är förutbestämt.

Inga allvarliga återverkningar i utländska förbindelser kommer att resultera från National Security Agency underrättelseinhämtning-något indignerade, förvånad reaktion är helt enkelt ett offentligt framförande. Inte bara är det välkänt att spioneri är allestädes närvarande, men folk som är allierade dela intelligens de har plockat, inga nationella ledare är naiva nog att tro att de personligen är befriade från övervakningen. Energin kring denna brouhaha stärker energin sätts i rörelse av alla whistleblowing överallt och i slutändan kommer att leda till multinationella förtroende för harmoniskt samarbete.

Av två skäl högt uppsatta officerare var lättad av tullen. Den ned-till-jord Anledningen är, att de hade agerat i enlighet med Illuminati order, vilket inkluderade massiv skala terrorism med missiler med kärnstridsspetsar. Tack vare vår universella familj teknik, alla dessa försök var förgäves, i linje med Skaparens bestämmelsen att det inte blir någon mer nukleära detonationer i rymden, auktoriserad Gud att ingripa. Energiskt sett var officerarnas avlägsnande ett naturligt steg mot demilitarizing din värld-detta enorma företag inte kan ske snabbt, men det steget är en välkommen början.

När Illuminati-styrda CIA fraktion, kommer det att vara på väg ut. Dessa individer har varit ansvarig för "black ops," de mest destruktiva terroraktioner. Du vet om några som har varit framgångsrika, notably "9/11", men inte publiceras är de många försöken i oroshärdar runt om i världen som har hindrats av ET bröder och systrar som bor bland er. De har tillåtelse att göra det som svar på Gaia begäran, men de kan inte störa individens fria vilja att hämnas grymheter som begås till deras förfäder eller att försvara sina radikala åsikter.

Vi har frågat vår uppfattning om att legalisera marijuana. Vi anser att detta borde ha gjorts för länge sedan över hela världen för medicinska ändamål på grund av denna växt har många kända fördelar-det är därför läkemedelsföretagens högsta ledning har undertryckt dess rättsliga tillgänglighet. Som för "att ge våra unga människor tillstånd att använda droger," vi ser detta som vi gör din sociala frågor såsom överdrivet drickande, spelande, överätande, sexuell promiskuitet, gäng krig och mobbning: frågor som kräver stark föräldrarnas vägledning och individers själv- disciplin. Och, som ljus inom befolkningen ökar kommer problematiskt beteende minskar, då upphör.

Till de många läsare som åberopar särskilda åtgärder av president Obama och frågar om han fortfarande är en ljus varelse: Ja, det är han. Vi står fast vid allt som vi har berättat om honom eftersom det är sanningen. Vi säger också att tredje densitet medvetandet inte kan urskilja ljus i en person eller en situation. Även om Jorden och alla hennes invånare är i fjärde densiteten plats-wise, är majoriteten av befolkningen fortfarande inom tredje densiteten medvetenhet-wise. Och för att svara på en läsares fråga: Nej, har en Illuminati-programmerad klon av presidenten ersätts inte personen.

Absolut det har varit "sabotage", som en läsare uttryckte det, och en annan ifrågasatt: Är det frenetiska energi och oenighet kring den prisvärda Healthcare Act Illuminati energi? sabotera lagen mer känd som Obamacare inleddes omedelbart efter president Obama tillkännagav sin avsikt att göra sjukförsäkring tillgänglig för människor som inte fick nödvändig behandling eftersom de inte har försäkring eller deras politik inte täcker det. Illuminati medlemmar av kongressen i maskopi med sina motsvarigheter i det medicinska etablissemanget och läkemedels-och försäkringsbranschen började öppna och hemliga kampanjer för att Doom presidentens ansträngningar-resultatet är lagstiftningen som är nakna ben av hans ursprungliga plan. Lagen webbplats är inte gratis för sabotage, för att vara säker, men "för många kockar i köket" arbetar hastigt med komplexa tekniska funktioner bidrog till platsens fel.

Individer i kongressen som är fast beslutna utrota lagen kommer antingen att falla i glömska eller gå med sina kollegor som ser sundheten i att bevara de positiva aspekterna och ändra irriterande delarna. Så småningom energiflödet kommer att ge sjukvård jämlikhet och tillgänglighet för alla i din värld. Inkluderande åtgärder kommer att vara fullt erkännande av vad du termen "alternativa" behandlingar, naturens läkande ingredienser ersätta kemiska receptbelagda läkemedel, som orsakar mer skada än nytta, skäliga kostnader för sjukhusvård, öppenvård och användare mediciner. Med tiden, när ert samhälle fortsätter framåt, kommer varken pengar eller försäkring vara i din vård bilden.

När det gäller de många frågor om den nationella ekonomin, har jag bett min mor att kopiera ett visst e-postmeddelande för att visa hur långt bort i verkligheten viss information sprids är. Bara namnet kommer att utelämnas för att bevara den enskildes integritet.

****** 'S källa vid Institutionen för Defense säger att "De har" sätta något i vattnet och vår mat, och att när de utlösa mobilmaster eller flyga drönare som de kan detonera vad vi har förtärts och det kommer att ge oss influensaliknande symptom inom 2 dagar och sedan död i 10 dagar efter. Detta för att kontrollera upplopp av människor när ekonomin helt kraschar när som helst från och med nu till och med 2014. Finns det sanning i detta?

Tack, mamma. Det finns ingen sanning alls till det orimligt krav, och några allvarliga farhågor om kollapsen av den amerikanska ekonomin är onödigt. När Federal Reserve System och den Internal Revenue Service är exponerade som helägda Illuminati byråer som har manipulera ekonomierna i världen, kommer deras verksamhet att upphöra. Då skall du se att USA: s skuld är så fiktiv som är ditt globala ekonomin.

Länge sedan hela det ekonomiska systemet blev bara en surra av tråd eller dator transaktioner-handel på aktiemarknaderna, köpa och sälja valutor, bolån från låneinstitut, kreditkort konton med ockrarräntor räntor. Allt detta ekonomiska aktiviteten var utformad för att hålla berika de rika och inget av det har haft en solid grund. Avsluta Illuminati-fram och kontrollerade nätverk och återvänder till en monetär basis av ädla metaller kommer att hanteras så smidigt som möjligt för att undvika förvirring.

Nu då, det verkar som vi har pekar finger åt de "skurkarna" runt din värld som ständigt har stått emot förändringar som skulle vara i bästa intresse för folken, och vi upprepar våra uppmaningar i tidigare meddelanden: Förlåt dem! här betyder inte tolerera deras handlingar. Det innebär att avstå från dom och fördömelse genom att förstå att dessa individer är de svagaste länkarna i okrossbar universella kedjan av själar, och kärleken-ljuset i din förlåtelse lyfter dem samtidigt det förskott din själ tillväxt.

Den avgörande betydelsen av förlåtelse sträcker sig långt bortom de individer i de pre-birth avtal varenda en av er gjort. Eftersom avtalen görs av själar med villkorslös kärlek och är utformade för att främja framväxten av alla deltagare, spelar varje själ en roll som ger andra möjligheter till avancemang. Personer som du kanske ogillar djupt för vad du uppfattar som grym, orättvis behandling kan fullgöra perfekt deras avtal att förse dig med den erfarenheten. Vänligen förlorar inte din tillväxtmöjlighet genom att hålla agg eller bitterhet-förstå, förlåta och känna mig tacksam att du har slutfört de karmiska lektioner du valt och de tillhandahålls.

Om man med ord, handlingar eller passivitet du har gjort en orättvisa mot alla personer, berätta för dem jag är ledsen, förlåt mig. sedan förlåta dig själv! släppa skuld och ånger samt bitterhet och förbittring kommer att låta lugn, glädje och spänning flöde in i ditt hjärta, det är vad uppstigning känns!

Ljusvarelser hela detta universum är att omfamna dig med villkorslös kärlek som vi hurrar du någonsin framåt.

______________________________________Kärlek och fred

Suzanne Ward
Webbplats: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Inga kommentarer: