viglink.com

Thursday, June 1, 2023

Överskridande rädsla och begränsning Källa: Kenneth Schmitt

 

Skärmdump 2023-05-30 kl 18.17.12

Om vi bestämmer oss för att bryta ut från den mänskliga transen och vara medvetna om vårt medvetande, måste vi vara medvetna om våra begränsande övertygelser och lösa dem, när vi slutligen öppnar oss för att förverkliga vår oändlighet. Det här är den väg vi kan välja när vi har fått tillräckligt med erfarenhet av rädsla och alla negativa vibrationer. De är alla självskapade och kräver vår energiska anpassning.

Med denna medvetenhet kan vi vara orädd. Vi behöver inte skapa rädsla i oss själva. Det finns inte någonstans, utom i vår egen insikt, baserat på vår tro på negativitet och personliga bortgång. Det är av avgörande betydelse att vi skapas för att dö. Kreativ energi är bara livsförbättrande. Vi har varit tvungna att skapa vår egen dödlighet och upplösning, vilket vi har gjort genom vår begränsande tro om oss själva. I varje ögonblick skapar vi riket av dualitet, som vi inser att vi deltar i.

Inom vårt förvärvade trossystem har vi insett erfarenheter av negativitet, för vilka vi skapade rädsla och vår egen fysiska undergång. Genom vår starka avsikt kan vi förvisa rädsla och tvivel från vårt medvetande genom att inse att de inte existerar bortsett från vår kreativa avsikt, energisk anpassning och projicering av vår livskraft genom vår uppmärksamhet.

Genom att flytta vår uppmärksamhet till energikerna i hjärtat av vårt varelse kan vi överskrida negativitetens dimension och förverkliga vår egen oändliga essens och kreativa förmåga. När vi väljer att göra det kan vi återfokusera vår uppmärksamhet på vårt hjärtmedvetande, som bara är livsförbättrande på alla sätt. Vi kan förverkliga vår eviga närvaro av oändlig medvetenhet och öppna oss för insikten om vem vi verkligen är i stor glädje och tacksamhet.

Eftersom vi kan öppna vår insikt för vårt större jag blir alla begränsningar otroliga. Vi har fortfarande minnet av rädsla, oro och tvivel, men de finns inte i oss. Personlig omvandling sker när vi anpassar oss till vårt hjärtmedvetande och intuitiva kunskap. Vi deltar fortfarande i samma liv som människor, men i ett högre energiskt band bortom dualitet. Allt inom och runt oss förvandlas till upplevelser av allt vi älskar. När vi lever med ett utökat förverkligande drar vi hela mänskligheten ur deras hypnotiska trance att leva med negativa upplevelser i begränsad medvetenhet.

No comments: