viglink.com

Thursday, January 23, 2014

Plejaderna, 20 januari 2014 Via Méline Lafont






Vi hälsar er ni kära, vi kommer från Plejaderna. Det är vår önskan att tala med er om teleportering och telepatisk kommunikation på ett djupare plan, eftersom dessa är gåvor som håller på att integreras och verkställas i er värld från de inre planen.
Dessa gåvor och förmågor har börjat komma fram genom balanseringen och jämviktstillståndet som ni alltmer har förstärkt tack vare integreringen av Kristusmedvetandet och nu även den pågående processen av JAG ÄR-Närvaron. Allt detta är resultatet av att ni förstår Kristusmedvetandet på en djupare nivå.
JAG ÄR-Närvarons sammansmältning är en nödvändig del i er djupare integrering av Jaget som hjälper till i er teleportering, eftersom hjärtat och Jaget måste vara i balans, där balansen kommer från ert JAG ÄRs integrering och sammansmältningsprocess.
Detta är, mina kära, därför att ni håller på att utvidga mer av ert Jag, det Jag som utvidgas och växer i en ganska snabb takt, enligt er jordiska linjära tid. Som ni har lagt märke till så håller er linjära tid, såsom ni har uppfattat den, på att försvinna. Många av er har en känsla av att befinna er i olika dimensioner på samma gång, vilket förvirrar en del av er. Förbered er på att det här kommer att bli ännu vanligare på en medveten nivå när ni utvidgar er Sanna JAG ÄR-Närvaro.
Allteftersom ni blir mer medvetna om allt detta och kan klara av det på ett bättre sätt än tidigare, ger det er möjlighet att börja göra medvetna resor runtom i världen och även till andra platser. Möten på de nivåerna med andra varelser på planeten så väl som i andra dimensioner, som vår, kommer att bli er verklighet nu när vi börjar vibrera på en vibration där allt detta är möjligt.
Vi kallar det för det oändliga nu-ögonblicket, där allt och alla finns i ett och samma medvetande och där detta samspel är möjligt i er verklighet. Var så lugna och stilla ni kan i ert medvetande, för det kan bli ansträngande att greppa allt det som er hjärna tolkar som konstigt eller overkligt, för allt är verkligt för ert hjärta.
Fler möjligheter kommer att presenteras för er som ni medvetet kan interagera med oss. Ni har länge förberetts för vårt samarbete på en medveten nivå. Var medvetna om och förstå att tid är ett underligt och overkligt begrepp som alltid har begränsat er och er verklighet, men nu när ni blivit mer medvetna om att tiden begränsar er, kommer den att försvinna och ersättas av obegränsat överflöd och frihet.
Teleporteringen av er själva är en frekvensnivå som ni nu kan tona in på. Det enda som krävs av er är att ni tonar in på den i ert medvetande, genom ert hjärtas renhet. När ni förkroppsligar ett rent medvetande kan ni ta er fysiska kropp med er när som helst och vart som helst, men den dröjer sig då kvar i ett perfekt rent medvetet tillstånd av att vara förkroppsligad.
Vi berättar om det här ämnet nu, eftersom det kommer att bli mycket viktigt när en ny existens kommer att dyka upp och föra fram allt detta. Teleportering är den nya medvetna medvetenheten hos er alla, ni som är i hjärtat och kan avskärma er totalt från allt som är tankerelaterat och av det ”gamla”, som är det medvetna tillståndet i denna dualitet.
Vi blir mer och mer sammanlänkade med er i det förenade medvetandet och mänskligheten är i ett skede av medveten samverkan med våra Galaktiska vänner på den djupaste nivån i ert hjärta, men kan också upplevas i en yttre form i er verklighet som en reflektion av ert eget Jag. Vi speglar er eftersom vi är ni i en framtida tidslinje, som ni kanske skulle uttrycka det, och nu när dessa tidslinjer och dimensioner aktivt smälter samman till en, något som ni kan känna och uppleva mycket tydligt nu, kommer vi inte längre att företräda er i framtiden, utan bli ett med er i er egen verklighet i Nuet, vilket gör att ni samtidigt kan uppleva detta på ett mer medvetet och levande sätt.
Underbara möjligheter och upplevelser att se fram emot, eller hur? Vi är mycket glada över att vara här med er just nu, eftersom vi är här för att hjälpa er och för att framföra dessa meddelanden om hopp och Kärlek, för ni är verkligen mycket älskade.
Vi är er Stjärnfamilj från Plejaderna.
Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se
Méline Lafont 2012 – 2014, permission is given to share freely in its entirety
and unaltered http://awakeningtohigherlove.com and http://
pleiadedolphininfos.blogspot.com /http:


No comments: