viglink.com

Friday, January 17, 2014

Det är inte möjligt för er att separera er från Skaparen. Michael kanaliserad genom Ron Head 13 januari, 2014



Michael och Råden av era Högre Jag

Vi är här idag för att ge er ytterligare en titt på ämnet som vi tog upp i ett tidigare meddelande. Ämnet är vilka ni är, vilka vi är.
Från er utgångspunkt så förefaller detta att vara en mycket komplex och svår fråga, men vi kan försäkra er att det inte är så. Svårigheten ligger i nyheten av tanken, för er. Och sedan finns det naturligtvis de som inte kan eller inte kommer att kunna tänka sådana tankar på grund av sina egna personliga skäl.
De flesta av er som läser detta är de för vilka detta inte gäller. Det är dags för er att börja förstå att ni är en hel del mycket mer än vad som omger era fysiska kroppar. Beakta också att detta gäller alla andra personer och alla andra entiteter runt omkring er. Även om era sinnen säger er att ni har begränsningar, att ni är separerade från allt, så är det i själva verket inte sant. Men det tar oss bort och iväg på en helt annan tangent.
Vad vi vill skingra nu är er uppfattning att livet händer er. Och medan vi håller på så låt oss göra oss av med tanken att saker och ting är avgjorda innan ni kom-mer hit och ni kan inte göra något åt det. Det finns ingen konflikt mellan tanken att Råd guidar er och det faktum att ni är varelser av fri vilja.
Nu, varför är det så? Kära vänner det är därför att precis bortom slöjan av er glömska finns det en fortsättning av er som sitter med oss och tar emot detta guidande och håller med om det, i själva verket, hjälper att formulera det. Ni, i stor utsträckning, guidar er själva. Men ändå, även när ni beaktar denna tanke så säger ni, “Jag skulle aldrig välja detta!”
Ni säger så i era ögonblick av smärta, och vi säger er att ni skulle och ni gjorde det. Tricket, om det finns ett, är att se bortom smärtan och fråga, “På vilket sätt tjänar detta mig?”. Det är en mycket svår fråga att förstå i olika situationer. Vi förstår det. Men det är trots detta sant.
Det finns ingen varelse i hela detta universum, eller något annat, som beslutar att få er att lida för något. Med undantag av er själva, naturligtvis. Vi ber er att beakta denna möjlighet. Då och om livet inte är som ni skulle vilja, var och varför dömer ni er själva som mindre, som att ha fel, som skyldig, som behöver gengälda något. Och om ni inte kan tänka er vad det kan vara så är det ok. Förlåt er själva i vilket fall som helst. För vad kan ni vara oförmögna att förlåta er själva när er Skapare redan har förlåtit er? Är ni verkligen så hårda mot er själva? Ja, det är ni, kära vänner. I många, många fall så är ni det.
Och ni är separerade från oss och från Skaparen? Det är inte möjligt för er att separerar er från Skaparen. Ni lever i den illusionen. Ni hålls aldrig separata från oss, eller era guider, eller era familjer heller. Det finns här en mycket större del av er än ni kan tänka er som aldrig är separerad från oss. Och för att kunna hantera ert liv så har ni skapat en till illusion.
Och sedan har vi sanningen att om ni kunde uppfatta sanningen i allt som vi just har förklarat så skulle ni inte vilja bli kvar där ni är. Och där ni är just nu är väldigt mycket var ni önskade att vara vid denna tid.
Ha förtröstan mina kära. Vi vet att det är en svår plats där ni finner er själva. Men ni är där just nu för att ändra på det och också att bevittna och uppleva denna förändring. Det tunga lyftandet är nästan helt och hållet gjort nu. Ni är nu i en position att lära er hur ni åstadkommer det som ni önskar er, med mycket mindre motstånd än upp till nu. Ert största problem kommer nu att vara att förändring ofta är oredigt. Men då det kommer att utvecklas och sker inte helt plötsligt, så det kommer också att finnas mycket att fira och glädjas åt.
Låt oss återgå till det ursprungliga ämnet för detta meddelande, ni kommer snart att påbörja, i själva verket så har många av er redan gjort så, ni kommer snart att börja känna en förståelse av era högre jag och deras relation med Allt. Detta kommer att bli något som kommer att växa i er under hela er existens, men det börjar. Tack för er uppmärksamhet alltigenom detta ganska långa meddelande. Kärlek till er alla, kära vänner. God dag.
Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments: