viglink.com

Friday, January 17, 2014

Ashtar: Kanal: Philipp 13 januari, 2014

Käre Philipp, det är inte så att jag dragit mig undan dig. Du är inne i en väldigt intensiv invigningsfas vilken gör det nödvändigt för dig att koncentrera dig på dig själv. Vi drar oss aldrig undan vid såna tillfällen, men vi håller oss i bakgrunden. Alla de uppgifter som hör till invigningsfasen – vi avstår avsiktligt att använda uttrycket ”tester” eftersom det är så mycket dömande och rädsla för att inte klara av testen som är förknippat med den – behöver din hela och odelade uppmärksamhet.
Varje invigningsfas är en gåva till dig och det är bara du som kan acceptera och packa upp denna present. Vi vet mycket väl hur svår denna gåva kan vara. Du mottar paketet och håller det i dina händer, skakar det och undrar vad det kan vara inuti. Du vill packa upp det på en gång men får kämpa med banden som fastnat och trasslat ihop sig, och därför går du igenom tillstånd av ilska och frustration som kan vara i dagar, veckor och till och med månader.
Du känner dig totalt ensam, övergiven och vilsen. Du ställs inför många former av rädsla och känner dig väldigt nedslagen. Men så, plötsligt, kommer stunden för öppnandet. Du integrerar gåvan inom din Varelse, höjer dig själv över alla svårigheter, brer ut dina vingar och förvandlas till den fjäril som är ditt Nya Jag. Så nästa gång – då du genomgår en sådan fas och upplever all denna frustration och ilska – försök att förstå att detta är en del av gåvan till dig. Det varar bara till precis det Gudomliga ögonblick då du kan packa upp gåvan, då du har vidtagit alla nödvändiga förberedelser för att kunna glädjas åt den fullt ut.
Ni har noterat att invigningsfasen går i land i våg efter våg. Vad är den underliggande anledningen till det? Ni har alla hört informationen om ”Händelsen”, ”Kärleks-tsunamin”, eller vilken term ni nu föredrar. Jag använder termen ”Kärlekstransformationen” eftersom detta handlar om förändringen av er själva till ert sanna Jag, som är Kärlek, Kärlek och bara Kärlek. Det är en del förberedande arbete för er att göra innan ni kan genomgå Kärlekstransformationen. Men vi skyndar oss att tillägga att ni redan har gjort det mesta av det arbetet.
Ni är oslipade diamanter som bara behöver lite finslipning, och det är denna process ni just nu genomgår. Den goda nyheten är att de pågående invigningsfaserna är i slutskedet. Och intensiteten av denna avslutande fas visar er hur nära ni är innan Kärlekstransformationen kommer att skicka ut er i det blå! Jag skulle dock vilja understryka att denna transformation inte är er Uppstigning. Uppstigning är, som ni alla vet vid det här laget, en process som utvecklar sig steg för steg. Men denna Kärlekstransformation är en av nycklarna i er Uppstigningsresa.
Ni kommer att minnas ert sanna, goda Jag. Det kommer att återkalla all er kunskap och kvaliteterna som ni har ackumulerat under er resa. Ni kommer att bli ert sanna Jag. Kan ni föreställa er de möjligheter som denna gåva har i beredskap för er? Troligen inte förrän ni packar upp paketet! Ord kan inte uttrycka hur mycket vi ser fram emot Kärlekstransformationen som kommer att rensa bort allt gammalt bagage – ni är så nära nu.
Vi gratulerar er från djupet av våra hjärtan för att ni inte har gett upp ert arbete med att frambringa denna händelse, vilket är skälet till att den nu står för dörren. Jag önskar dig och alla som läser dessa ord så mycket nöje då ni packar upp alla era gåvor. Jag kan knappt vänta tills vi får välkomna er efter Kärlekstransformationen.
Med så mycket Kärlek, Er broder Ashtar!

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se
http://goldenageofgaia.com/2014/01/ashtar-via-philipp-a-new-message-the-love-transformation/

No comments: