viglink.com

Friday, January 17, 2014

Högsta rådet för Orion 10 Januari, 2014 Kanaliserad genom Holly Hawkins Marwood Kopierat av Paul Marwood


 
"Hälsningar kära , Vi är Högsta rådet för Orion .
Energierna av förändring och förvandling är ganska starka på er planet vid denna tidpunkt. Vi uppmuntrar var och en av er att omvärdera nödvändigheter i era liv. Omvärdera er tid. Omvärdera riktigt hur ert nervsystem mår och hur era känslor känner i förhållande till ert liv. Om ni upplever stress, påfrestningar och känslomässigt obehag på ett eller annat sätt ber vi er att verkligen förstå och erkänna att energierna är sådana av förändring och omvandling vid denna tid. Det finns ingen som är immun mot dem. Istället för att känna att ni gör något fel, att något inte händer på rätt sätt eller att andra människor runt omkring er gör saker på fel sätt, felaktigt, behandlar er på fel sätt, vad det än är, förstå att det är energier i arbete. Det är inte för att sedan skylla på energier. Det är bara en medvetenhet om att ni har större inverkan på er fysiska kropp, som energierna runt er och naturligtvis, allt och alla runt omkring er också.
Det kommer att ta lite tid att kalibrera och justera. När energierna dök upp, eftersom de är på nuvarande tidpunkt, även från sol aktiviteter, är det en bra tid att lista ut hur man kan sakta ner, hur man verkligen prioriterar, och verkligen låta det saker vara som inte känns bra. Finns det saker i ert liv som ni känner, eftersom ni har beslutat att de måste se ut och vara på ett visst sätt och att de inte flyter rätt, känner ni er fast vid det? Känner ni att ni hindras av det? I stället för att bestämma att ni måste trycka hårdare eller driva igenom det, om energierna flyter smidigt, ber vi er att bara kärleksfullt ställa det åt sidan, vilket inte betyder lägga undan det så att det aldrig tas upp på nytt, men vänta tills energierna har mer stöd för det, där det finns flöde. Om ni kan tillåta er själva tid och rum för att bara ta ett steg tillbaka, utvärdera och se var energin flödar och där energin fastnar och ni känner att ni driver mot en vägg. Om ni kan göra det och sedan anpassa er till där energin är flödande och låta de saker där ni driver mot en tegelvägg avsättas en liten stund, hittar ni att allt kommer kännas lättare för er.
Om era relationer utmanas, vad kan ni göra för att hålla er i en lugn eller mer centrerad plats medan stormen passerar igenom, utan att ta erfarenheterna personliga, utan att göra stora beslut om vem som har rätt och vem har fel? Bara låt stormen passera. Om ni använder denna metafor av en storm, är stormen inte, i det ögonblicket, tiden för att bygga ett hem. Det är inte tid att rensa ut era garderober. Om ni är mitt i en massiv storm, vad gör ni? Ni sitter och väntar ut stormen. Ni låter stormen lugna ner sig eller gå vidare, låter vädret försvinna bort, och sedan ta itu med vad som behöver hända i ögonblicket. Vi skulle säga samma sak om er just nu om allt i ert liv. Under dessa tider där ni väntar ut stormen är det en bra tid att gå inåt och att verkligen vårda er själva. Var snäll mot er själva. Göra en del av de saker som ni vill göra en stor del av tiden, men ni inte känner att ni har tid att göra. Det kan vara något så enkelt som att läsa ut boken ni ville eller ta itu med ett hantverk eller hem-projekt som ni ville jobba på som bara tillåter er att göra något som är mer vårdande för er själv. Att låta era egna energier att vara fristående i stället för brottas omkring i stormen. För om ni använder denna metafor om en storm i ert hus om det inte skulle vara en bra tid, mitt i stormen, att gå ut och göra reparationer. Eller hur? Ni skulle bara väntar ut stormen och sedan gå och göra reparationer. Gör samma sak med alla andra aspekter av ert liv där ni bara väntar ut det och låt det ta tid. Ge tid att gå efter där ebb och flod av energierna är vid en punkt som är mer positiva till positivt flöde i ert liv.
Några andra sätt att verkligen stödja er själv under denna tid då energierna är så starka är att verkligen se till att ni gör ert bästa för att ta hand om er kroppslighet. När ni tar hand om er kroppslighet tar ni även hand om era energiska kroppar också. De bevis som ni kan svara på är i er fysiska kropp, men förstå också att det handlar om era energiska kroppar också, liksom er interaktion med omvärlden. Gör saker som ni redan att ni ska göra, drick mycket vatten för att undvika uttorkning. Det hjälper till att anpassa er till förändringarna. Det håller ert nervsystem och era känslor mer i balans. Se till att ni äter bra och får vila. Verkligen ge tid för er fysiska kropp fatt vara på den bästa platsen man kan vara. Genom att vårda det vårdar ni era energiska kroppar också.
Vi vill också uppmuntra er att spendera en lugn stund varje dag där ni ansluter till hjärtat och själen i vem ni är. Verkligen börja leva in i och känn energin av att ni är en ljus varelse. Tillåt er själv att sitta i meditation och kontakt med planeten och få kontakt med universum. Centrera dessa energier i ert hjärta och bara känn in er energiska närvaro. Känn bortom er fysiska kropp i utrymmet omkring er. Bara verkligen fördjupa er i vem ni är som ett ljus och energisk varelse. Tillåt att anslutningen till energierna omkring er blir lika starka som för er medvetenhet om er kroppslighet. Alla dessa saker kommer att hjälpa. Förstå att de kommer att flytta er framåt, flytta er framåt lättare på er väg .
När ni ansluter med den ljus-varelsen ni verkligen är uppmuntrar vi var och en av er för att utöka ert ljus ut på planeten och känna ert ljus som omfattar alla andra ljus-varelser och mot bakgrund av planeten inom och utan. Ta med er medvetenhet till de platser på denna vackra planet som ni lever på som behöver assistans. Kanske har det funnits katastrofer eller allvarliga väderhändelser eller mänsklig interaktion som skulle kunna använda en del av det ljus som ni bär. Se detta vackra ljus skänka denna energi mot en lösning och helhet, helhet till planeten, oavsett var det bäst behövs. Detta gör att ni får ett ännu större samspel med energierna i stort på ett mycket positivt sätt. Kom ihåg, vackra Ljusvarelser, att ni är världens ljus. När ni ansluter med ert ljus och er kärlek och ert uttryck av det i er vardag som ni kommer att leva i, i framtiden som ni alla drömmer om.
Välsignas.
Vi är Högsta rådet för Orion."

© 2013 Copyright Soul Genesis
Kanal: Holly Hawkins Marwood www.AkashaHealingStudio.com

Svensk Översättning: Alexandra Bengtsson - www.st-germain.se


No comments: