viglink.com

Monday, May 29, 2023

Firar mänskligheten! Källa: Shelly Dressel ~ Skapelsens gudinna

 

inner-joy-768x694

Nama Sika, Venia Benya

Jag är den, jag är helheten

Jag hälsar dig, älskade familj! Jag når ut från mitt hjärta till ditt. Jag når ut i detta ögonblick för att skapa en anpassning medan du är här i din vardagliga verklighet.

Jag vet att var och en av er är på din egen uppstigningsresa. För några av er kan detta vara en resa som sträcker sig över många, många år. För andra är det helt nytt.

Ta detta ögonblick när du andas in och ut och i din vardagliga verklighet och tänk på vad uppstigning betyder för dig. Med Kristusenergi eller vad som erkänns som årsdagen till Kristusenergin och hans uppstigning eller uppståndelse eller hur du än vill titta på att det var en möjlighet för miljoner och miljoner människor runt om i världen för att fokusera på den potentialen i din eviga själ eller det faktum att din själ lever oavsett vad.

När du lever ditt liv och den vibration eller frekvens som du avger när du lever fortsätter dina dagar att stiga, kommer du närmare anpassningen till din gudomlighet. På så sätt har du möjlighet att skapa förändringar i ditt liv. Det kanske inte varit möjligt tidigare, för tillfället överväga vad det kan vara för dig. Tänk på din uppstigning.

Ett annat sätt att titta på detta, det som just gick igenom mitt medvetande, är bara att din medvetenhet. Finns det saker som du är medveten om i detta ögonblick att när du tittar tillbaka på åren var du inte medveten? Händer det saker i ditt liv som du försökte manifestera kanske i ett antal år och nu är det här?

Det intressanta med uppstigningen är att det ständigt förändras. Det går rätt tillsammans med det faktum att du ständigt förändras; i ditt medvetande, i dina tankar, i din tro, i allt du är, du är alltid i ett förändringsmönster. Det får mig att le eftersom några av er vill ignorera att du inte vill ha den förändring du vill stanna kvar och stanna där du är. Det kan hålla dig tillbaka eller det kan ge dig ett unikt sätt att se hur du kan manifestera det nya och underhålla det du har.

Ta ett djupt andetag i ditt hjärta. Skapa en boll av energi eller ljus, du föreställer dig bara den med ditt sinne, och den energin i chakraet som redan rör sig skapar den bollen av energi. Du skickar ner den genom din solar plexus, din sakral och dina rotcentra den går ner i jorden. När det sprider sig i alla riktningar, notera hur Gaia känns för dig. Känn hur hennes energier förankrar dig. Känn hur på vissa sätt hennes energier stärker dig.

När du känner den inriktningen, låt hennes energier flyta tillbaka upp genom den ljuskolonnen för att förankra i ditt hjärta. Jag inbjuder dig att sedan skicka det upp genom halsen, ditt tredje öga och ditt huvudcentrum. Låt din energi och fokus anpassas till ditt högre jag. När du tittar omkring, hur ser det ut för dig? När du är här inom ditt högre jag känner jag att några av er medvetet måste öppna upp din energi så att du mer fullständigt kan förstå vad som är här med dig.

Ta detta ögonblick för att bara observera. Det kan finnas vissa artiklar eller upplevelser eller saker som kommer upp för din medvetenhet. Om din uppfattning är att allt är väldigt rörigt. Phew ~ ~ Skicka en andedräkt av energi och ljus genom detta utrymme så att du kan rensa bort allt som inte längre tjänar dig.

Du låter sedan ditt fokus gå ännu längre upp tills du anpassar dig till Soul Plane. Inom detta utrymme, skjut ut gränserna för ditt medvetande ännu längre så att du kan anpassa dig ännu djupare med din själkärna. Titta igenom ögonen på din själ alls som är här. Har du en uppfattning om livsupplevelser? Har du en uppfattning om saker som skulle vara i det förflutna eller i framtiden när du utnyttjar vad det än kan vara? Inom din själ finns det ingen linjär tid, det finns bara den spiral där all tids-rymd-verklighet kan nås samtidigt.

Jag gudinnan går in och bland var och en av er. När våra energier smälter samman övergår vi till allt som är. Titta runt på allt som är. Jag är inte helt säker på hur du kan beskriva detta kan du urskilja på ett annat sätt, men det här är en fest som pågår. Det är en fest för mänskligheten! Du befinner dig fortfarande i de sista faserna av uppstigningen så långt som mänskligheten på jorden, men de svåraste upplevelserna för majoriteten av människorna har åstadkommits. Det kommer fortfarande att finnas utmaningar. Det kommer fortfarande att finnas människor som för närvarande är lediga som kommer att vakna. Men för tillfället, när du tittar omkring, finns det en känsla av en fest.

Det finns musik som spelas, det finns underhållning, och det är som om du anländer till det man kan kalla en mässa. Men detta är annorlunda än vad du kommer ihåg.

Först och främst, titta på gruppen människor du är med. Några av er kan vara där med dina nära och kära. Några av er kan vara där med några av änglarna som har stöttat dig hela tiden. Men om du kommer att titta noga, är det dessa människor som är din djupaste själförbindelse. Du kanske inte känner igen dem i det nuvarande ögonblicket eftersom de kan komma från andra livstider. Öppna ditt hjärta och se vem de är i en hjärta-till-hjärta-anslutning.

När du rör dig genom denna mässa stannar du vid vad som samlar din uppmärksamhet. Det finns många platser där du ser; du kan tänka på dem profeter, du kan betrakta dem som uppstigna mästare, ärkeänglar; de som har varit dina guider i en eller annan form har människor som samlas runt dem. När du stannar där med din grupp av själfamilj, kommer du att upptäcka att du är exakt där du behöver vara. När du lyssnar på orden som talas till dig kan vissa vara på ett annat språk. Vissa kan vara ord du helt kan förstå. Men det är energin och frekvensen och flödet som verkligen kommunicerar med dig.

När du lyssnar på dessa ord kan du komma över. Det är som om du inte längre är på mässan men nu befinner du dig på dessa speciella platser som du som din själfamilj har bott. Om detta verkar abstrakt och som om du inte ansluter, låt bara dina energier öppna sig och låt bara ditt medvetande slappna av. Eftersom din guide talar med dig om dessa upplevelser, vad de än är, du har en möjlighet att kanske urskilja det inflytande du hade på de andra eller det inflytande de hade på dig.

Du kommer att få vad du behöver i detta ögonblick. Eller vad det än är som du behöver när du går framåt från denna punkt.

7ec68655900c9285300207ce1a6e82bf

Vid någon tidpunkt befinner du dig tillbaka på den mässan. Du vandrar runt, du lyssnar på musiken, kanske äter lite mat. Du behandlar all information du just har fått. Du befinner dig dragen i en annan riktning. Återigen finns det en grupp människor. Dessa kan fortfarande vara din själfamilj eller de kan vara andra. De kan vara olika människor som har påverkat det ena eller det andra sättet på ditt liv.

Du sitter tyst, du lyssnar när andra människor pratar. Det kan komma en tid då du själv börjar tala. När du talar märker du att de omkring dig uppmärksammar vad du säger. Du kanske inte har insett att andra skulle njuta av att höra vad du måste dela. I din vardag kan det verka som om du inte har något att dela. Men sanningen är att var och en av er har kunskap, information, energi och medkänsla som du kan dela oavsett situationen.

Diskussionen pågår så länge den behöver. När du är redo befinner du dig återigen gå igenom mässan kanske med samma grupp, kanske med nya människor. Notera hur din uppfattning om detta firande kan förändras. Fester inträffar på så många olika sätt! Kanske du uppträder, kanske du målar eller skapar något. Låt din kreativitet komma upp i dig och uttrycka det hur du än väljer.

Använder du färdigheter som du inte visste att du har? Ser du omkring på människorna i och runt dig och kanske tittar igenom nya och olika ögon? Ökningen i din vibration och frekvens skapar nya situationer för dig. Här när vi firar mänskligheten och alla de härliga och intressanta saker du har upplevt, är den perfekta tiden att öppna upp och fråga vilka nya potentialer som finns tillgängliga för mig.

När du vandrar genom detta firande, titta runt så kan du träffa andra människor eller kanske få information som hjälper till att öppna ditt medvetande så att du kan veta vad som är i ditt bästa intresse just nu.

Mycket intressant. När jag tittade på dig, när jag gjorde det uttalandet, såg jag av någon anledning många av dig sjunka som om din vibration bara tappade. Om du kände det, fråga dig själv vad behöver jag släppa. Vad kan förankra mig i den gamla energin? Det är bra att vara medveten om det, men även om du inte är det, whew ~ ~ Let It Go. Jag såg många av er studsa tillbaka.

Jag undrar om när jag talar om nya potentialer eller nya möjligheter är detta kanske något du alltid har velat eller det har varit viktigt för dig att manifestera och nu är det här och det ger upp rädsla eller ångest. Whew ~ ~ Rensa det.

Fortsätt att slingra genom denna mässa eller denna fest. Var återigen uppmärksam på de som finns omkring dig kanske vänner och familj, kanske nya människor som du bara möter. Var öppen, var öppen för vad upplevelsen är för dig.

När du funderar på vad som ger dig glädje eller lyfter ditt hjärta eller får dig att må bra i ett visst ögonblick; vad är det för dig? Titta runt på de många sätt som du kan manifestera vad som helst.

Låt mig flytta en minut när du ser ut. Du låter ditt medvetande komma till en plats där det är slutet på din dag vid firandet. Du har den känslan av att vara trött men också uppfylla. Du har den känslan av tillfredsställelse eller kanske färdigställande eftersom det var en dag som var väl tillbringad.

När du tittar omkring, ta ett ögonblick för att bara vara närvarande i dig själv och låt sedan allt tvätta genom ditt medvetande. Du kanske har fått mycket information, du kanske har sett dig själv annorlunda i det du måste dela med andra, eller så kanske du bara varit på en plats där du njuter av livet och njuter. Hur ofta gör du det i din vardag? Och du sitter här tyst så att det bara kan röra sig genom dig.

Ta emot alla meddelanden som kan finnas för att du flyttar dem från det som är medvetslös till det som är medvetet. När du tittar omkring har All That Is återigen övergått till en plats med ren energi. Du kanske märker gnistrar av ljus; du kan märka sammanvävda trådar av färg och energi. Låt dina sinnen växla upp till en ännu större känslighet eller kanske aktivera det som har varit vilande i dig.

Ta ett djupt andetag in och andas ut.

Jag inbjuder dig att komma tillbaka som en grupp. Du kanske märker att denna grupp fortsätter att övergå, särskilt efter ikvällens firande. Det du kanske märker är mer av din själfamilj samlas runt dig, men alla skickar den energin från firandet av spänning av potentialer. Det rör sig bara genom alla som samlas. Du ser komma upp inom jordens Hologram. Skicka in hologrammet firandet av mänskligheten. Du skickar din upplevelse och det finns också denna överväldigande känsla av att fira att vara på jorden för denna uppstigning.

Hologrammet tar på sig denna energi, det är som om det har glittrar och ljus. Det finns den aspekten som går ut i universum och sedan återstoden går ner och återgår till den fysiska jorden. Den rör sig genom energin som omger jorden och den går ner i mitten. Den går ner i mitten, den går ner och förankrar sig i kristallerna i utrymmet inom Gaia när hon ansluter och förankrar detta med dig.

Allt vänder sedan tillbaka och kommer tillbaka genom jordens många lager. Din egen kommer upp genom den ljuskolonn som du hade kopplat till Gaia men den kommer också upp genom vattnet gräset träden det kommer upp och görs tillgängligt för alla som är redo och i vibration och frekvens av uppstigning.

Du tillåter resten av ditt eget medvetande att komma tillbaka ner genom att du rör dig genom Soul Plane så att den kan flyta tillbaka inom dig i det utrymme där du befinner dig. När du förankrar denna energi, ta ett ögonblick och utöka din fysiska medvetenhet så att du kan ta in allt som inträffade under denna resa. Du integrerar också essensen i Gaia.

Upplevelsen som vi talade om i kväll firade mänskligheten. När du tänker på det i ditt liv, var öppen för vad som kan ge dig. Om du vaknar på morgonen och lägger fram en avsikt ‘ Jag ska fira livet idag, kommer jag att fira mänskligheten idag, jag kommer att fira ……’ du kan fylla i ämnet, vad det än är idag.

När du lever ditt liv ur ett perspektiv av firandet lever du ditt liv med potential att vara öppen, att vara i ett flöde, att vara i rörelse för allt som äger rum. Du har kommit! Och jag är så mycket nöjd med din älskade.

Vet att jag någonsin är med dig.

Ansaluia

***

No comments: