viglink.com

Tuesday, May 30, 2023

MEDDELANDE FRÅN Ärkeängeln ZADKIEL ~ JUNI 2023 SÄNDAS GENOM LINDA ROBINSON

 

Bild


INSTÄLLNINGAR TILL DE HÖGRE RIKEN

Hälsningar älskade ni,

VI ÄR Ärkeänglarna Ametist och Zadkiel, och vi hälsar er med kärlek. Idag vill vi diskutera anpassning till de högre världarna.

Högre frekvensenergi når din jord och badar den i vackert Ljus. Det inbjuder dig att anpassa dig till de högre rikena.

Detta Ljus är tillgängligt för alla som vill flytta högre på uppstigningsspiralen. Det kan hjälpa dig att höja din frekvens och stiga till en högre nivå av medvetande.

När detta inträffar går du inte bara personligen framåt, du kan också stå till tjänst för högsta bästa.

När din frekvens ökar kan du kommunicera lättare med de högre världarna. De högre varelserna sänker vanligtvis sin vibration för att kommunicera med dig, men den kan bara sänkas till en viss grad. Din del är att höja din vibration för att möta dem. Ju högre du ökar din frekvens, desto lättare kan du kommunicera med dem genom att nå en nivå som är bekväm för er båda.

Du är redan bekant med många av sätten att höja din vibration. Dessa inkluderar metoder som att tänka positiva tankar, läsa eller lyssna på upplyftande material, meditera och göra vad som helst som får ditt hjärta att sjunga. Dessa övningar förbereder dig för en ännu större anpassning till de högre världarna.

Ett annat sätt att öka din inställning till de högre varelserna är att be dem arbeta med dig. Om det finns en speciell Ärkeängel eller Uppstigen Mästare som du resonerar till, kan du anpassa dig till den Varelsen genom att kalla den Varelsens namn och föreställa dig Varelsen. Ställ sedan in den varelsens energi.

Varje Varelse har en speciell energetisk signatur som är baserad på det arbete och de speciella egenskaper den bär. Var och en har en mycket hög vibration. När du anpassar dig till den varelsens energi, stiger din egen vibration.

När du fortsätter att anpassa dig till den Högre Varelsens energi, blir ditt eget energifält mättat med den Varelsens speciella egenskaper. Du kanske känner kärlek, styrka, klarhet eller andra egenskaper. Ju längre du anpassar dig till den Högre Varelsens energi, desto mer kommer ditt eget energifält att införliva de speciella egenskaperna.

Du kan börja känna ett samförstånd med detta högre väsen. När detta inträffar utvecklar du ett fungerande partnerskap. Du kan kalla på det högre väsendet för insikter och uppmuntran.

Du kan också uppleva en expansion i ditt medvetande. Du kan se situationer från ett högre perspektiv. Detta tillåter dig att införliva ännu fler av de speciella egenskaperna hos denna Högre Varelse. Som ett resultat kan du upptäcka att du bär på mer Ljus och mer universell Kärlek. Du önskar det högsta goda för alla.

Du börjar bära denna högre vibration var du än är, och det gynnar alla omkring dig. Du sprider ditt Ljus helt enkelt genom att gå om ditt dagliga liv. Ditt Ljus strålar ut från dig och finns där för alla som vill ta emot det. Du är ett ljus för högsta goda. Du är en bro mellan de högre världarna och den tredje dimensionen.

Du kan hålla din anslutning till de högre världarna stark genom att anpassa dig till den dagligen. Att spendera tid på att fokusera på ditt valda högre väsen håller din vibration på en högre frekvens. Detta är en pågående process. Ju mer du anpassar dig till de högre världarna, desto högre kommer du att stiga i uppstigningsspiralen. Det kommer att bli ett kontinuerligt flöde av högre medvetenhet och kommunikation. Det kommer att vara en del av vem du är som Ljusväsen.

Genom att göra denna inställning till en viktig del av din väg kan du vara till ännu större samhällsomfattande tjänst för högsta goda.

Älskade, vi är glada att ni anpassar er till de Högre rikena för högsta goda. Vi finns alltid här för att arbeta med dig.

Vet att du är mycket älskad.

VI ÄR ärkeänglarna Ametist och Zadkiel,

...och vi omger dig med kärlek.

Och så är det.

Copyright © 2023 Linda M. Robinson, PersonalPathwaysOfLight.com. Alla rättigheter förbehållna. Inlägg på webbplatser är tillåtet så länge informationen inte ändras, utdrags eller läggs till, och kreditering av författarskap, inklusive mitt namn och hemsida, ges.  Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com . Denna information får endast publiceras i tidskrifter, tidskrifter eller offentligt tryck med skriftligt tillstånd.  E-post:  Linda@PersonalPathwaysOfLight.com .

No comments: