viglink.com

Monday, May 29, 2023

Vi är fri Källa: Judith Kusel

 

Kedjor-brutna-1

Vi frigörs på flera nivåer nu, djupt undermedveten programmering, ledningar, bilagor till den gamla matrisen i 3D.

Jag fick detta för några dagar sedan djupt.

De kosmiska energierna som nu strömmar in och styrs av himmelföretaget och de gyllene regnbågens bränder sveper genom våra huvuden och demonterar allt som någonsin har programmerats där inne, eller lägg in där, eller fäst sig där utan vårt tillstånd under alla livstider på jorden.

Jag fick en förblindande vitgyllene Ankh och detta läggs energiskt in i våra huvuden och upplöstes sedan alla dessa i det renaste Godforce Light.

Ankh användes alltid som en avstämningsgaffel, en kosmisk energiledare, och på många andra sätt har vi glömt bort.

Detta fungerar intensivt med full och högre aktivering av vår pineal, hypofys, hypotalmus och Ka-körteln ovanför våra huvuden, som länkar till våra själstjärnor.

Detta händer så att vi nu bokstavligen anpassas till de högre dimensionella frekvensbanden, står helt i sanning om vem och vad vi är, eftersom nycklarna och koderna i våra högre själ är aktiverade.

Det gör att vi kan få tillgång till vår högsta själpotential, utan störningar utanför från de gamla systemen etc. oavsett hur hårt vissa försöker behålla status quo.

Naturligtvis har själar fri vilja och val. Vissa väljer att förbli medvetslös.

En stor transmutation händer och är enastående.

Moder Mary håller den obefläckade uppfattningen om vår nya Lightbody-form i sitt hjärta och själ för hela mänskligheten.

En återfödelse i gudomlig kärlek och med gudomlig kärlek.

JAG ÄR ATT JAG ÄR!

No comments: