viglink.com

Monday, May 1, 2023

MEDDELANDE FRÅN Ärkeängeln ZADKIEL ~ MAJ 2023 SÄNDAS GENOM LINDA ROBINSON

 

Bild


DET NUVARANDE KRAFT

Hälsningar älskade ni,

VI ÄR Ärkeänglarna Ametist och Zadkiel, och vi hälsar er med kärlek. Idag vill vi diskutera kraften i nuet.

Nuet innehåller alla möjligheter och möjligheter för nästa steg på din väg.

I de högre världarna sker alla händelser samtidigt. Det finns inget förflutet eller framtid. Allt händer i nuet.

Idén om linjär tid är ett tredjedimensionellt koncept.

Eftersom alla möjligheter är tillgängliga i nuet, har du möjlighet att välja den som känns rätt för dig vid denna tidpunkt på din väg. Det är den som du känner mest resonans med.

Ditt val beror på var du placerar ditt fokus.

Ditt fokus på ditt val kommer att anpassa din energi till det. När du gör detta är andra möjligheter inte lika framträdande eftersom du inte ger dem din energi och uppmärksamhet.

Det kan jämföras med att titta genom ett teleskop och se alla stjärnsystem på en gång. Du kan se hur systemen är placerade i förhållande till varandra och om det verkar finnas ett samband. Sedan dras din uppmärksamhet till en viss, och de andra tonas in i bakgrunden. Även efter att du har gjort ditt val behåller du fortfarande en medvetenhet om dessa system i bakgrunden och att ingenting existerar i ett vakuum eller isolerat.

Samma princip gäller för möjligheterna på din väg. Alla möjligheter finns i nuet. Du ser utbudet av alternativ. Sedan väljer du den som du dras till och som känns rätt för dig. Du kanske vill tillägga att det är för högsta bästa.

När du har gjort ditt val kan du visualisera vad du vill att det ska vara när det tar form och manifesteras. Ju tydligare du är på detaljerna, desto mer sannolikt kommer ditt val att manifesteras som du skulle vilja.

Om du till exempel har en önskan om att vara till större tjänst behöver du veta om du vill ha en ledande position eller om du hellre vill ha en stödjande roll. Du kan avgöra om du gillar att arbeta ansikte mot ansikte eller på distans. Det finns inget rätt eller fel svar. Varje roll behövs. Det viktiga är att vara tydlig med vad som är rätt för dig.

Ditt fokus på ditt val och detaljerna kommer att anpassa din energi till det. Dina tankar och känslor kommer att överensstämma med det.

Din energi kommer att börja attrahera liknande vibrationer som de du valt. Detta kan inkludera personer och möjligheter som stödjer ditt val.

Ditt nästa steg är att vidta de åtgärder som stödjer ditt val. Det räcker inte att bara attrahera möjligheterna. Du måste vidta åtgärder. När du agerar utifrån möjligheterna signalerar du till universum att du är en medskapare och att du gör din del för att manifestera dina önskningar. Detta stöder fortsättningen av energiflödet för ditt val.

Du kanske vill ägna några minuter varje dag åt att utvärdera om ditt valda urval visar sig enligt dina önskemål. Detta hjälper dig att förbli i nuet och du kan vara medveten om alla justeringar du vill göra baserat på nuvarande förhållanden. Eftersom ditt urval samexisterar med andra situationer, kommer att vara medveten om flödet av energi omkring dig hjälpa dig med din manifestation.

Att ställa in kommer också att tillåta dig att vara medveten om din egen energi och var du är på din väg. Du kommer att kunna veta om du vill göra några justeringar baserat på nya insikter och förståelser i ditt medvetande. Genom att göra dessa förändringar baserat på ditt ökande medvetande kan du fortsätta att stiga till högre nivåer och dimensioner.

Mina kära, vi är glada att ni fokuserar på nuet och står till tjänst för högsta bästa.

Vet att du är mycket älskad.

VI ÄR ärkeänglarna Ametist och Zadkiel,

...och vi omger dig med kärlek.

Och så är det.

Copyright © 2023 Linda M. Robinson, PersonalPathwaysOfLight.com. Alla rättigheter förbehållna. Inlägg på webbplatser är tillåtet så länge informationen inte ändras, utdrags eller läggs till, och kreditering av författarskap, inklusive mitt namn och hemsida, ges.  Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com . Denna information får endast publiceras i tidskrifter, tidskrifter eller offentligt tryck med skriftligt tillstånd.  E-post:  Linda@PersonalPathwaysOfLight.com .

No comments: